- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Nagy gonddal találtam szemben magam. Hoztak egy gépet, ami sikeresen bekapott 1-2 finomságot, viszont egyelőre nem tudok velük mit kezdeni. A vírusírtó lejárt, újat csak akkor tudnék felrakni, ha lennének rendszergazda jogosultságaim. Viszont nincsenek....
Próbáltam Csökkentett módban indítani a gépet, de az a helyzet hogy a Rendszergazda fiók jogosultságai is le lettek korlátozva. Ilyenkor mit tudok tenni? Hogyan kaphatnám vissza a jogokat? -
-
MarKoo
addikt
Én eddig ''kiröhögtem'' a barátaim, amikor panaszkodtak, hogy már megint spyware van a gépükön. Persze a ''nagy nevetés'' után kaptak egy listát, hogy nekem mitől tiszta mindig a gépem: NOD32 (up2date), Kerio Personal Firewall (legújabb), Ad-aware SE Personal, Spybot Search & Destroy, Spy Sweeper és természetesen a Windows XP-m is up2date. Viszont az utóbbi 2 hónapban mindig explorer.exe hibával száll el a Windowsom. A telepítéstől számított 1 hónap után előjön valamilyen explorer.exe-s hiba. (Most például ha a winyók tulajdonságait szeretném megtudni, akkor megfagy.) Most lefuttattam pár progit és a következő eredmény született:
Spybot S&D: Advertising.com-os szemét
Ad-aware: valami másik szemét
Spy Sweeper: Trojan Horse found: trojan-backdoor-flood.mirc
Spy Cookie found: atwola cookie
(eddig...)
Opera 9.0b-t használok netezésre, az Internet Explorerrel csakis a freemail.hu és az iwiw.hu. Van valakinek valami ötlete, hogy honnan hirtelen ez a sok szemét a tűzfal, vírusírtó és minden ellenére?Jah és nem látogatok olyan oldalakat ahonnan ez a sok sz*tyok lejöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- League of Legends
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest