- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Essejó
Topikgazda
válasz
BrandonXXV #1934 üzenetére
Hasonlót vagy pont ilyet vettek többen is a topikban. Hátha valaki írna tapasztalatot róla. Talán jim bcs is ha jól tévedek.
-
Ittnemaz
aktív tag
válasz
BrandonXXV #1929 üzenetére
Jófogáson van egy 30 ert...
-
Essejó
Topikgazda
válasz
BrandonXXV #1929 üzenetére
Válogass link
-
Essejó
Topikgazda
válasz
BrandonXXV #1927 üzenetére
Ha a Lidlis ksi kamadóra gondolsz, ma még volt 2 db, XXIII. kerület Haraszti út 34
-
fogtunder
nagyúr
válasz
BrandonXXV #1927 üzenetére
Direkt grillezésre szerintem felesleges kamadot venni. Ez azért jó, mert ha kell, direkt grill, ha kell, smoker, ha kell kemence. És nagyon kevés tüzelőanyag kell bele.
Én évekig elvoltam egy hordó aljával, mint tűztér, rajta egy szögvasakból hegesztett ráccsal, nagyon jókat lehetett grillezni azon is, sokkal többet számít, hogy mennyire ismered magát az eszközt, még ha egyszerűbb is.
Ha el akarsz kezdeni BBQ-t sütni, na akkor kell valami komolyabb, pl a fentebb linkelt töltényszmóker. Kamadoból a normális méret az 180-200K évi pár alkalomra felesleges, én azért hetente kétszer szoktam benne sütni.
Ha eddig jó volt az OBIs cucc, szerintem ne költs rá pluszban, ha lesz olyan igény, amit nem tud kiszolgálni, meg rendszeresen lesz használva, majd akkor. -
fogtunder
nagyúr
válasz
BrandonXXV #1917 üzenetére
Ennyiért alapvetően jó, de azért tudni kell, mit veszel. 26cm a rácsátmérő, ami nagyon nem nagy. Ha csak 2-4 emberre kell sütni és a köretet már nem ebben csinálod, akkor jó, egy egész tarja, egész csirke pont elfér benne.
Nincs hozzá deflektor és nem is igazán árulnak sehol, tehát arra készülj, hogy ez még plusz költség lesz, mondjuk ha tudsz hegeszteni, akkor probléma megoldva, ha nem, akkor kell egy lakatos, aki 3x20-as vasból csinál egy keretet, de láttam tegnap lézervágott, két szintes rendszert is, kamados FB csoportokban kell szétnézni.
Deflektor nélkül csak direkt grillezésre jó, igazából még arra is megérheti, de a kis rács itt is tényező.
Ár/érték arányban nem rossz, minőségre mint a többi Auplex kamado, csak nem biztos, hogy igazodni fog az igényeidhez. -
Essejó
Topikgazda
válasz
BrandonXXV #1917 üzenetére
Ekkorában jó ár érte, de Fogtündért kérdezd, ö vett ilyet, és van neki összehasonlítási alapja egy nagyobb méretűvel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xbox Classic / Xbox 360
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Synology NAS
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest