- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Yettel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
válasz
grizlisandor #16 üzenetére
A nagy a mutatós. Kérdezd meg bármelyik csajt.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
grizlisandor #14 üzenetére
Szerintem az csak a Pro-ban lesz ha lesz. De mi a bajotok a pro-val? Sokkal k0nnyebben olvasható és kezelhető. Ez előtt volt egy Honor band 4 nekem az se akart meghalni, igy csak lecseréltem egy xiaomi band pro 9 -re. Sokkal élhetőbb és használhatóbb, ennyit tudok mondani róla.
-
válasz
grizlisandor #12 üzenetére
Ezen az árszinten és ebben a méretben szvsz. igazán nagyot nem lehet ugrani. Ezek "kész" vannak. Én egy Xiaomi Watch 2-őt használok, mert azzal lehet normálisan fizetni. Ha ezt egy Mi Band is megugorná akkor simán visszaváltanék rá. Az edzés, alvásfigyelés, ekg meg ilyenek egyálttalán nem érdekelnek. Jelezze az értesítéseket, ha arról van szó akkor egy gyors telefont le tudjak folytatni és lehessen vele fizetni. És ha kibír mondjuk 4-5 napot az csak előny.
-
válasz
grizlisandor #10 üzenetére
Arról igazából majd akkor kell váltani amikor az aksija kiöregszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged