Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Tasker
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
lecsokolbi #49134 üzenetére
Ha Budapesten laksz, jársz secperc alatt oda tudom adni. Megvan még valahol
Nincs baja, nem jó a tárcsához...
-
Burt1793
veterán
válasz
lecsokolbi #49125 üzenetére
Idő kérdése, ha megint beszarik, akkor kap XT-t előre-hátra.
Egyébként úgy romlott el egyik napról a másikra, mintha valaki átitatta volna olajban a fékpofákat...
Fogni nem fogott, de nyikorgott, egy kamiont simán lenyomott volna a hangjával.
Az első meg teljesen hibátlan, nem is volt cserélve az első fékpofa, mert úgy fog, ahogy kell. -
Burt1793
veterán
válasz
lecsokolbi #49095 üzenetére
Elég sokat megyek ma délután is mentem egy bemelegítő 72 kilómétert a dombokon-hegyeken (inkább dombokon
), ezzel a tárcsával is állatul fog a fék, ennél biztos nem fog jobban XT tárcsával sem, az más kérdés, hogy ez a műgyantás fékpofához való tárcsa hazavágja a 6000 forintos XT fékhez való betéteimet... Ha még egyszer bekrepál, megveszem az XT tárcsákat.
Az a furcsa, hogy az első nem ment tönkre (még)
(#49109) zoo8800: Ez biztos jó? Én XT-t néztem 12-ért 180 mm-eset előre, 10ért 160mm-eset hátra.
Ha rakni kell bele, XT-t fogok bele venni, megéri azt a 22 ezret. Igen, azt láttam, hogy a mostani 2 ezer forintos...
(ez egy túrabicikli (trekking), nem MTB vagy hasonlók...) -
D.Orion
veterán
válasz
lecsokolbi #48674 üzenetére
Koszos volt a telefon cam lencséje, igazából mindig koszos.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
lecsokolbi #48175 üzenetére
elhiszem
nagyon fáj a szívem már nekem is a hegyi tekerésekért, csak hát ugye nincs soha keret egy illő XC gépre. életem egyik legjobban bánt lépése, hogy eladtam sok éve a cross country gépemet...
ketten három-felé megvan, mindig úgy megijednek, mintha szellemet látnának
láttam-láttam
-
csabi94
őstag
válasz
lecsokolbi #47879 üzenetére
Nekem Szilvásra a ráhangolódás az egy 106 km-es outi verseny lesz előző nap, amit úgy fogok végigtolni, hogy nagyon célom az elsők között lenni!
Érdekes hétvége lesz!
-
D.Orion
veterán
válasz
lecsokolbi #47873 üzenetére
35km-en 650 méter szint? Az nekem kizáró ok.
Ha jó lesz a térkép, akkor azért megnézem az útvonalat, csak, hogy kínozzam magam egy hétvégi napon.
(#47854) adamlukacs: Ha feleslegessé válik a mostani gép és meghirdeted, akkor majd dobd be ide is a hirdetést. Ki tudja, lehet innen is találsz rá vevőt, látod mennyien keresnek kerékpárt itt is.
-
fpeter07
veterán
válasz
lecsokolbi #47863 üzenetére
Noja, nekem se jönne be. A zalai dombok is kemények tudnak lenni.
(#47872) rétisün: Mentél volna inkább alsóerdőre versenyt nézni.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
lecsokolbi #47861 üzenetére
Nagyon szép, már ezért megéri.
Én ilyenkor vagyok nagyon irigy [link]. DH, lényűgözően szép táj. Á álom.
-
SOAD19
addikt
válasz
lecsokolbi #47861 üzenetére
Én nem értem, miért nem lehetnek ilyen dombok, hegyek, itt az alföldön is?!
Így én is eljárnék, csak kedvtelésből is bicajozni, nem csak közlekedésre használnám a bringát.
-
válasz
lecsokolbi #47722 üzenetére
Ketchup mustár tej combo.
Neked is van egyfajta gyomrod.Ezt én még nem próbáltam, de lehet hogy egyszer bepróbálkozok vele.
Én egy éve minden hétköznap reggel 25, de van amikor 50 km után 3 tojásból nyomok rántottát hagymával, kolbásszal, sonkával összesütve. Kérdezték már többen is hogy nem unod? De nálam ez olyan kaja, hogy ha még 20 évig ezt kell ennem reggelente akkor sem unom meg. -
gyuszaa
őstag
válasz
lecsokolbi #47248 üzenetére
Irigyellek, Mátrába húz a szívem.
-
deicide
veterán
válasz
lecsokolbi #44087 üzenetére
Kicsit irigyellek, ha szint kell, ott van Neked a Mátra. Nekem a Velencei-hegység jutott
-
rétisün
veterán
válasz
lecsokolbi #42025 üzenetére
-
Osiris
őstag
válasz
lecsokolbi #41960 üzenetére
lecsokolbi & D.Orion
Köszönöm a gyors válaszokat!
Közben találtam egy nagyon jó bringa méretkiszáolót a neten, ami még a hajtókar hosszát is megmondta: ITT.
Remélem az 58-as váz még elég arányos lesz összeszerelve. -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
lecsokolbi #40985 üzenetére
R7 -re maximum 180 as tárcsát ajánlanak, ezt 180 asnak nézem. Nem kell gyilkolni, akkor kibírja. 30mm es becsúszó sem olyan vékony. Meg ez nem az 1300 gramm alatti verzió, hanem az 1400 valamennyi.
-
szki
őstag
válasz
lecsokolbi #40944 üzenetére
Insanity?
Megnéztem neten mi is ez. Kell vmi mozgás télen is az embernek. Nekem elég a ház körüli munka, favágás, torna, és jóga. Persze elsődleges a futás, és a bicajozás -
tomyka74
senior tag
válasz
lecsokolbi #40823 üzenetére
nemtom Te kikkel beszéltél,hogy törnek "mint a ropi" ? nekem ez a 3. merida monti vázam ez már egy full telós one twenty, de eddig még egy sem tört el, 78-80 kg vagyok 178 magas!!!!!! és maratonokra járok vele ,ugyhogy nem értem miről beszélsz!!!!
jelzem az országutim is merida vázra épített!!
hidd el minden vázat el lehet törni ha nem megfelelő kiegészítőkkel rakják össze!!! dirt vázba a sok kretén dh. villát szerel! tessék tuti törés előbb utóbb és még ezt a sort rentgeteg példával folytathatnám!!!
hallottam én már speckót meg haibike-ot is törni, akkor azok is mint a ropi vagy mi!?
világkupákat nyernek meridával nem egyet nem kettőt idéntől protour csapat indul merida vázakkal a (Lampre) majd nézheted a tour de france-on!!!!! annak idején a giant, scott , speckó meg ilyeneknek hegesztett bérbe a merida..............de nem folytatom, inkább olvasgass utána magad!
a cégnek 40 éves történelme van német mérnökökkel a háta mögött!! ha ez valakinek nem elég garancia a minőségre......... -
salieri.
őstag
válasz
lecsokolbi #40823 üzenetére
Minden vázat el lehet törni,ami nem titán.
Nem flashelték bele szerintem, csak talán merida váz amit még magyar pénztárca meg tud fizetni.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
lecsokolbi #40779 üzenetére
Meridája van akkor már kötelezően köcsög?
Levonok magamra nézve egy kis ok okozati összefüggést.
Nekem is van meridám -> tehát köcsög vagyok.
A nyár elején még megvolt a másik meridám is, tehát kettő volt -> akkor még köcsögebb voltam. -
Teasüti
nagyúr
válasz
lecsokolbi #39967 üzenetére
Szöges gumival majd egyszer... Néztem már videót, ahol tavon bringáztak. Elég uncsi egy idő után, de azért kipróbálnám.
-
fpeter07
veterán
válasz
lecsokolbi #39477 üzenetére
(A történet vége: )
A fiú leugrik a folyóba, a "lány" meg elteker a biciklin. És happy end. (Vagy mégsem?
)
-
ludsimon
veterán
válasz
lecsokolbi #39390 üzenetére
Én nem Te vagyok. Egyébként meg életveszélyes az összes értelmiségire aki abban a kocsiban ült.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
lecsokolbi #39289 üzenetére
Ez szerintem egy GS ami nem is a rövid, nem is a hosszú, hanem a közép.
Így néz ki az SGS, ami a hosszú: [link]
Már én is belekeveredtem az előbb. -
Hasaggymeg
veterán
válasz
lecsokolbi #39304 üzenetére
Ha meg ezt a felső görgőtartó fejrész teljes kialakítását,formáját nézed,már teljesen egyértelmű,hogy SG.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
lecsokolbi #39301 üzenetére
-
belaazallat
addikt
válasz
lecsokolbi #39301 üzenetére
Nincs rajta vmi gyári szám, ami alapján vissza tudod keresni a pontos típust?
Nekem hosszú kanalas váltóim vannak, de azok hosszabbak.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Szerintem rövid.
-
csabi94
őstag
válasz
lecsokolbi #39298 üzenetére
Igen, mondjuk ezt is említette, el is felejtettem, bocs.
Igazad van!
-
csabi94
őstag
válasz
lecsokolbi #39294 üzenetére
Fogalmam nincs, nekem egyik ismerősöm mondta, és logikusnak tűnt...
Ja, és olyan ismerős, aki nem kicsit ért hozzá.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
lecsokolbi #39294 üzenetére
Hogy drágábban tudják eladni ugyanazt?
-
csabi94
őstag
válasz
Ugye jól gondolom, hogy (majdnem) minden váltó 10-es, mert ugyanakkora utat tudnak bejárni, és a váltókartól függ, hogy 8-as, 9-es, vagy 10-es??? Ha értitek, hogy miről beszélek... Mert az adott hirdetésben annyira ki van hangsúlyozva, hogy 10-es, de elvileg nem mindegyik 10-es?
-
rétisün
veterán
válasz
lecsokolbi #39254 üzenetére
igen, a gs a rövid, az sgs a hosszúkanalas (ebike szerint, hirtelen ezt találtam)
-
ludsimon
veterán
válasz
lecsokolbi #38471 üzenetére
Szép, de miért nem mentetek fel a Kékesre is akkor már????
Én Hatvantól tekertem fel és utána le Galyatetőre és vissza Aszód.
rii:
Tudom miről van szó.
Az agy hullámait is tudja befolyásolni, a kedvet, választásnál is szerepet tudna játszani stb stb hallottam róla. -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
lecsokolbi #38359 üzenetére
Milyen foxot javítottak 50 ért?
És ki csinálta? Pista bácsi?50 az nagyon durva. Egy csillapító rész 30 körül van.
És szerintem az is javítható..
Esetleg nem egy Talas volt? Mert annak az út állítója szokta összefosni magát állandóan.. azért nem is ajánlják annak a megvételét.. De ez is olyan hogy.. valakinek egész sokáig bírja, mi vettünk egy talast nem rég használtan, még működik, majd kiderül.. -
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
lecsokolbi #38359 üzenetére
Valószínűleg az összes ma forgalomban lévő teleszkópot a "csíkszeműek" rakják össze.
Az még véletlenül sem azt jelenti, hogy minőségben egyforma kategóriát képviselnek.Az egyik verseny végén leültem a fűbe vegetálni, közvetlenül előttem volt egy fekvő rendőr az aszfaltban.
Direkt figyelgettem a teleszkópok mozgását, amik átmentek a rendőrön.Hát nem volt kérdés, a rókáknál nem láttam, hogy az emberek megemelkedtek volna a bucka miatt, míg a Rock Shox-ok emelgették a tulajokat.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
lecsokolbi #38353 üzenetére
Csak a foxot nem kell annyiszor megcsináltatni mint az RS -t.
De tényleg.. ebben nincs útállító, nincs benne kis sebességű kompresszió, nincs benne terra logic. Mi tud tönkre menni? Max ami kopik, O gyűrűk, stb.Közbe ez itt egyre izgibb: Armstrong-akták: Leipheimert is kirúgták, lefizette a Nike az UCI-elnököt?
Azt mondja " a rák ellen küzdő Livestrongot is támogató Nike lefizethette az UCI akkori elnökét félmillió dollárral. A pénzt állítólag egy 1999-es, szteroid használatát kimutató minta eltüntetéséért utalták át." -
Manitou
veterán
válasz
lecsokolbi #38200 üzenetére
És nyerget tett már rá?
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz
lecsokolbi #38161 üzenetére
Egyik ismerős megvette a Speckót, ha lesz rá alkalmam megülöm a lovat
-
Manitou
veterán
válasz
lecsokolbi #38161 üzenetére
Az a nyereg nem lehet túl kényelmes
-
_seth_
veterán
válasz
lecsokolbi #37906 üzenetére
Holnap lemérem én is mind a kettőt, ha el nem felejtem
-
szki
őstag
válasz
lecsokolbi #37881 üzenetére
Nekem a merev, acélvázas trekking most 16 kg (ebből 1 kg a csomagtartó). Ezt használom helyközi közlekedésre, hosszú túrákon, és terepen is 32 mm-es gumikkal. Versenyen jön ki a hátránya, mert nehéz az emelkedőkön felfelé. De hálás jószág a 200 km-es túrákon, meg ha meg kell pakolni cuccal. 22000 km van benne.
A bicaj súlyánál többet számít az erőnlét szerintem. A linkelt 3 kilós briga hamar összecsuklana alattam. Egy 8-9 kilós outi bicajra viszont majd benevezek. -
Szakbarbár
aktív tag
válasz
Kulacs nélkül mértem 14 kilót, ebben még van anyag
Apám munkatársának a montija kb 20 kiló volt, mentem vele 5 km-t aszfalton terepgumival, jobban elfáradtam, mint a sajátomon 20 km alatt. -
rétisün
veterán
válasz
az országúti olyan 8,4 kg, a kona dolgozóbajárós meg 12 fölött van, nem tudom pontosan
-
lsebestyen
addikt
válasz
10,5kg az outi, 14kg a montim. Mondjuk én nem is súlyra megyek.
-
Manitou
veterán
válasz
AM gép(140mm elöl hátul) 11,8kg
elsőtelós MTB: 10,2kg -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Országuti 8492g polar órával, de múltkor beletettem haverom kerekét, és azzal 7800 volt.
Alu vázzal elég jó súly, lehetne tovább könnyíteni, de nem versenyzek jelenleg, jó ez így most.
MTB meg készülőben van, most 12.3kg slick gumikkal. De megy bele az 1500 grammos kerék, ami szerintem olyan 700 grammal könyebb mint ami benne van, meg fél kilóval könyebb teló, fékmerevítős V fék helyére könnyű tárcsa, deore hajtómű helyére XT, meg egy két apróság.. meg kiegészítő amikkel lehet nyerni 100 grammokat is. 1 hónapon belül már szerintem teszek fel róla képet.Egyébként ez amit linkeltél, ez nem a fékváltókaros verzió, a fékváltós valami 3700-3800 körül van.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
lecsokolbi #37836 üzenetére
Nem sok, de azért akad pár bringás ismerősöm, ezt kirakom fészre, mert nagyon jó
Én nem gondolkodnék rajta túl sokat, ha megtehetném, hogy rárepüljek.
amargo:
Na, király, ennek örülök
Igazán nincs mit
-
ludsimon
veterán
válasz
lecsokolbi #37007 üzenetére
Igen érdekes lett volna 23-622 külsővel!
Skizz:
Bringalandot nem ajánlom, Crazy Biker's korrekt eladó, korrekt szerelők, pontosak precízek és nagyon baráti áron dolgoznak!
Ha SOS kérdésed van fel is tudod hívni Memét (Ő az üzletvezető), vagy akármelyik szerelőt, tudnak segíteni.
-
Skizz
addikt
válasz
lecsokolbi #36949 üzenetére
Ebben van valami. Vác környékén nem tudtok valami bicajos boltot?
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
lecsokolbi #36942 üzenetére
Akkor ezért akadozott tegnap az áramellátásunk?!
(#36941) _seth_: Igazad van seth, csak azokon nem lehet átlátni az illesztéseknél.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Vezetékes pulzusmérő? Ezt hogy kell elképzelni, hova csatlakozik?
-
válasz
Na majd a vasút mellet biztos meg fog bolondulni.
Tapasztalatból mondom, de kíváncsi leszek a Te tesztedre is.
-
ludsimon
veterán
válasz
lecsokolbi #36873 üzenetére
Meglátogatom legközelebb.
Egyébként milyen magasan van???
Legmagasabb pontja?
Nem néz ki nagyon durvának, olyan 500m lehet.
Valóban 30%os??
De kár nem tegnap előtt kérdeztem, akkor meglett volna a teszt.
Brutál lehet!
Milyen hosszú? -
ludsimon
veterán
válasz
lecsokolbi #36858 üzenetére
Nem-nem!
Nem volt kint az a tábla sem!
De már megoldódott, legközelebb tudom merre lehet kikerülni.
Ha autóút lett volna, akkor kint lett volna a tábla, nem?
[link]
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
lecsokolbi #36168 üzenetére
Övegestül?
-
Sherman
tag
válasz
lecsokolbi #35987 üzenetére
Nekem is sebesek, a tegnapi párában folyamatosan nedves volt a mez és kidörzsölte (bakonyi túra).
Én is középső újjal fékezek -
tomyka74
senior tag
válasz
lecsokolbi #35987 üzenetére
képet hol találtad? csináltak jó pár erdős fotót ezek hol lesznek letölthetők nem tudod ?én csak a kékesit találtam a maraton oldalán!
-
deicide
veterán
válasz
lecsokolbi #35920 üzenetére
Neked is grat, szintén kemény lehetett
-
venember83
nagyúr
válasz
lecsokolbi #35883 üzenetére
Ne szerénykedj, középtávra nem rossz a 3.30. Én egy órával többet mentem, az utolsó tíz kilométeren teljesen elfogytam, pedig próbáltam tartalékolni, és nyomtam is magamba a zseléket meg vizet (izo elfogyott itthon...). Mondjuk elég sokat veszítettem azzal, hogy a Kékes után beszorultam egy lefelé közlekedő mentő mögé, illetve én eleve nagyon-nagyon lassú vagyok ismeretlen pályákon (is).
-
tomyka74
senior tag
válasz
lecsokolbi #35891 üzenetére
jó bizony bár meghaltam vagy 100x-or! az az érdekes amugy,hogy a helyismeret ilyenkor maratonon szaret sem ér ez annyira érdekes!!!!! én gyöngyösi vagyok ezeken a pályákon nyomjuk évközben! mindig ugy vagyok vele nem " lesz gond hányszor lenyomtam már idén " és mégis szarrá halok rajta verseny közben!!
-
tomyka74
senior tag
válasz
lecsokolbi #35888 üzenetére
én ilyet használok csak a száraz időre valót! ez a nedves igen kurva sokáig rajta marad viszont nekem nagyon fogta a mocskot! ugyhogy a "szárazat" használom inkább, amugy tényleg kurva jó cucc!
TF2viccelsz az egy fos montira!
-
tomyka74
senior tag
válasz
lecsokolbi #35883 üzenetére
jaja fasza volt! én 4 ó alatt nyomtam le, sztem sokat lasított a mezőnyön,hogy beletették azt a sok fölfelét galya alatt! idáig a szénégetőktől mindig jobbra lefelé go, most meg balra fel galyára, szopatós volt sokat toltam is!
én schwalbe nobby nic-et használok és imádom! én is 2.45-2.5-öt tolok bele sosem fújom keményebbre! -
norbee2244
senior tag
válasz
lecsokolbi #35816 üzenetére
Inkább erre kell költeni mint a gépre
Simon: A megbeszéltek szerint..majd megtaláljuk egymást
Erről a masináról dobjatok már egy linket..hol a legolcsóbb?
-
ludsimon
veterán
válasz
lecsokolbi #35816 üzenetére
hasonló hasonló itt is a szitu
Gyere fel holnap a Pilisi Kupa céljához.
Sokan indulnak, én szurkolónak megyek. -
ludsimon
veterán
válasz
lecsokolbi #35814 üzenetére
Te vagy a 2. aki ezt tette (én voltam a first itt
).
Nagyon helyeees! Grat a géphez!Sok baleset- és sérülésmentes km-t kívánok!
-
csabi94
őstag
válasz
lecsokolbi #35812 üzenetére
Szép, igényes bringa!
Sok sikert holnapra, és sok km-t vele!
(#35810) cobranco: várjuk!
-
norbee2244
senior tag
válasz
lecsokolbi #35797 üzenetére
Hajrá-hajrá tessék mindent bele ölni.
-
norbee2244
senior tag
válasz
lecsokolbi #35757 üzenetére
Jó cumo én vagy 1-esre vagy 3-4re utazok.
Simon: Segg kérdése..nekem már oly mindegy konkrétan a drágább gatyóim voltak kényelmetlenek tehát most már csak használt értelmesnek kinéző gatyát veszek szinte. Viszont megoldódott a gatya kopás problémám hátha valaki ilyennel küzd: a nadrág hátsó része kezd kikopni az üleptől kb 15cm-re. Amióta lecseréltem kisebbre a vázam semmi problemo nincs és a nyakam mögötti rész sem fáj annyira illetve kevésszer. 183 centi Simon és m-l a mérete emlékeim szerint.
Hujuj megy ám az ismerkedés
Tizedes: Én mindig ilyen sapoban járok szinte csak nekem még a htc-columbia-s időkből maradt egy szép sárga lélek. Kényelmes nagyon meg olyan kis országutis ( bratyóm szerint kőműves sapka )
Simonszerk: van egy nw gatyám abba 5-öt és kegyetlen kényelmetlen volt,de nekem a heréim szoktak bent maradási küzdelmeket folytatni tehát sokszor becsúszik alulra nah az az ami igazán fájni tud. Aldi-s gatyókat zúztam egy darabig azok rendre 5-6e-t kibírtak aztán hátul kopás jelent meg utánna átlátszóak voltak tehát téli gatyóként használtam csak,de el sosem szakadt. Most is egy northwave csapatgatyát nyúzok 5-6 ezre talán,de bajom nincs vele. Miután haza estünk akkor sem nagyon éreztem,hogy valami történt volna ott lent..
-
ludsimon
veterán
válasz
lecsokolbi #35760 üzenetére
Kantár - L es megfelel.
Norbi:
Te milyen nadrágot használsz és mennyi km tettél bele?
Hülyén hangzik tudom. -
rétisün
veterán
válasz
lecsokolbi #35757 üzenetére
"net közelbe meg ritkán kerülök öcsém miatt"
van egy eladó laptopom
-
deicide
veterán
válasz
lecsokolbi #34976 üzenetére
Na az az ultradurva, hogy ment fel oroszlánvárhoz? Ott még gyalog is szinte csak négykézláb lehet felmenni. Én a régi csúcsformámban 8 óra alatt gyalogoltam/futottam le, jövőre szerintem megint bepróbálom.
-
norbee2244
senior tag
válasz
lecsokolbi #34980 üzenetére
Pont ilyen kerékszettem van. Jó cuccok még használtan vettem 25e forintért tehát újan ennyiért jó kör. Eszeveszett jól gurulnak..a hajtás érdekes lehetne számomra is,de per pill mtb-re nem tudok költeni már . Ha valakit tudok szólok !
Bici: +1
-
válasz
lecsokolbi #34980 üzenetére
A hajtás nem oktalink, hanem integrált...
-
norbee2244
senior tag
válasz
lecsokolbi #34976 üzenetére
Nagyon szép gép.
Előző stucnis kérdésemre: Közben rájöttem,hogy hülye kérdés volt,mert a nagy részük üreges
Simon: Hát pont azért..ha ilyen helyen laknál vagy nagyon szelesen(pl itt a tónál) hidd el hip-hop nem lenne gáz a dimbidombiból. Ha tudsz akkor városon kívül kell edzeni sokat ahol semmi nem vesz körbe nincs ház ami elfogja a szelet meg egyebek,mert az sokat számít. Armstrong pl azt vallotta magáról,hogy a szeles tekerések miatt lett belőle jó hegyi menő és lehet benne valami . Mobilnet mindenhol ratyi kivétel Bp
-
ludsimon
veterán
válasz
lecsokolbi #33793 üzenetére
Hát az az ismerőse az állítólagos végzettségével se ér semmit, ha ilyen tanácsokkal látta el.
Ilyen köröket kb. minimum 10 éves folyamatos edzés előzi meg. Persze lehet funból 1-2x megmászni, de nem itt kezdődik a fejlődés.
De ha az ismerősöd 10+ éve bringázik akkor nem szóltam!
Azért köszi, hogy leírtad!
-
ludsimon
veterán
válasz
lecsokolbi #33783 üzenetére
"Tavaly szét edzette az agyát"
Erre irányult a kérdés.
-
amargo
addikt
válasz
lecsokolbi #33779 üzenetére
Tudtok a nagykerbe vásárolni? Vagy csak benéztetek?
-
ludsimon
veterán
válasz
lecsokolbi #33779 üzenetére
Szóval milyen edzést is követett az ismerősöd?
Mert erre kimaradt a válasz.
-
ludsimon
veterán
válasz
lecsokolbi #33722 üzenetére
Lehet tudni melyik rendszerű edzéstervet követte?
Az essünk neki és akkor 600+km-t 1 hét alatt, vagy valami tervszerűt követett?Köszi, de ez nem annyira érdekel most, idén már csak 1-re szeretnék menni, de az egy jó nagy buli lesz az 100, hogy mindenki indulni fog aki idén bármelyik velo-s tósporton indult, mert HATALMAS buli én tudom.
-
venember83
nagyúr
válasz
lecsokolbi #33637 üzenetére
Tíz százalék még bírható, főleg, hogy nem lehet hosszú szakasz, ha 18 kilométeres a szerpentin és nyolcszáz méternyi szintet kell letudni. Mondjuk az országútival a 39-es tányérral küzdenék, az tuti.
-
venember83
nagyúr
válasz
lecsokolbi #33634 üzenetére
Ez hány kilométer, mennyi szint, esetleg milyen meredek a szerpentin a legdurvább részén?
-
JColee
őstag
válasz
lecsokolbi #33557 üzenetére
Voltam.
-
ludsimon
veterán
válasz
lecsokolbi #27135 üzenetére
Köszi kolbász, én voltam!
-
rétisün
veterán
válasz
lecsokolbi #20467 üzenetére
ha nem esőben bicajozik, akkor inkább a száraz időre valót ajánlom (dry, nem a wet)
-
Djuree
félisten
válasz
lecsokolbi #20229 üzenetére
én fel nem veszek sisakot, tuti kiröhögnének benne. mondjuk az a veszély nem nagyon fenyeget hogy elesek, bicajjal nem szokásom, motorral annál inkább
persze aki főúton bicózik annak nem árthat... -
ludsimon
veterán
válasz
lecsokolbi #20222 üzenetére
Sose szabad megijedni.
Csak engedd, hadd menjen persze az úton. -
Bandi18
tag
válasz
lecsokolbi #20060 üzenetére
Köszi a tippet. Próbáltam szorosabbra venni de nem segített, úgyhogy megpróbálkozok egy cserével.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
lecsokolbi #16885 üzenetére
-
dqdb
nagyúr
válasz
lecsokolbi #15931 üzenetére
Ez nevetséges nem az ő farolásától roncsolódik a talaj, inkább a cross motoroktól.
Direkt túloztam valamennyire, de a talaj a krosszmotoroktól és az ő farolgatásaitól is károsodik. Az előbbitől jobban az utóbbitól kevésbé, de ez még nem mentesíti a bringást. Ha egy dózerúton teszed, az nem vészes a hatás, ha egy keskeny erdei ösvényen, akkor színtiszta tahóság. De ahogyan amargo is írta, sok kicsi sokra megy ilyen téren is.ha így nézzük akkor ott nem egy hanem kétezer bringás "farolgat"
Amikor egy XC-s farol, akkor már régen rossz, mert valószínűleg az egyensúlyát próbálja meg visszanyerni, míg a linkelt videóban a bringázás stílusához tartozik hozzá ez a mozdulatsor. Mindenesetre a mondanivalóm lényege a fontos: hiába látványos kívülről, ne farolgass, mert rossz a természetnek és rossz a külsődnek is, és ha arra jár egy erdész, rossz lesz neked isAz erdei munkagépek bombatölcsérszerű nyomairól ne is beszéljünk ...
csabi94: Nagyon könnyű, egész meglepődtem, nem is gondoltam volna, hogy általánosságban ilyen könnyűek a vázak a bicó súlyához képest.
Én egy szkandiumvázat egy ujjal tartva jutottam erre a következtetésreAz a becsapós, hogy a vázban a sok fémet látod, ezért szemre nehéznek tűnik, míg egy kerékszettnél a kevés anyagot, sok lyukat és levegőt, mégis ez utóbbiból egy jobb súlyú darab külső, belső, tárcsa és gyorszár nélkül is nehezebb, mint egy átlagos váz.
-
amargo
addikt
válasz
lecsokolbi #15931 üzenetére
"nem az ő farolásától roncsolódik a talaj"
"Szóval egy ember ha néha így "pusztítja" az erdei talajt az semmi."
Vajon hányan gondolkodnak így? Nyilván Te is tisztában vagy azzal, hogy csak magadra levetítve a világképedet elég eltorzult végkövetkeztetést fogsz kapni.
A felsoroltakban a nevében is benne van, hogy Maraton, nem DH pályákat építenek oda. -
szki
őstag
válasz
lecsokolbi #14863 üzenetére
"Hótól úgy megjött a kedvem a tekeréshez, hogy lenyomta a játékfüggőséget. "
A tekerés is egy szenvedély tud lenni. Jobb, mint a számítógépes játék!
#14857) fpeter07: ma beugrottam az Aldiba, és végignéztem a cuccokat, mert van akaraterőm
Volt, amit már a bevásárlókocsiba tettem, és aztán mégis visszaraktam a polcra. Konkrétan a 3000 Ft-os bicajos szemüveget szemeltem ki
De a ruházati cuccok közül is tudtam volna venni még!
A 3 réteg ruha meg kell alulra!#14864) rétisün: fullys a bringa. Akarom mondani, bringák!
Őt is bevehetjük a csapata!
Más: tegnaptól hosszabbodnak a nappalok!
(#14870) Cathfaern: Akkor hajrá! Van még idő felkészülni!
-
MPowerPH
félisten
válasz
lecsokolbi #14855 üzenetére
Áh, este már hagytam a fenébe, ma reggel nekiálltam. Elsőre sikerült.
Szerintem ott hibáztam tegnap, hogy mielőtt rászorítottam a nyerget, már teljesen keményre pumpáltam a féket. Most csak simán behúztam, és úgy szépen felváltva meghúztam a csavarokat, majd ez után pumpáltam keményre. Tudtam én hogy nem a Marta a hibás, hanem én vagyok a béna.
Most pont egy papírlapnyi hely van. És még a fékcsövet sem rágtam el.
Egyébként akinek hidrós a féke, ajánlom, hogy így telente szedje szét, és pucolja ki a dugattyúk táján. Ezek 1 éves fékek, de így is volt kosz rendesen. Sajnos a hátsóba az előző tulaj utoljára DOT olajat rakott, így kicsit megkezdte a tömítéseket. Még nem ereszt, de lehet látni, hogy már nem az igazi, 2 évet adok még neki, többet nem. Szerintetek lehet hozzá csináltatni? Sajnos Magura -nak nincs Mo.-n szervizháttere, így nem tudok gyári tömítést hozzá szerezni. -
rétisün
veterán
válasz
lecsokolbi #14863 üzenetére
hó? hol van hó?!
más:
papucsban bringázni, még ilyet....
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- Eredeti Apple Watch Golden Brown Leather Link 42-44-45-49MM
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Új gép, garancia 2027.03-ig +128GB SD
- Gembird HDMI kábel 10m 1.4 ethernet
- Thermaltake Rome 750w 80+ Gold Minőségi tápegység teljesen kompletten!
- Eredeti Apple Watch 42/44/45/49MM Trail Loop szíj S/M
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest