- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen USB töltőt vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi19
őstag
válasz
CoolMan #2442 üzenetére
Azzal néztem: [link]
VTX3D HD5670 1 GB X-Edition (Juniper) jelenleg a 12.11 Beta 7 van fent. Tegnap ez még 12.10 WHQL-el volt.
Igazából a videokártyával volt egy kis probléma ami lehetséges, hogy abból eredt, hogy a gyári átalakítót használtam, ami egy molex-ből csinál egy hat tűs vga tápkábelt. Azért kell ez mert a 350-es FSP-men nincs ilyen. Ekkor olyat csinált a kártya néha, hogy elment a kép, beakadt a hang majd a vga ventije felpörgött.
Kicseréltem a kábelt, azóta ilyet nem csinált. Csak 12.10-el olyat, hogy játszottam és elment a kép. De ki tudtam lépni alt+f4-el az asztalra. Majd utána tudtam játszani újra. Ezt néhányszor megcsinálta. Másiknap meg csinált egy GSOD-ot. Ma ismét csinált 12.11-el de erről nem készült dump. Lehet azért mert nem vártam, hogy mi lesz, hanem nyomtam egy resetet mikor elkezdett csíkozni.VGA hőfok rendben és random-szerüen jelenik meg a hiba van, hogy 2,5 óra van hogy 1 óra játék után. Tehát vagy elmegy a kép vagy fekete lesz vagy GSOD. Csak az az érdekes, hogy ez már a 3.ik kártya és az első kettő garis cseréje óta már a fél gép is le lett cserélve. Első két kártya olyan volt, hogy nem lehetett velük játszani. Elindítottam bármilyen játékot már jött is a GSOD.
Eddig ez a két dump-om van az előző kék halál egy instabil proci húzásból eredt... Most alapon van minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest