- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
Lényeg hogy friss hashártyát vegyél, fagyasztott vacakkal ne foglalkozz
Mifelénk a hentesnél fel kell rá iratkozni.
Az egyik barátom disznómájat és velőt megabál vegetás vízben, majd apró kockára vágja fűszerezi só bors őrölt köménnyel és apróravágott lilahagymát és pár gerezd fokhagymát nyom rá. Majd betölti a hashártyába és megy a faszénre, nekem nagyon bejön az is. -
lemmy71
Topikgazda
Magárol a cigánykáról nincs, vagy nem is tudom
de a sajtos karaj hashártyában így néz ki, a hashártya nem engedi annyira kiszáradni a húst sütés közben. A grill kolbász jobb szerintem a hashártyában, mert az sem szárad annyira ki így jobb lesz az íze is. Végülés egy nagyobb méretű fasírtot csinálsz 2 - 3 centisre ellapítva.
-
lemmy71
Topikgazda
Kis mennyiségű húsnál 5kg mi sem vesszük elő a nagy kolbásztöltőt, a 22 .es húsdarálóval és a legnagyobb lyukméretű tárcsával szépen meglehet tölteni
Ha még finomat akarsz, akkor érdemes a hentestél előre rendelni, sertés hashártyát és abba tölteni a kolbász anyagot, hasonló lesz mint a cigányka de grillen finomabb.
Én enyhén klopfolt fokhagymás borsos karajt szokta két kemény sajt lap közé tenni egy kis bacon szalonnával és így teszem bele a hashártyába egy hústűvel összefűzve. Faszénen megsütve valami isteni finom -
lemmy71
Topikgazda
gu007 fórumtárs szegedi.
Esetleg ez nem lenne jó neked Sütőkolbász (jalapeno-cheddar)
Nekem is ő ajánlotta az angust, igaz én csak a hambi húspogácsát veszem (bár azt is meglehetne házilag is csinálni ha lenne hozzá megfelelő alapanyag), a sütnivaló kolbászt inkább megcsinálom saját szájízemre.
Egy cirka 22 -es húsdarálóval ha van hozzá töltőcsöved akkor te magad is megtudod csinálni, nem egy nagy ördöngösség és az akkor olyan lesz amilyet te szeretszAkár lehet előre gyártani is és mehet a fagyasztóba.
-
lemmy71
Topikgazda
Nem kell ezt túlzásba vinni, egy spaklival ledúrod a nagyját utána ledrótkefézed egy ilyen olcsó kefével nagyon még mosni sem kell a forró faszén majd úgy is fertőtleníti
Én csak szezon végén mosom le ultrás vízzelnyáron felesleges mert szinte minden héten használjuk a grillt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest