- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
TinyTummy
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
Másfél éve kezdődött ez a kékhalálos probléma. Eleinte ritkábban, aztán egyre sűrűbben nagyjából online film nézése közben vagy játék közben, aztán már mindegy volt mit csinálok!
A hibakódok alapján nagyjából akkor arra jutottunk, hogy vinyó vagy RAM. Túlmelegedés nem állt fenn, mert EVEREST segítségével figyeltem a gépet, minden normális hőmérsékletű. Van táp+ alaplapi hűtés és egy külön az oldalfalba épített hűtés.
Pihentettem a gépet, majd a napokban új vinyót és RAM-ot kapott.
De a probléma továbbra is fenn áll. Keresgéltem, de nem nagyon tudtam meg, hogy a hibakód alapján mi leehet!
AKI TUD, SEGÍTSEN!A képen amit mellékeltem látható, hogy a BlueScreenView mit regisztrált. A hibakódok minden leállásnál ugyanazok.
0x00000124 (0x00000000,0x8566f024,0xb635c000,0x00000145)
Caused By Driver: halmacpi.dll
Caused By Adress: halmacpi.dll+ef3f
Crash Address: ntkrnlpa.exe+dcdbcA gép paraméterei:
Windows 7 Enterprise 32bites
Processzor: AMD Athlon(tm) 64x2 Dual Core Processor 5600+
Vinyó: Seagate 500GB 7200 rpm 64 MB Cache SATA2
RAM: Kingmax DDR2 2GB 800mhz
Hálózati kártya: NVIDIA nForce hálózati vezérlő
Videokártya: NVIDIA GeForce 7050 PV/ NVIDIA nForce 630aTudom, hogy a számítógép nem olyan, mint a nők. A gépeknél midnig midnen okkkal történik!
De jó lenne végre rá is jönni az ok(ok)ra!
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest