- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
Egy korábbi elvileg teljesen lepucolt (S&D, Spyware Doctor...) backup xp-t állítottam vissza, utána még töltögettem netről programokat (talán1 warez oldalt hoztam be). Windows frissítéseket nyomtam rá, spyware frissítéseket is. Xp újrabackupolás előtt elkezdtem spywarekeresőket futtatni.
Hát meglepődtem. Talált egy "trojan.keylog-sters"-et ami állítólag netbankos, webes... jelszavakat lop, és előtte screenshot-ot készít egy tmp fájlba, hogy tudja azonosítani az oldalt, ahol a jelszót használták.
Mennyire vaklárma ez? Mert USdowloader egyik rapidsharecom.plg fájljára hivatkozik.És talált egy "hacktool.rootkit!sd6"-ot is high risk-kel, ami a system32\suppddl.ddl-re hivatkozik.
Mik ezek? Lehet, hoyg a korábban backupolt windows-ban is benne voltak már, csak akkor spyware doctor még nem volt hatásos ellenük?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest