Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Achill3uS #16 üzenetére
áááá... passz ezt dekopírrel nem lehet kivágni, túl íves kanyarok meg fordulások vannak benne.. az az igazság h ott lennének gondok ahol pontos vágatok vannak és ki kell húzni a fűrészt újra berakni..... elég szögletes hatása lenne.. akkor télleg az a megoldás amiről ott a kép, olyan készlettel talán..
sok sikert, de sztem próbálj meg mást kitalálni -
Achill3uS
nagyúr
Sztem ez házfüggő, de sztem ezeket a festékeket beleégetik vagy mi, mer nekem semmit nem pattogzott le és egy sima házam van moddolva..
Dekopírrel meg aránylag könnyű dolgozni, de mint mondtam qurva hangos lesz..
amugy milyen formát akarsz?? mert akkor meg tudom mondani megoldható-e sufniban hagyományos eszközökkel
Dekopír amúgy nem azonos a Flexxel, nem koronggal dolgozik, egy függőlegesen mozgó acélpenge van benne és simán átviszi a házat, el se kopik..
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
én PL Ipari fúrót használtam mer pontosabb a lukak fúrásához, igaz nehezebb is 50kg-mal
az egyéb ívekhez és formékhoz sztem jó a Dekopír fűrész, picit hangos lesz de szépen lehet vele dolgozni..
egyéb nem nagyon kell, csak reszelő a végén, és Sufni tuning voila
sok sikert..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Nyaralás topik
- Spórolós topik
- Amatőr csillagászat
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest