Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
szki
őstag
válasz
fpeter07 #16898 üzenetére
Ma 20 C fok volt átlag a tekerésem alatt.
Megvolt a Zeg. oda-vissza össz 80 km. A városon kívüli 75 km-t külön mértem, és azt 30 km/óra feletti átlaggal tekertem... Mindezt februárban, zalai dombokon, szeles időben, hátizsákkal, és egy 15 kg-os trekinggelRövid naciban tekertem, és felül egy rövid+hosszú technikai póló volt. Még melegem is volt
SPD is visszakerült, meg a nyári hátsókerék+áttétel. Jó volt újra 48/12-es áttéttel repeszteni. Bakon 50-nel sprinteltem egyet, hogy megmutassam a buszra váróknak, hogyan is megy ez nyári cuccban (nov.-dec.-ben csak 40-et mutattam nekik)
Zeg.-en 5 km-t közlekedtem, de már az első 1 km-en 4-en nem adtak elsőbbséget nekem... Az 5. km-en meg egy buszossal akadt afférom, aki ellen eljárást is kezdeményezek a munkáltatójánál...
Semmibe veszik a nyíl egyenesen közlekedő kerékpáros embert! Illetve nem mérik fel, hogy mennyi is az én sebességem. Pedig tényleg csak 30-cal közlekedtem a Kossuth úti bicikli úton (folyamatosan csengetve a nem odavaló gyalogkakukkoknak). Meg a városi utakon se tekertem gyorsabban, mégis minden hülye elém kanyarodott, vagy kijött elém a parkolóból, stb. Nekem nincs tárcsafékem, meg utálok is fékezni...(#16891) fidig: Endomondora szavazok, de próbáld ki mindet
Én is próbálttam többet korábban, de ez vált be. Kétségtelenül a telefonon futva a MyTracks is jó! Aztán beimportálhatod az Endomondo webes felületére, mert az viszont a legjobb mind közül!
-
hoffman_
nagyúr
Én is, elhiheted
Combizommal alapvetően nincsen bajom, a probléma ott van, hogy a sport miatt inkább a robbanékony erőkifejtés megy neki, nem a hosszútávú, amit a kihagyás tetézett. De szerintem bele fogok jönni hamar, 2x20 nem olyan sok. Pláne, hogy itt nálam szinte csak és kizárólag sík terep van, legalábbis azon a vonalon, amerre járnék. Csak lenne már itt a jövőhét, és maradna a jó idő!
-
DemonDani
addikt
Saját útvonalak! (My tracks)
keveset fogyaszt, mivel mindent te állítasz be, szénné konfigolható, nekem fele annyit evett mint a sportypal, és már megosztás is van benne, így facere is mehet azonnal, de menti a google térkép profilodban is.
[link]
ilyen egy stat benne, remélem behozza, végpontra kell kattintani, akkor mutat mindent -
fidig
tag
Endomondo? Sports Tracker? Sportypal?
Ki melyiket mondja?????
-
coqito
tag
válasz
Doki-HUN1978 #16888 üzenetére
Idén nekem már volt 2 tóköröm. Járható végig a kerékpár út egyedül a Sukoró melletti kerékpár út az ami múlthét végén (szombaton) járhatatlan volt. Méteres hófal volt egykét helyen, de szerintem az hétvégére elolvad tegnap is voltam arra de már alapból nem mentem hanem végig az autó úton mentem az északi oldalon. Az M7-es alatt amikor átmegy a kerékpárút a patak mellet kivételesen az is járható, nincs víz alatt ... mondjuk az a Fehérváriaknak jó hiszen arra rövidebb mintha Pákozd felé kellene kerülni.
Üdvözlettel: Nyerges Gábor
-
belaazallat
addikt
Olyan jó idő volt reggel hogy elő kellett vennem a bringát, betekertem melóba. Sajna csak 1km-re van a lakóhelytől.
Majdnem sikerült elütnöm egy gyalogost. Látja, hogy jövök a kerékpár úton, de nem a járdán indul el, hanem bekanyarodik a kerékpár útra mert ott 2 méterrel kevesebb utat kell mennie!
Még neki állt feljebb, amikor megkértem, hogy ne a kerékpár úton sétáljon. -
szki
őstag
válasz
hoffman_ #16880 üzenetére
Kíváncsi leszek majd a flip-flop agyas, fixis tapasztalataidra!
Városban (Zalaegerszeg többnyire) én is csak 2-3 fokozatot használok. Szóval városi síkon elmegy a SS v. fixi akár. Persze emelkedős terepen is, ha van elég combizom
Korábban városban az agyváltós bicajt használtam többnyire, mert nagyon dinamikusan lehet vele közlekedni. Bár az Pécs volt, ahol akad azért emelkedő is...Nálam ma visszakerül a nyári kerék, áttétel, és az SPD is. Aztán jön egy lendületes 2x40 km-es állapotfelmérő teszt délután. Remélem tényleg 16 C fok lesz! Így alul egyetlen nadrágban, vagy akár rövid cuccban tekerhetek!
-
hoffman_
nagyúr
válasz
lecsokolbi #16885 üzenetére
-
lecsokolbi
aktív tag
Hali
Szeretnék kérni egy "kis" segítséget. Tegnap lopták el haverom bringáját.
Infó róla Itt.Akik pestiek vagy közeliek nyissátok ki a szemetek légyszi, hátha valami csoda folytán.
Előre is köszi. -
hoffman_
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #16882 üzenetére
Ez valóban így van. Nekem se rokonszenves a gondolat, szerintem sincs ilyen, de azért a millióból egy mondjuk mégis. Ettől függetlenül lehet erre is jótékony hatással lenne a "törvényjavaslatod".
-
feka007
veterán
Az időkép az régóta ilyen sz.r, nem érdemes nézni. Sztem másik oldalakról lopkodják az infót.. OMSZ-t, meg köpönyeget szoktam nézni (bár előbbi elég átláthatatlan gagyi lett, mióta arcot cseréltek az oldalon - gondolom kellett a megbízás vmelyik rokon novice informatikusnak)
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Cathfaern #16875 üzenetére
Időkép oldalán le is van írva
Ráadásul Te modi vagy, tudnod kéne, hogy a net információira hagyatkozni veszélyes
Egyébként én tartom a 3 napot, de még az egy hét is elfogadható, semmiképp sem 15 nap
szki:
Reményeim szerint egy Csepel fixi/singlespeed. Még egy hét, mire tudok rá anyagiakat keríteni, december óta szemezünk, nagyon remélem, hogy nem viszik el, így a célegyenesben
-
szki
őstag
válasz
rétisün #16873 üzenetére
"nem tett jót, hogy majdnem 3 hétig nem volt bicajozós idő"
Hát nem. De legalább én többet futottam, és meglepően jó formába kerültem.
Most viszont újra a bicajozás lesz az elsődleges(#16874) hoffman_: nincs semmi ördöngösség az időjárás előrejelzésben. Azt kell jósolni, hogy holnap is olyan idő lesz mint ma, és ugyanolyan szél. Pontosabb lenne az "előrejelzés", mint a mostani tippelgetés!
Milyen tekerő lesz? -
Cathfaern
nagyúr
válasz
hoffman_ #16874 üzenetére
Időkép oldalán le is van írva, hogy max 14 napos előrejelzés az, ami valós előrejelzés (mondjuk én inkább azt mondanám, hogy 7 nap az ami használható, afölött már necces). Ennél messzebb gyakorlatilag statisztikai alapon megy: megkeresik a mostanihoz hasonló évet, és az akkor mért adatokkal számolnak. Persze ez elég zanzásított leírás, akit érdekel jobban az olvassa el a honlapon
-
hoffman_
nagyúr
Az időjárás jelentések 3 napra előre lehetnek még pontosak, azon túl már minden csak tippelés, ami egy bizonyos rutin után már többször bejön. Szóval én nem innék előre a medve bőrére, de legalább annyira várom a tavaszt, mit ti
Arról nem is beszélve, hogy ha minden jól megy, akkor egy hét, és meglesz a tekerőm!
-
rétisün
veterán
"De azért pár 50-80 km bicajos keresztedzés is lesz terítéken"
legalább te bicajozz a fórumból
én a mai napot is úgy ellustálkodtam, hogy csuda, pedig aztán az időre sem lehetett volna panaszom. (bár azért majd bepótolom)
nem tett jót, hogy majdnem 3 hétig nem volt bicajozós idő.... -
szki
őstag
Hehe. 2 órája még 03.04-re 1 C fokot jósoltak. Most meg 15-öt. Talán rájöttek, hogy mégis csak tavasz lesz
Ennyit az időjóslásról!
Akkor lesz a Pécs-Harkány 25 km futóverseny, amit kerek 2 óra alatt tervezek lefutni.
De azért pár 50-80 km bicajos keresztedzés is lesz terítékenVisszakerül a trekkingre a nyári kerék, fogaskoszorú és gumi, amitől egyből gyorsul a bicaj
Örülnék nagyon a jó időnek! -
hoffman_
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #16869 üzenetére
Sajnos ez nem ilyen egyszerű, de alapvetően biztos, hogy működne a megoldás. A gond ott van, hogy először el kellene kapni a tettest, másodszor pedig a megélhetési lopás(nem mentesít!!), néha azért okozhat nehéz döntési helyzeteket.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
hoffman_ #16868 üzenetére
Én meg úgy gondolom, hogy aki lop, azt keményen kellene büntetni!
Először, csak az egyik ujját vagdalnám le, a következő alkalommal meg a csuklóját, ha ebből sem tanul, akkor a karját, hogy ne legyen mivel lopni.
Néhány hét után már nem nagyon fogynának a lakatok, ezt garantálom nektek.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_ #16851 üzenetére
Közben kiderült, hogy a Bécsi úton rakta csak le... Az, hogy "készültek" szerintem hülyeség, random alkalom volt elvileg, és pár perc, akkor mi az, hogy készültek. De ha csak 10 percre ment be tényleg, akkor nem hiszem, hogy egy komolyabb U lakat volt rajta. Szintén sokadik fülként hallottam, de elvileg 1.000.000-ba volt neki a bike - amit megint csak kétlek. Nem vagyok rosszmájú, tényleg, ez egy nagyon rossz dolog, de aki hülye, haljon meg, ez egy ilyen világ.
-
Motaba78
addikt
válasz
Napfénysüti #16855 üzenetére
told be, akkor nem kell behajtási engedély, mert gyalogosnak minősülsz
ebbe nem köthet bele
-
rii
nagyúr
most tényéeg március 1-el nem a meteróológia tavasz jön meg hanem a meterológiai tél?
vagy le kell ***ni az ilyen előrejelzéseket magasról nagy ívben?
-
csabi94
őstag
Ezen segíthet egy másik program, vagy ne várjak többet azoktól sem? Mert logikám szerint a térkép ugyanaz bennük.
-
feka007
veterán
Suliba/munkahelyre járásra tescobike kell, ennyi. Lehet még azt is ellopja valaki, de legalább nem nagy kár. Bringa az olyan, amit könnyen elvisznek. Legtöbben nem tanulják meg ezt, csak amikor már ellopták a 3-400 ezres gépeiket.. Én szerencsére megtanultam, mikor 2 éve az ország no1 szakközepe elől ellopták a Quartzot, szerencse hogy már nem ért olyan sokat. De előtte nem is gondoltam volna rá, hogy tök könnyen ellophatják..
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #16856 üzenetére
Én nem használom a tárolót mert nem bringával járok melóba de ahogy az eddigiekből leszűrtem az ellopottakat sodronyzárral zárták.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
Napfénysüti #16852 üzenetére
Mivel zárjátok őket? (semmivel?)
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
venember83 #16853 üzenetére
Egy ipari parkon belül van a cég és senki semmilyen felelősséget nem vállal. De bezzeg behajtási engedély az kellene biciklihez is...
-
bubi92
őstag
válasz
hoffman_ #16851 üzenetére
mekkora szerencsém van, hogy keresztanyámék bkf-től kerek 1 percre laknak és lesz majd hova berakni a bicot, ha mek suliba. ha ez meg nem jönne össze, akkor se a bicikli tárolóba raknám. kb. 4-5 biconak van hely, a kaputól fél méterre, szóval akárki bemehet. a helyzeten talán javít, hogy ugye mostmár csak kint lehet cigizni, szóval mindig áll egy tömeg a kapu előtt, de ennek ellenére is pofátlanul legurulnék a föld alatti parkolóba ahova a tanárok parkolnak!
-
venember83
nagyúr
válasz
Napfénysüti #16852 üzenetére
Cég vagy bérbeadó biztosítója nem perelhető? Mert ez így vicc. Mondjuk az is, hogy még van, aki oda lakatolja le a bringáját.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #16850 üzenetére
Nálunk a céges bringatárolóból rendszeresen lopják a bicikliket.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #16850 üzenetére
3 helyen lehet letenni a bringát. A belső udvari dohányzónál, a Bécsi úton, és a két kar közötti utcában. Ezek közül a Bécsi út nagyon para, a két kar közötti még talán elmegy, és a belső a legbiztonságosabb. Mindegyik helyről vittek már el tekerőt. Hogy ez hol volt, azt nem tudom én sem. Nem akarok találgatni, mert az illetővel személyesen nem beszéltem, de ha le van zárva egy komolyabb Kryptonite lakattal és tényleg csak 5 percre megy be, akkor szerintem nem vitték volna el csak úgy.
DemonDani:
Na ja...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
venember83 #16834 üzenetére
Fészbúkon az évfolyamcsoportomban erről megy a parázs vita jelenleg, rakják ki fészen is ezerrel. OE-ről is lopnak rendesen, nem hogy 8 kerből, még a Bécsi útról is. Volt eset, hogy kamerás felvétel volt arról, ahogy a fickó áttolta az aulán a bringát, hajukra kenhettük azt is. Undorító ez a világ.
Más kérdés(meg is említettem, kaptam az osztást is), hogy ha van pénz egy ilyen bringára(mert ez nem 200 ezer...), akkor nincs pénz egy 20 ezres roncsra, vagy bkv bérletre? Hát, azt mondták, nincs. Okké. Le lehetne lakatolni 60 ezerért, de egy akkus flexxel 5 perc alatt elviszik, szóval ide lakat felesleges. Nem szabad ilyennel járni, a hülyeség csúcsa, ennyi. Ettől persze kerüljön meg, mihamarabb.
DemonDani:
nem irja h lezáratlanul hagyta ott 3 napra...
Elvileg 5 percre szaladt be TO-ra, és a mende-monda szerint készültek rá. Na most, ha 5 perc alatt vitték el, akkor tényleg készültek rá(már ha rendesen le volt zárva), de hogy készülhettek, ha csak 5 percre szaladt be random. Nem értem a dolgot.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
DemonDani #16844 üzenetére
KÉP
Jobb oldali az a "9-es".
Amiket most árulnak kazettás agyként.
Erre rámegy a 8 as, pl az aliviohoz, rámegy minden nemű 9 es, meg rámegy a 10 es is DE csak úgy hogy először egy vékony alátétet ráhúzol, mert különben nem fogja a záró anya ráfeszíteni a sort. A másik kettőhöz nem jó a 9 es se. -
DemonDani
addikt
válasz
venember83 #16841 üzenetére
xt slx szett első hátsó váltó, váltókar, koszorú, lánc.
kicsit bővebben is kifejthetted volna a nem-et
mindenesetre kigugliztam hogy 8-9 a komaptibilis még általában és 10nek kell spéci, ha jó nyomon járok... bár soknak nincs semmi ilyesmi kiirva csak mm hossz
(#16842) feka007
eredetileg vfekes lehetett mert konzolok is ki vannak neki osztva ha jól látom -
feka007
veterán
Hát ebből a vázfestésből ítélve 10 éves simán megvan. Olyan 130 lenne reális érte, ahogy írták.
Ezek a ritkított küllők amúgy nem tudom mire jók egy mtb-n, én nem érezném magam ilyen felnikkel biztonságban.. Ha jól nézem akkor v-fékes is ráadásul. Vagy az lehet csak a reflexcsík -
DemonDani
addikt
fú bagóért van bikemagon xt slx szett, bár gondolom el is ment már, de azt mondja már el valaki hogy a 10es fogas felmegy egy 8as helyére? mert nemtom hogy ez szerint csoportosítva lennének külön meg amúgy is közelebb vannak a fokozatok, meg a hely is picit nagyobb szal elvileg elférne?!
feleslegesen nem akarom magam megszivatni szal 100%ra megyek
én hevesi vagyok kis falu ez
én sokszor le se szoktam zárni, sose lopják, persze senki nem ért hozzá, és csúnya sárga szine van
-
tekeyagd
aktív tag
válasz
venember83 #16834 üzenetére
hát aki hülye annak ellopják a brinyóját...
-
venember83
nagyúr
Most erre mit írhat az ember? Remélem, hogy megkerül.
-
válasz
---Lasali--- #16829 üzenetére
Köszi, ma nézem meg aztán kiderül milyen az állapota. Nagyrészt városi használatban volt, nincs szétzúzva annyira, persze látni kell közelről, nem szívesen cserélnék az xt-n 2 lánctányért.
-
---Lasali---
Közösségépítő
Jó lenne tudni milyen állapotban vannak a csapágyak, lánctányérok, fogsor, görgők.
Váltókarok, és váltók mennyire kopottak.
Váz forgáspontok milyen állapotban vannak.
Fejcsapágy be van-e ázva, rohadva, rágva. Monoblokk lóg-e.
Teló kotyog-e, jól mozog, ha levegős, azt ereszti-e.
Fék nyúlik-e. Fékpofák jók-e, tárcsa mennyire van elvékonyodva.
Vázat sem árt átnézni, fejcső környékén stb, hajszálrepedés ha van akkor nem megvenni.Mennyire szerviz igényes, bowdenek, láncnyúlás, mikor volt a telóba olaj cserélve, agyak zsírzása, centrír mikor volt. Mert ezeket utólag elvégezni lehet nem 2 forint.
Ha ez mind rendben van akkor olyan 180 ért raknám fel apróra.
Ha csapágyakat fel kell újítani, meg a váltás, hajtás nincs patent állapotban akkor 150 körül.
Amennyiért megéri megvenni, az ezek az ár alatt -
-
Flow
senior tag
Coolbikes 005
-
rétisün
veterán
válasz
bubi92 #16821 üzenetére
asszem sports-tracker
-
Teasüti
nagyúr
Note to self: ha nyöszörgő súrlódó hangot ad a fék, ELLENŐRIZNI KELL.
Már pár napja túlkopott fékpofával mentem és a 400 ft-os cucc egyik végén a saruról lefordult a maradék pofa, így a saru ette a felnimet. Gondolom ez nyöszörgött.
Kifejezetten örülök, h a saru keményebb anyagból van, mint a felni.
Sztem többet nem veszek ilyen gagyi pofát, ez elég nagy szar, ha ilyen meghibásodásra képes.
Felszerelve nem is látszott rajta...Amúgy boltos (veterán bicajos asszem) aszonta' nekem töknyolc milyen V-fékpillangókat használok, a tektro éppolyan jól kiszolgál, mint a deore. Merevségben nincsenek szignifikáns különbségek, csak a feliratban, márkában.
És főként csak a pofákon múlik a merevség, a pillangók ugyanazt tudják szilárdságra.
Kérdésem pedig, h ez igaz?? Gondoltam fejleszteném a féket új pillangókkal, de a boltos szerint tökéletesen felesleges. (őszinte volt, a saját üzletét rontotta ezzel) -
feka007
veterán
válasz
belaazallat #16809 üzenetére
Én örülök, ha bejön a bikemag mikor épp használni akarom.
Na úgy tűnik bejön a dolog, 7végén évadnyitás lesz -
csabi94
őstag
Nálatok szokott olyan lenni, hogy városon belül
összetéveszti(összekuszálja) a program az utcákat?
[link]
Maximum sebességre is vessetek egy pillantást (e miatt van) -
hoffman_
nagyúr
válasz
rétisün #16815 üzenetére
Nem követem a Tour-t sosem, annyira nem vagyok outis
Illetve ha egybe esik az egyhetes balatoni partyzással, akkor általában arra kelünk olyan 2-3 fele, és nézzük, amíg megy, de abból nem szokott kiderülni, hogy ilyen NASA technológiájuk van
Tényleg
Picasat használtam mondjuk, de hát sose lehet tudni mikor kell.
-
hoffman_
nagyúr
Hűűűű... A cikk közepén van a rész, nekem ez nagyon új volt, koppant az állam. Eletronyos Dura Ace váltás? Na EZ már valami.
-
hoffman_
nagyúr
Az, hogy hogy lehet vele tekerni, már a fixis prok dolga, én sem tudom, szokni kell. De lásd egyel utánad, venember is mit írt. Plusz amit rii írt, az is fontos lehet, ha valaki már komoly szinten fixizik/futárkodik.
Nem mindegy. Számít a tapadás és számít a kormány hőérzete.
Na ja, ez igaz, ebben a tekintetben, meg még inkább a fa a nyerő szerintem. Bár a karbon se lehet rossz.
Eagl3:
Nagyon rá vagy te kattanva ezekre a KTM-ekre
Az csak egy matrica, ugyanaz az összes kb, Merida, KTM, Kellys, Cube, ésatöbbi. Legalábbis ebben az ársávban tényleg mindegy
A legjobb oldal az apro.bikemag.hu, de ez sajna általában elég lassú, gondolom nagyon sokatn használják(hajnali 1-2 fele már egész turbó), de jó még a bolha.testbike is, és amit te találtál, a bringapiac.
A Life Motion egyébként szerintem nem olyan rossz, bár a telója hulladék, az már tényleg csak nehezék, de a többi rendben van. Legalábbis a fenti 130-as áron mindenképp nagyon jó.
-
Eagl3
veterán
Nos, ma voltam bicikliboltban és már biztosan tudom, hogy mi lenne számomra az ideális választás, mégpedig ezek valamelyike:
-LIFE SPRINT
-LIFE MOTIONEsetleg a LIFE ROAD
Az egyetlen probléma ezzel, hogy nem tudok ennyit kerékpárra szánni, ezért mint ahogy azt többen javasoltátok is használt kerékpár is szóba jöhet.
Nincs tippetek, hol tudnék utánanézni ezeknek? Amiket én találtam használt bicikli oldalt, egy hirdetést találtam ami megtetszett és el is vinném egyből a bicót ha igaz amit ír a srác, konkrétan ez az: [link]Sajnos mást nem találtam.
-
belaazallat
addikt
válasz
KaraDani #16808 üzenetére
"Amúgy meg Bikemag aprót nem moderálják
Hogy engedhetnek egyáltalán ilyet hirdetni?"
Az még csak hagyján, hogy eleve hamisnak hirdeti. De én jelentettem egy hirdetőt, aki ugyan azt a terméket hirdette két hirdetésben, csak 90-es telszám volt megadva elérhetőségnek. Hónapokig fent volt a hirdetés.
-
KaraDani
addikt
válasz
DemonDani #16804 üzenetére
Az lehet, de CRC-ről, meg a német webshopokból nem hamisat kapsz, ebayről úgy találomra én se rendelném meg. Egyedül is megérheti, attól függ mennyi mindent rendelsz. A legutóbbi rendelésnél csak az 540-es pedálon (7k vs 12k) megvolt már a szállítás költsége.
Ha végignézed ez mindenhol 14-15 Eur/Font webshopban. Most vagy mindben hamisat árulnak, vagy a magyar nagykerek dolgoznak nagyon magas árakkal?!Amúgy meg Bikemag aprót nem moderálják
Hogy engedhetnek egyáltalán ilyet hirdetni?
-
venember83
nagyúr
Én mostanság eléggé bent fogom a kormányt a városin, valahogy jobban esik úgy, ezen a biciklin. Igaz, így nem érem el a fékeket, így csak teljesen biztonságos területeken alkalmazom ezt a fogást. Sőt, a görgőre állított montin is ott fognám a kormányt, de ott tele van a kormány mindenféle marhasággal, mint a lockout karja meg a mágnesfék nehézségállítója.
-
DemonDani
addikt
[link]
talán mégis hamisítják azt a hg73 láncot -
hoffman_
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #16802 üzenetére
Minél több fixit látok, annál több ilyen jön szembe velem. Mivel úgysem raknak a kormányra semmit, ezért mindegy, hogy az pure acél, karbon, vagy fa. És a fa szép
Megerősítik belül, pl. carbonnal, mert könnyű, és mehet a menet.
-
hoffman_
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED monitor topic
- BMW topik
- Villanyszerelés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest