Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Olvasgass vissza légyszi picit, kilistáztam neked hogy melyik hsz-ban fordul elő a Sp.Terminator: [link] Amúgy nekem most jól működik, semmi gond vele, rendszeresen frissül, már a mostani verzióban sok beállítási opció van, kapott egy víruskereső modult is, a spyware-keresés ütemezve mindig lefut nálam, a fölösleges, vagy gyanús tracking cookie-kat rendszeresen szedi kifelé, mást mostanában nem talált, de a többi progi sem, a gép pedig lassan egy éve tiszta. Vagyis én csak ajánlani tudom.
Amúgy nem magyar, csak tud magyarul is : [link]
Szerintem nem árt mindhárom típusú védelmi programból egy-egy olyan, ami csak a saját feladatát látja el, tehát én javaslok egy anti-spyware programot is melléjük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest