- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
#23196416 #22 üzenetére
Pontosan tisztában vagyok vele hogy mit és hogy mér. Hogy nem orvosi műszer, és hogy tévedhet-e, ez minden valószinüség szerint így van. Nem leugattalak, csak leírtam valamit, erre hozol egy cikket, ami az általad előzőleg leírtakat erősíti meg. Hát most akkor ezt hogy vegyem? Bizonyára, a többség, legyen 70-80 százalék, valóban az idős korosztály, de jócskán akad fiatalabb is. Ráadásul, nagyon sok egyéb szerv betegségével jár együtt a szívritmuszavar, bőven nem szükségszerű, hogy épp a szívvel legyen gond. Ez egy tünet, mint a láz, nem maga a betegség. Konkrétan csak a környezetemben legalább 5 embert tudok, aki még nincs 40, és hasonló problémáik vannak. Volt aki youtube videónaplót is készített a gyógyulásáról, műtétről, most is elérhető, és 30 éves. De olyan is, akinek az életéért küzdöttek és 40 éves (aktív sportoló). Mindkét esetnél az Apple Watch szólt, hogy baj van. Szóval nem az egy darab példából vettem ezt. Sajnos, ez már bőven nem igaz, hogy csak az idősek érintettek. Peace.
-
blueMerle
veterán
válasz
#23196416 #20 üzenetére
És most ezzel mit akartál mondani?
Csatoljak neked egy tonna orvosi papírt, szanatóriumi kezelésről képeket vagy mit szeretnél? Vagy csak szimplán azt mondod, hogy bekamuzok egy szívbetegséget, mert csak? Te normális vagy? Bártfán mikor voltam kezelésen, ugyanezzel a betegséggel volt ott 12 éves és 70 éves is. Hiába AI-zol. Kérdezd meg az AI haverod, hogy szívbillentyű-hiba, alvási apnoe, vagy pajzsmirigy túlműködés is kizárólag időseknél fordulhat-e elő, ami velejárója/okozója ennek.Hasonló "jókat" kivánok, tiszta szívből
-
blueMerle
veterán
Ez az infód nem tudom honnan van, de téves. Nálam szabálytalan szívverést jelzett, ami előfordulhat csecsemőkortól bármikor, semmi köze az életkorhoz. Így derült ki, hogy gond van a szivemmel amit azóta sikeresen oldunk. Ha az óra nem jelzett volna, nagyon valószinű hogy sokkal komolyabb következményei lettek volna ennek a dolognak (akár infarktus)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged