Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Poco F7
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimS
senior tag
Üdv
Sok ötletem már nincs, így írok ide egy postot..
Adott az adatlapomon látható konfig. A jelenség az (már lassan 1 éve), hogy időnként kékhalálozik. Ez úgy néz ki, hogy van, amikor napjában többször is, ill. van, hogy hónapokig semmi.Hardverhiba az oka, ez a látszik szerintem ezen a képen jól ([link]), csak nem tudom mi. Ellenőrizettem már a vinyókat - az egyiken van két szektor ami nem jó -, de ha lekötöm a rendszerlemez kivételével őket, akkor is csinálja. Végignéztem a memóriát (Memtest86-al) egyik éjjel, nem talált semmit. A VGA-t is nyúztam már ilyen-olyan tesztekkel (+ játszom is) [no nem furmarkkal!].. látszólag, önállóan minden rendben van, de együtt mégse.. Nincs overclock semmin!
Gondoltam, hogy a lap-nak lehet valami vezérlése döglött, de akkor miért véletlenszerűen jön elő? Illetve maradt még a táp..
Az alkatrészek most lesznek 2,5 évesek, driverekből általában újakat használok - a fenti időszak alatt sajnos nem volt figyelemre méltó változás ezek miatt sem
Még a rendszert is újraraktam egyszer, mert hááátha..
Esetleg ötlet?
Köszi,
SimS
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Túraautó topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest