- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Alkalmazásbemutató: Keep
- Futott egy Geekbench kört egy új HTC készülék
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iOS alkalmazások
Hirdetés
-
Már tudjuk, hogy mikor jön az idei Xbox Games Showcase
gp A showt egy külön Direct előadás követi, ami szinte biztosan az idei Call of Duty lelepelzése lesz.
-
Az Apple iPadOS-t is megrendszabályozza az EU
it Az EB közölte: az Apple iPad táblagépekre írt iPadOS rendszere is kapuőrnek számít, az üzleti felhasználókra gyakorolt fontossága miatt.
-
Samsung Univerzum: Így ismerhető meg a Galaxy AI bármilyen telefonon
ma A Try Galaxy webalkalmazás kontrollált környezetben mutatja meg, mit tud a One UI 6.1-es rendszer és a mesterséges intelligencia.
-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
Topikgazda
Az enyém már 4 éves, és alapból sem rozsdamentes volt hanem csak festett vas. Viszont csak 1500 Ft körül volt az ára a Lidl-ben.
A képen mellette füstölőfa csonkok (tölgy és bükk) Tavaly Augusztusban vettem egy zsákkal, kb 60 kg 1000 Ft-ért.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
veterán
Akkor nincs mese, forgatni kell. Mi nem így tanultuk.
Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D
-
veterán
Nem vagyok szakács, még csak profi sem, de sok marhát sütöttem és főztem már meg, mert nagy marhahús rajongó vagyok. Egyrészt a Hortobágyi Angus tulajának instrukciói, másrészt Kiss Kálmán első konyhafőnök nyertes workshopja alapján dolgozok.
A saját sütőm esetén az öntöttvaslap 180-200 fokos, a alapanyagtól függően, a maghőt ellenőrzöm, a sütési idő attól változik hogy a vastagság mennyire tér el az általam szokásos 3 cm-től, és persze hogy milyen szintre kell sütni. A húst mindig ugyanott veszem, a sütési időt csak 3 cm-nél nagyobb szeleteknél veszem ketté (tehát ott forgatom a pihentetés utáni sütés közben, egyszer). Nekem bevált, szerintem nem tesz jót a steak állagának és ízének az ha már sült részekre többször be van forgatva. Plusz nekem a nálam fényévekkel profibbak azt mondták ne forgassam csak ha muszáj - ha vastag.Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D
-
Precorus
tag
Ha az újakat nézzük, én nem találtam jobb áron(amikor vettem). Olcsóbbak meg pl. nem tudták a tűztér-állítást. Úgyhogy ha kivesszük a DIY-opciót, akkor teljesen jó ajánlat szvsz.
lemmy71
Ettől a 85 rugótól hasra estem Persze, vett cuccból magadnak csinálva olcsóbban kijössz, de az is csalás, mert a saját óradíját ki mikor számolta bele? Ugyehogyugye!Könyvtár == Old-school Netflix