Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
KaraDani #43907 üzenetére
Pár hete amikor mentem ki, az árpád hídon nagyon nézett egy srác egy astrából, majd félreállt, a margithídi lejárónál kiszállt és integetett, hogy álljak meg. Azért állított meg, mert tetszett neki a bicaj, és érdeklődött, hogy milyen a 120 as teló stb... Mint kiderül ős is idén kezdte a montizás, és egy 96 e van, de gondolkodik, hogy nagyobb rugóutasra cserélje, azért volt kíváncsi. Erre ma fenyőgyöngye előtt hátranézek, és jön mögöttem a 96 el virsli sportcontactal
Utána szinkrontmentünk én terepen fel ő aszfalton, majd fent beszélgettünk egy kicsit a rekettyésnél. Azért vicces, hogy milyen kicsi itt a bringás társadalom, ahogy egyre többet megyek, egyre több a már ismerős bringa bringás, akivel találkozok.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest