- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Magisk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Nagy gonddal találtam szemben magam. Hoztak egy gépet, ami sikeresen bekapott 1-2 finomságot, viszont egyelőre nem tudok velük mit kezdeni. A vírusírtó lejárt, újat csak akkor tudnék felrakni, ha lennének rendszergazda jogosultságaim. Viszont nincsenek....
Próbáltam Csökkentett módban indítani a gépet, de az a helyzet hogy a Rendszergazda fiók jogosultságai is le lettek korlátozva. Ilyenkor mit tudok tenni? Hogyan kaphatnám vissza a jogokat? -
-
MarKoo
addikt
Én eddig ''kiröhögtem'' a barátaim, amikor panaszkodtak, hogy már megint spyware van a gépükön. Persze a ''nagy nevetés'' után kaptak egy listát, hogy nekem mitől tiszta mindig a gépem: NOD32 (up2date), Kerio Personal Firewall (legújabb), Ad-aware SE Personal, Spybot Search & Destroy, Spy Sweeper és természetesen a Windows XP-m is up2date. Viszont az utóbbi 2 hónapban mindig explorer.exe hibával száll el a Windowsom. A telepítéstől számított 1 hónap után előjön valamilyen explorer.exe-s hiba. (Most például ha a winyók tulajdonságait szeretném megtudni, akkor megfagy.) Most lefuttattam pár progit és a következő eredmény született:
Spybot S&D: Advertising.com-os szemét
Ad-aware: valami másik szemét
Spy Sweeper: Trojan Horse found: trojan-backdoor-flood.mirc
Spy Cookie found: atwola cookie
(eddig...)
Opera 9.0b-t használok netezésre, az Internet Explorerrel csakis a freemail.hu és az iwiw.hu. Van valakinek valami ötlete, hogy honnan hirtelen ez a sok szemét a tűzfal, vírusírtó és minden ellenére?Jah és nem látogatok olyan oldalakat ahonnan ez a sok sz*tyok lejöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest