- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
sky8201
csendes tag
üdv!
Adott egy gép ami csak csökkentett módban volt hajlandó elindulni, egyébként indításkor fekete képernyő s nem lépett tovább.
Majd telepítettem volna fel újra...
Kékhalál telepítés közben (win 7)Harmadjára csak felment,de csak félig,mert ugye telepítés közben néhányszór újraindul, ám ekkor jön a kékhalál..
Jó.. mondom próbálom xp.t mivel mégiscsak egy régi 2004 es gép P5ND2 se alaplapos
Rendben fel is ment szinte.. de képernyő felbontás nem akar rendesen beállítódni csak 800x600 -látható széltől szélig, többi 1024x.. es bal oldalt kitakar. monitor mögé kúszik..
marad a szar felbontás. Dobnám fel a drivereket... amiből van vagy 5 cd.nyi feleslegesen.
Audioó.. Lan... S jön a VGA.. ekkor dobja ezt a kékhalálos hibaüzit. s innentől kezdve nem jön be a windows.
Csak ha újrakezdem az egészet. a VGA telepítőig.
Ám ha azt meg nem teszem fel ... azt is észrevettem,hogy videó nem látható.. csak a hang jmegy kép nincs...KÉKhalál hibaüzenet:
http://kepfeltoltes.hu/view/130502/k_khal_l_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/130502/k_khal_l_www.kepfeltoltes.hu_.jpgSzedtem le új drivereket ASUS ról de mé nem próbáltam.- már rohadtúl tele van tököm géppel.
Lehet alaplapi gondja van vagy VGA ???Tud valaki okosat..
KÖSZÖNÖM a HElPet!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest