- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Motorola Moto Tag
- LG G4 - nehéz rajta fogást találni
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abigail
csendes tag
Sziasztok!
Néhány napja kapom a képen látható hibakódokat felváltva, számtalanszor telepítettem már újra, portalanítottam a ram slotokat is. Kétszer is futtattam memtest86+t, semmiféle hibát nem talált egyik alkalommal sem. Eleinte a gép csak boot közben, a "windows indítása" felirat közben indult újra, mostmár működés közben is megadja magát a rendszer időközönként. Többfajta oprendszert is kipróbáltam, kétlem hogy azzal lenne a gond, driverekre gyanakodtam először, hogy talán a gyári cd-kről feltelepülőkkel van gond, ezért netről leszedtem őket, egy ideig megintcsak jó volt, pár óra elteltével pedig újra kékhalálok sorát kaptam.
Kérlek segítsetek
na meg... win7 ultimate 64bites rendszer, athlon 64 x2 5000+ cpu, 4giga ram(ugyanaz a típus, gyártó stb dual channel technologival), asrock n68c-s ucc alap, gt220 1Giga videókártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vicces képek
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Óra topik
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest