- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nem lesz iPhone 19
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Én eddig ''kiröhögtem'' a barátaim, amikor panaszkodtak, hogy már megint spyware van a gépükön. Persze a ''nagy nevetés'' után kaptak egy listát, hogy nekem mitől tiszta mindig a gépem: NOD32 (up2date), Kerio Personal Firewall (legújabb), Ad-aware SE Personal, Spybot Search & Destroy, Spy Sweeper és természetesen a Windows XP-m is up2date. Viszont az utóbbi 2 hónapban mindig explorer.exe hibával száll el a Windowsom. A telepítéstől számított 1 hónap után előjön valamilyen explorer.exe-s hiba. (Most például ha a winyók tulajdonságait szeretném megtudni, akkor megfagy.) Most lefuttattam pár progit és a következő eredmény született:
Spybot S&D: Advertising.com-os szemét
Ad-aware: valami másik szemét
Spy Sweeper: Trojan Horse found: trojan-backdoor-flood.mirc
Spy Cookie found: atwola cookie
(eddig...)
Opera 9.0b-t használok netezésre, az Internet Explorerrel csakis a freemail.hu és az iwiw.hu. Van valakinek valami ötlete, hogy honnan hirtelen ez a sok szemét a tűzfal, vírusírtó és minden ellenére?
Jah és nem látogatok olyan oldalakat ahonnan ez a sok sz*tyok lejöhet. 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Jah és nem látogatok olyan oldalakat ahonnan ez a sok sz*tyok lejöhet.