- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
KaiotEch #6512 üzenetére
Szívesen! Igazából az sem egy nagy szám. Itt a hivatalos doksi egy vonatkozó példája: http://knockoutjs.com/examples/grid.html
Most némi módosításokkal átemeltem onnan a megoldást, és működik az is:
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
KaiotEch #6507 üzenetére
Ennek a kérdésnek jobb helye lett volna a JavaScript topicban.
Ehhez különösebben a KnockoutJS-t sem kell ismerni, a JavaScriptet nyilván. Ez egy nem túl szép kód, lehetne egyszerűsíteni, de alkalmazkodva a mostani formához, felraktam a javított változatot neked ide:
http://jsbin.com/moledozane/edit?html,output
Azt változtattam, hogy beleraktam egy új Server "osztályt":
var Server = function(ipAddress, name) {
this.ipAddress = ipAddress;
this.name = name;
};Tehát a szervereknek nemcsak IP-címe, hanem neve is van. Ezt példányosítom mindegyik szerverre:
var komodel = new PingModel([
new Server('192.168.1.201', 'blabla'),
new Server('192.168.1.202', 'másikblabla'),
new Server('192.168.1.203', 'harmadikblabla')
]);A PingModelt átalakítottam ennek megfelelően:
ko.utils.arrayForEach(servers, function(server) {
myServers.push({
name: server.ipAddress + " (" + server.name + ")",
ipAddress: server.ipAddress,
status: ko.observable('unchecked')
});
});A ko.utils.arrayForEach-ben a ping "osztály" példányosításánál pedig nem a name-et adom át ezek után, hanem az ipAddress-t, és kész.
Egyébként a státuszjelzéseket illene inkább konstansokkal helyettesíteni, az osztályok alapvetően nagy kezdőbetűsek (tehát Ping a ping helyett pl.), meg egyéb dolgokat is bőven lehetne javítani ebben a kódban, de lényeg, hogy így is működik, amit szeretnél.
Az általad hozzáfűzni kívánt nevet persze módosítsd neked tetsző módon a Server osztály példányosításánál, ez az egy, amit változtatnod kell rajta.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
KaiotEch #5145 üzenetére
A megosztani kívánt mappa tartalmát webszerverről szolgálod ki (listázod), valami szerveroldali nyelv segítségével.
Ez kinézhet úgy is, hogy felraksz egy AjaXplorert vagy új nevén Pydio-t (többiektől költői kérdés: miért kellett ezt vajon ilyen béna névvel ellátni?Nem lett volna erősebb brand az, ha megmarad a régi nevén?
AjaXplorer néven már rengetegen ismerik, Pydio néven feltételezhetően jóval kevesebben... "Put Your Data In Orbit" - milyen béna má'?
), bekonfigolod rendesen, és szépen tallózgathatod a mappa tartalmát, lejátszhatod a videófájlokat/zenéket, szerkesztheted a szövegfájlokat, lehetnek különböző accountjaid kattintgatós módszerrel, így jelszóhoz is tudod kötni a hozzáféréseket, tudsz vele csoportokban megosztani, stb. Elég korrektül meg van írva, a felülete is jól kezelhető.
OFF: Jó példa volt ez a hsz.-ed arra, hogy az 5 percen belüli szerkesztés lehetőségét az azóta érkezett hsz.-re történő válaszadás céljára nem szabad felhasználni, mivel a másiknak nem tűnik fel adott esetben, vagy csak sokkal később, hogy oda még bebiggyesztettél egy kérdést utólag, a válasz hatására, 5 percen belül.
Nyugodtan mehet egy új hsz.-be az utólagos kérdés.
Persze csak tanács, mert nekem nem tűnt fel, hogy aztán ugyanabba a hsz.-be beraktál még egy visszakérdezést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest