Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
Új hozzászólás Aktív témák
-
sky8201
csendes tag
üdv!
Adott egy gép ami csak csökkentett módban volt hajlandó elindulni, egyébként indításkor fekete képernyő s nem lépett tovább.
Majd telepítettem volna fel újra...
Kékhalál telepítés közben (win 7)Harmadjára csak felment,de csak félig,mert ugye telepítés közben néhányszór újraindul, ám ekkor jön a kékhalál..
Jó.. mondom próbálom xp.t mivel mégiscsak egy régi 2004 es gép P5ND2 se alaplapos
Rendben fel is ment szinte.. de képernyő felbontás nem akar rendesen beállítódni csak 800x600 -látható széltől szélig, többi 1024x.. es bal oldalt kitakar. monitor mögé kúszik..
marad a szar felbontás. Dobnám fel a drivereket... amiből van vagy 5 cd.nyi feleslegesen.
Audioó.. Lan... S jön a VGA.. ekkor dobja ezt a kékhalálos hibaüzit. s innentől kezdve nem jön be a windows.
Csak ha újrakezdem az egészet. a VGA telepítőig.
Ám ha azt meg nem teszem fel ... azt is észrevettem,hogy videó nem látható.. csak a hang jmegy kép nincs...KÉKhalál hibaüzenet:
http://kepfeltoltes.hu/view/130502/k_khal_l_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/130502/k_khal_l_www.kepfeltoltes.hu_.jpgSzedtem le új drivereket ASUS ról de mé nem próbáltam.- már rohadtúl tele van tököm géppel.
Lehet alaplapi gondja van vagy VGA ???Tud valaki okosat..
KÖSZÖNÖM a HElPet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- eBay
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- World of Warships
- További aktív témák...
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest