- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Precorus #2078 üzenetére
Hoppá. Megkésett válasz
Nem! Egy ilyet vettem Karácsonyra anyámnak: Tefal GC716D12 OptiGrill+ 2in1
Nekem pont mákom volt mert 67-ért akcósan vettem euronics webshopban.
Csak gofri, virsli és melegszendvics volt eddig sütve benne. Finom volt mind, a gofri főleg. Könnyű használni, ki és berakni a lapokat, így a mosása is baráti.Nyáron vagy előtte tavasszal hamburgerre is kipróbáljuk amikor meglátogatom és lövök majd képet. -
lemmy71
Topikgazda
válasz
Precorus #1682 üzenetére
Most akciós vagy akciós lesz az OBI ban az a fajta grill kocsi amit te is vettél, 39.999 hirdette a tv valamelyik nap.
Na igen, egy olyan szerkezetet amit a fórumtárs is levázolt, azt megépíteni egy erre szakosodott céggel, horror árban lesz
Ha nincs lehetősége megépíteni, akkor én azt ajánlanám hogy tervezze meg nagyjából, képek és videók ból sok mindent el tud lesni. A hozzávaló anyagok nagy részét ócskavas (MÉH) telepeken összetudja szedni és keres valami ismerős lakatost aki "pár sörért" összedobja majd neki. Ez a legolcsóbb megoldás, ha számítanak az anyagiak, én legalább is így csinálnám az ő helyében.
Amúgy Madoc fórumtársnak volt valamilyen gurulós szerkezete, grill és tárcsa egyben ha jól emlékszem. Talán alap ötletnek azt ajánlanám.
Megmondom őszintén hogy ha lenne rá komoly igény, akkor én rá állnék ilyenek gyártására. De még az egyszerű szerkezetek megépítésénél is, rengeteg a kézimunka és a ráfordított idő. Készítettem már egy két grillt acél felniből stb. a haveroknak a magam szórakozására, de ha kiszámoltam volna a ráfordított időt és anyag turkálást a MÉH telepen, amit beszorzok egy alap rezsi díjjal. Akkor tuti hogy lefagyott volna a mosoly az arcukról. -
lemmy71
Topikgazda
válasz
Precorus #1503 üzenetére
Hirtelen a faszénre gondoltam
Én egy ilyen békebeli hajszárítót használok, az elektronikai hulladék konténerben találtam
Tökéletesen teszi a dolgát, egy kis apróra hasított keményfából tüzet rakok, arra megy a faszén vagy a brikett és pillanatok alatt beizzítja a hajszárító.
De nagyon szemezgetek ezzel a kínai csodával valahogy a grill vagy majd a smokerre applikálom és csak tekerek egyet egyet néha rajta -
lemmy71
Topikgazda
válasz
Precorus #1407 üzenetére
"...kerti grillt körbeállod a haverokkal, söröztök, mindenkinek csorog a nyála..."
Ahogy mondod az az érzés megfizethetetlen 🍖🍺#1402 Williamgrant
Igen nekedDe te is úgy használod ahogy én is elképzeltem, akkor mi a hiba benne
Aki meg még nem használt ilyet, majd rájön csínnyárra vagy kap itt valami "okosságot"
-
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
Precorus #1392 üzenetére
Nem említette a kolléga hogy milyen lakóközösségben él, igen tömbházban kicsit cinkes a faszebes grill, de még a gázos is.
Bár egy ilyen virágládának álcázott grill, széria felszerelés is lehetne minden lakótelepi teraszon, vacsival egybekötött szúnyogűzésÉn használtam már egyszerhasználatos weberes faszenes grilltálcát, teljesen rendben volt és egy bő órát bírt.Ott a faszén alatt vékonyra vágott keményfa szeletek voltak, azt kellett begyújtani. Kirándulásra tökéletes, de itthon azért nem használnám
Amúgy cse-cse lett a hús, csak megérte az a grill az árát -
supercow
őstag
válasz
Precorus #1392 üzenetére
Én vettem egy éve gázgrillt, elégedett vagyok vele. Egy Landmann 12251 (Grill Chef) modellt vettem és tetszik hogy a faszenessel ellentétben gyorsan melegszik = rendelkezésre áll, egész könnyen tudom takarítani. Egyelőre nem sok fajta kaját csináltam, csak burgert, csirkemellet, tarjaszeletet, kolbászokat, zöldséget. Tervezek bbq-szerű lassú sütést valamikor (pl tarja, csülök, oldalas) illetve rendelek füstölődobozt, amit valaki az előbb említett.
-
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
Precorus #1358 üzenetére
Igen, jól mondod. Szinte teljesen olyan mint a tiéd, de ennek az öntvény rácsa jóval hitványabb. Ez mai árban max 40 és egy fillérrel sem ér többet. Hasonló méretű és típusú grill kocsikat 35 és 50 közt lehet venni, na az még reális ár, annak aki nem a csináld magad mozgalom híve
-
csabám
addikt
-
-
válasz
Precorus #1325 üzenetére
Nagyon csípem JO-t, de még erről a videóról lemaradtam. Megnézem majd.
Nem feltétlen rossz a Lidl alapanyag, mondjuk fogalmam sincs hogy az-e mert azért steaket inkább hentestől, azt is megválogatva.
A denver valahogy így néz ki ideális esetben:Ha fél centinél vastagabb a zsír hártya a szélén, azt érdemes levágni.
A 140 fok nem feltétlen alacsony, csak azzal nehéz belőni a medium és medium rare 60-65 fokos maghőt, inkább lesz belőle medium vagy inkább medium well ahogy a tiéd.
Vaslap vagy öntöttvas serpenyő a jó megoldás, az ugye tartja a hőt és egyenletes, grillrács nem gondolom hogy steaknek való.
Ha azon sütötted és ilyen lett, nem is rossz munka.
Egyébként ha neked ízlett, már jó hiszen te eszed.
Felénk az Angus denver a legjobb helyen 4400, a hanger 2900. Nekem kéthetente belefér, de persze mindenki saját szája és pénztárcája szerint választ. -
válasz
Precorus #1320 üzenetére
Ne forgasd a steak szeletet, pont ez a kinti hirtelen sütés lényege. Vedd ki időben a hűtőből, a végén pihentesd, ha vastag max 2 ciklusban süsd, bő pihenővel.
A fotódon látszik hogy a kéreg nem egyenletes, a hús textúrája is necces így szemre, érdemes lenne a beszerzési forrást és az alapanyagot (húsrészt) cserélned. Amíg gyakorolsz száraz érlelésű alappal és nedvessel is tanulhatsz, picit drágább de könnyebb szuper ízeket kapni, az állagról nem is beszélve.
A képed alapján vagy ribeye, vagy chuckeye lehetne (zsíros, faggyús bal oldal) legjobb esetben. Próbálj hanger vagy denver vonalon maradni ha árérzékeny vagy, ha nem akkor hátszín. Szerezz egy maghőmérőt és tapasztald ki a sütőd ideális sütési idejét vele.
De ne forgasd a steak húsokat a lapon, légyszi. -
lemmy71
Topikgazda
válasz
Precorus #1281 üzenetére
Na ezért tökéletes bbq -ra a külső tűzteres smoker azt megpakolhatod becsületesen és csak a huzattal játszol
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
Precorus #1127 üzenetére
Igen, amikor feltekered az ujjnyi vastag tésztát utána átgurítod az asztalon. Lényeg hogy először lazán tekerd fel, hogy amikor áthengerezd éppen hogy csak összeérjenek a csíkok, úgy lesz majd kellemesen foszlós.
Régen nézegettem én is láncos megoldásokat, sima bicikli láncot használtak meg egy zsiguli ablaktörlő motort
kurtoskalacs a parton.mov
Kürtőskalács-sütő készítése1126 Essejó
A kinti sütőhöz persze jó a gáter, de hozzájutottam egy ilyen mini sütőhöz. Felszámoltak egy bútorboltot ott volt valamelyik konyhaszekrényben kiállítva, soha nem volt még bekapcsolvade valaki lenyúlta belőle a tepsit rácsot és a nyársat
ebe nem igazán mutatna jól a gáter vas
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
Precorus #1124 üzenetére
Mi olyan fánk jellegű dagasztott tésztából csináltuk, olyan ujjnyi vastagra nyújtottuk csavartuk a tésztát és lazán tekertük fel. Olaj helyett disznó zsírral dörzsöltem be a sütőfát, jó íze volt csak amit dióban meghempergettünk az egy kicsit megéget
Ilyen elemes motor nem lenne jó, rakhatsz bele egy lítium cellát és akár usb -ről is tudod tölteni.
szerk. most olvastam egy öt évvel ezelőtti írást erről a motorról "A motor egy idő után túlmelegedik, akkor kerregő, rendellenes hangot ad, de ez lehűlés után megszűnik."
Lehet hogy nem is a legjobb választásA teljes cikk itt
Ha már itt tartunk nem tudja valaki hogy külön emberi áron hol lehet venni grill nyársat motor nem kell mert az van.
-
gu007
aktív tag
válasz
Precorus #1118 üzenetére
A képet én csináltam, Black Rock Csak kiöntöttem a zsákból, nem válogattam. Az utolsó sütésnél, teli zsákot bontottam és abban is nagy darabokban van a szén. Amikor a nagyfaluban jártunk elmentem és vettem pár zsákkal. Korrekt az eladó, vasárnap délután mehettem a szénért, akkor indultunk haza.
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
Precorus #1103 üzenetére
Igen Magyarországon nagy átlagosságban vegyes marha-sertés húsból és némi bors és só hozzáadásával készül a húspogácsa.
Pedig az igazán finom pogácsa és tortilla húsokhoz, más fajta fűszerekre és gondosan válogatott hús és zsiradékra szükség van.
Van egykét Szabadkáról a délszláv háború idején haza idemenekült ismerősöm, akik már lassan 30 éve kisebb "étkezdéket" üzemeltettek itthon. A hambihoz és a tortillához a magukkal hozott recept alapján készítik a húsokat, de a recept annyira titkos hogy még maguk az alkalmazottak sem tudják, a tulaj készíti el a húsokatVoltam már kint egy párszór Szabadkán de hiába kérdeztem bárkit, nem hajlandók elmondani a receptet, a pizza szószt és a tészta receptet elárulták de a hús az szent dolog
Amúgy az a szósz amit leírtam nem olyan brutál erős, keverési arányok kérdése az egész és a házi paradicsom szósz sokat tompít az erejénPersze nem gyerekeknek ajánlott
Ha jól emlékszem neked az a obis tűzhelyed van amit nyáron vettél akciósan, öntöttvas ráccsal. Amúgy bevált jól a sütő, teszi a dolgát ahogy kell?
Most is van a lidl -ben faszén, pont tegnap néztem itt nálunk amikor ott voltam, 2.5kg 300 forint volt, gondolom a tavalyi szezonból megmaradt anyagot "kiszórják" most. Nekem bevált tavaly egy jó pár zsákkal "elfüstöltem" belőle, nem olyan rossz szerintem.
Brikettet még nem próbáltad, nekem tavaly ősszel hoztak német obiból két zsák akciós weber brikettet Ki is próbáltuk tavaly, nagyon jó anyag de óvatosan kell vele bánni mert brutálisan fűt. Én tettem egy öntvénylapot a rácsra és húspogácsát hamburgert csináltam rajta.
De most a mall.hu is akciós ahogy nézem, egyszer érdemes kipróbálni. A tetovált séf is árul faszenet, de szerintem egy kicsit elvan szállva az árakkal, én annyit biztos nem adok érte -
lemmy71
Topikgazda
válasz
Precorus #1100 üzenetére
Jól néz ki
házi recept a húspogácsa vagy valami bolti cucc volt?
Nem vagyok igazán hambis, a lányom az aki odavan érte én inkább tortillás vagyok. Persze néha én is bedobok egy hazai hambit egy jó hideg sör mellett, olyankor a bacon szalonna az alap kellék nálam és a méregerős zöldpaprika karikák némi lilahagymával házasítvaA tortillát Nandos Peri Peri csípős szósszal szoktam még egy kicsit megbolondítani.
Van egy egyszerű házi "szósz" receptem, kisült pizzára tortillára sültkrumplira és chipshez.
Egy kis üveges eredeti Erős Pistát mixsy -vel finomra zúzom (de lehet más aprítóval vagy turmixszal is) majd adok hozzá zöld és piros Jalapeño porrá tört paprikát, egy kis majoránnát bazsalikomot egy púpos kávéskanál oregánót, egy kis fokhagyma port és egy csipet fehér borsot. Só nem kell bele mert alapból is sok van az erős pistában, hogy hígabb legyen teszek hozzá házi paradicsom szószt, az egészet jó összekeverem és kész is -
gu007
aktív tag
válasz
Precorus #971 üzenetére
Beszélsz telefon Norberttal (black rock) és elmégy a szénért. Én az otthonánál voltam vasárnap délután.
A tömítés lehet hőálló de a ragasztó nem. szépen hullik lefelé
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
Precorus #967 üzenetére
Jól néznek ki a húsok
A a tömítésre kandallóajtó tömítés -ként keress rá, rengeteg van minden féle méretben, általában 550 foktól 850 fokig vannak.
Én is akartam már rendelni BlackRock -t de ki maradt, nagyon én sem tudom hogy van a kiszállítás, hívd vagy írjál nekik és majd ők megmondják a tutit, de úgy rémlik mint ha postán küldenék, az meg mindenhová oda ér
Vagy kérdez rá gu007 -re hogy ő hol vette.A természetes briketten nem gondolkodtál még, azzal is finomakat lehet sütni és ott stabilabb a hő is talán. A nagy brikett teszt
-
gu007
aktív tag
válasz
Precorus #938 üzenetére
Ma sütöttem marhahúspogácsát, életemben először és szerencsére jól sikerült, jó szavtos maradt. Szénből annyi fogyott ami belefért a begyújtó kéménybe plusz pár darabot még tettem hozzá. Ezen kisütöttem 12 pogácsát, kettő csomag bacon-t , bucikat megpirítottam és még sajtot is bírtam sütni rajta. Jól bírja a black rock. De holnap lesz az igazi próba, pulled pork készül majd.
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
Precorus #938 üzenetére
Dobhatsz majd egy két fotót működés közben
Visszatérve a húspogácsára, annak érdemes beszerezni egy vaslapot olyan 3 - 4 mm kazánlemezből és nem árt ha van egy kis pereme hogy ne folyjon le majd a szaft és a buci is úgy finom ha megmelegíted a forró szaftos vaslapon
Hasonlóan mint a képen, igaz nagyon sokan rácson készítik, de úgy száraz lesz a pogácsa és a finom szaft is lecsöpög.
Van egy új zélandi ismerősöm, ő mondta hogy ott nagy divat a tűzön sütött húspogácsa (angus) ott a sajtot füstölik faszénfelet az angus -t pedig keményfán nyílt tűzön sütik. -
kk831228
addikt
válasz
Precorus #931 üzenetére
Black Rock elég jó cucc, faszén nem brikett, vannak benne nagy darabok is de nagyon jól ég és tartja a hőt sokáig... Valamiért nekem befullad 6-7 óra után, de nem a szén miatt, nem kap elég levegőt a tűztérbe szerintem... Ahogy kiveszem, megkapargatom, kap levegőt egyből feltámad...
Lehet úgy kellene begyújtani, hogy megfelezni a tűzkosarat és csak a felébe rakni a begyújtott parazsat, a másik felébe meg lenne a szén... Az a baj amikor leég valenmyi, akkor alulról már nem nagyon kap levegőt és hajlamos "befulladni... "
Olyat is láttam hogy a tűzkosár közepébe bele volt állítva egy kifúrkált vastagabb cső, lehet egy olyat kelleme megpróbálni... Mert akkor belülről is tudna levegő jutni a kosárba...
-
Essejó
Topikgazda
válasz
Precorus #931 üzenetére
Lidl faszenet biztos nem veszek jó ideig. Két hete vettem egy zsákkal volt benne nagy is de kb a fele az törmelék és por volt.
Van az a cég Pestlörincen, talán BlackRock névenen árul faszenet 10 kg/3700 Ft. Azt akarok majd venni.Amikor sütés után tisztitod nem árt egy fémdörzsi. Egybként több helyen árukják más néven más ráccsal más áron, nézz körül és amelyik jobban bejön.
A hamuról fogalmam nincs, tán oldal ajtó és seprű és lapát.
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
Precorus #925 üzenetére
Így már vágom hogy milyen is,azzal a vékony öntvény rácsal majd vigyáz, mert ha elejted akkor törik mint a ropi
Azt felesleges "olajozni" első sütés előtt mosd le forró ultrás vízzel majd jól befűtesz és lehet rajta sütni. A rozsdafoltoktól nem kel megijedni az öntvényen előfordul ilyesmi, de első sütés után úgy is telemegy forró zsíros szafttal és utána már nincs esélye a rozsdának
Amúgy tényleg elég nagy, jó pár szelet tarja elfér majd rajta, voltam az obiban én is de itt csabán nincs most ilyen, úgy látszik elkapkodták -
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Precorus #925 üzenetére
nekem a váza oldalt rozsdál egy picit.
amúgy nekem is sok finomat sikerült rajta készitenem, igazából az a jó benne, hogy nem kell nagyon sok energiát beleölni, hogy oké legyen a kaja.lassú, kis hőfokos, stabil tüzet meg kvázi lehetetlen csinálni vele. szóval BBQ az kizárt, de szerencsére nem kamuznak, ez sima grill cucc.
-
fausto
addikt
válasz
Precorus #380 üzenetére
Köszi a megerősítést
Online rendelem, úgyhogy nem fogom tudni vásárlás előtt megnézni (tudom, elállás van, de gondoltam előtte informálódok)
#379 Essejó ezt értem, de attól függetlenül, hogy a szellőzők mennyire vannak nyitva, a felső kémény (gondolom) állandóan nyitva van. Gondoltam, hátha van erre valamilyen "szabály", hogy pl. ha a jobb alsót kinyitom, akkor a bal felsőt is ki kell, hogy legyen légmozgás. De akkor majd próbálgatom -
Essejó
Topikgazda
Más életébe nem lehet ill nem is szabad beleszólni. De én spec tizenéves koromtól mindig csináltam otthon valamit, és érdekes lett volna ha beleszólnak. Mondjuk apámtól kétbalkezesebb embert tán nem hordott még a föld a hátán.
Szerencsémre nem örököltem az antitallentumát.
-
Essejó
Topikgazda
Ezen ne szomorodj el! Én az UDS-em. [kép]
Nem cserélném el semmiféle kőből rakottra. Pedig volt kő grillem.
Az egy dolog, hogy alkalomadtán majd építek egy offsetet, amin akár a grill lehetőségét is megoldom. De nekem az esetek 99%-ban már csak a BBQ.
Aki 1x megkóstolta az már nem éri be kevesebbel. -
fonok87
aktív tag
A beton tetejébe lesz dübelezve zsanér, és így lesz neki lehajtható fedele. Azért így, mert lusta voltam
Ha csináltam volna egy léc keretet, ami pont akkora mint a rács, és betonozásnál belenyomom, akkor most pontosan illeszkedne a rács a tetőre. Nem csináltam, így nem a betonban van egy sima és vízszintes lépcsős perem, amire végig felfekszik a rács, hanem egy egyenetlen felületre teszem, és a csemperagasztó plusz lapvastagsággal értem el hogy egy szintben legyen a teteje. Nem billeg, de szelel. Szóval most olyan tetőt kell csinálni, ami a csempére zár szépen, különben lőttek a precíz levegőszabályzásnak.
-
lemmy71
Topikgazda
Hát a gránit sem lesz valami olcsó megoldás. Esetleg néz körbe kőkereskedőknél, néha szoktak lenni elég nagy darabok is. Vigyázz hogy nehogy valami műmárványt vagy műkövet adjon a sírköves, mert az a tűz felett olyan mint egy időzített bomba. Az öntvény lap nagyon jó, minél vastagabb annál jobb
-
lemmy71
Topikgazda
Talán zsírkő, csak az a kérdés hogy hol árulnak akkora méretben
Nagyon jó a hővezető képessége és gyorsan le is adja. Kandallók és szaunáknál is használják, Amerikában nagy divat, komplett konyhapultokat munkalapokat készítenek belőle. Esetleg vaslapban nem gondolkodtál, 3 - 4mm kazánlemezből (vagy öntvényből, bár annak húzós az ára) csináltatsz egy tepsit 4 - 5cm oldallal, alá meg 2 - 3 centis samott lapot teszel, így a hő szép egységesen eloszlik, bár ha faszénnel melegítesz alatta akkor a samott felesleges. Esetleg valami hasonló mint Pista bácsi vasplatnija.
-
Essejó
Topikgazda
Elég sok felé árulják, pl Webert már kapsz kb 8.000 Ft-ért
Nekem egy jóval olcsóbb van.Na jó a 8000-es Weber az kb rozsdamentes ez meg festett lemez amiről a festék elég hamar leég, de begyújtani ez is tökéletes.
A nyitott és a fedeles sütők közt ég és föld a különbség
Még bizonyos korlátok közt BBQ sütésére is alkalmasak.
Amit leírnak a begyújtásról az tökéletes. Egyetlen kivétel van: BBQ esetében sosem használunk brikett-et hanem csak Faszenet!
-
Essejó
Topikgazda
Az ilyen előre töltött vagy kompakt grillek általában Faszén brikettel vannak töltve. A brikett gyártás meg úgy történik, hogy őrölt lignittel és mészkő porral keverik a cuccot amikor nedvesen összepréselik. Nos akárhonnan nézzük a Lignit a Barna kőszén legfiatalabb verziója, az ott felszabaduló füstök igazából nem valók a nyílt tűzi ételkészítéshez. Egyetlen egy Szmoker-t gyártó cég sem ajánlja a brikett használatát a készülékbe. Egy nyitott grillezőbe, vagy egy tűzkosárba a bogrács alá még elmegy, de egy zárt pl gömb grill, vagy pláne szmókerbe sosem tennék brikett-et.
-
fonok87
aktív tag
Én sose veszek ilyen előre pácolt mindenfélét, pontosan azért, mert nem lehet tudni miből van... Jó fűszeres, piros vagy barna sár fedi a húst, esélytelen megállapítani milyen színe volt eredetileg (ami elsődleges támpont a frissesség / minőség megítélésénél). A másik "jó" tulajdonsága, hogy a lottó 5-ösre nagyobb esélye van, mint arra hogy olyan legyen ami nekem ízlik. Főleg mert agyonsózott/fűszerezett a pác, nem biztosan azért, mert régi a hús, de ki tudja. Vissza is értünk az előző ponthoz
-
lemmy71
Topikgazda
Ahogy neked könnyebb, szerintem ne bonyolítsuk túl, legyen egyszerű és átlátható. Lehet hogy az lenne a legjobb ha mindenki saját maga töltené fel névvel a recepteket (elkészítési módot stb), a topicban pedig meg lehetne vitatni, hozzászólni reagálni. De akár ide is jöhetnek élesben, legfeljebb visszaolvasunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SkyShowtime
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Baby design smart sportbabakocsi
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest