Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
johnny82 #2149 üzenetére
begyújtani valóban egyszerűbb lesz, mert olyan, mint egy gáztűzhely, de nekem ezen a ponton veszti el teljesen a relevanciáját is, mert gyakorlatilag ugyanezt meg tudod oldani egy öntöttvas grillserpenyővel egy indukciós főzőlapon is. nyilván vannak olyan helyzetek, amikor nem opció a faszén/fa, mert társasházi erkélyen tudsz csak sütni pl, de én minden más esetben hanyagolnám ezeket.
amúgy a faszén begyújtása egy kürtővel minimális hercehurca és még gyors is, a tűztérben egyik oldalra húzva a parazsat lehet különböző zónákat kialakítani, illetve azért a jobb grilleken fedett állapotban tök jól lehet szabályozni a levegő mennyiségével az izzás intenzitását. ízben pedig ég és föld a kettő. nyilván lesz az elején egy tanulási folyamat, amikor ki kell tapasztalni, mi hogy működik jól, de azért aránylag gyorsan rá lehet érezni ezekre, én évekig tök jókat sütöttem egy olyan tűzrakón, amiben egy hordó alja volt a tűztér és volt felette egy öntöttvas grillrács.
persze nyilván kérdéses, hogy mennyire akarsz elmerülni ebben, de szerintem az íz kárpótol a végén a belefektetett időért és energiáért. és mondjuk egy kamadot takarítani annyi, hogy engeded felmelegedni 400 fok környékére, ahol a cuccok nagy része elég, aztán gyorsan lekeféled, ami megmaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest