- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
A saját oldalamba betudok ágyazni úgy mediaklikkes videót hogy a youtube-hoz hasonlóan megadom a kezdés(és vége) időpontját.
-
cigam
titán
válasz
martonx #7064 üzenetére
Nem akarom feltalálni a spanyolviaszt, pont azért kérdeztem, hogy merre induljak. Amit írtál az nem vitt sokkal előrébb, mert lövésem nincs ezekről a "keretekről". Esetleg egy konrét linket tudnál adni merre induljak? C#-ban már sikerült stoppert csinálnom, de nem foglalkozom vele napi szinten.
-
cigam
titán
Szeretnék egy kis útbaigazítást, topik ajánlót!
Azt szeretném megoldani, hogy az "A" gép böngészőjében (a teljes képernyőt kitölltve) egy stoppert mutat. Lenne egy "B" gép is, ahonnan ez a stoppert vezérelném (start,stop reset), szintén egy böngészőből. Hogyan tudom ezt megtudom ezt oldani?(A két gép belső hálózaton keresztül látja egymást, tehát nem kell kimenni az internetre, sőt az lenne a kívánatos, hogy internet kapcsolat nélkül is életképes legyen.)
Mit ajánlotok? -
cigam
titán
Van egy kis gondom, remélem kapok vmi útbaigazítást. Szóval adott 1-2 .mov fájl amit egy portálba kellene beilleszteni. A jwplayer simán lejátssza, de meg kell várni míg az egész betöltődik. Ezt hogyan lehet kiküszöbölni?
Próbáltam .flv-vel, azt azonnal elkezdi játszani, de nekem .mov-ok vannak. Próbáltam "sima" html5-ben, és frankón várakozás nélkül kezdte lejátszani. Sajna itt meg a böngészők hasalnak el .( pl. firefox eleve visszautasítja)
Próbából megnéztem a flowplayer-t, hátha... de nem . Ez is előbb letölti az egészet, és csak utána kezd bele a játszásba.van vmi trükkös paraméter, vagy ezek ilyenek? Esetleg vmi más alternatíva ami:
- várakozás nélkül, azonnal neki ugrik a lejátszásnak.
- a legtöbb böngészővel 1üttműködik
- a .mov adott, azon nem lehet változtatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +RTX 3080 +32-64GB DDR4 +1-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged