Hirdetés
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abigail
csendes tag
Sziasztok!
Néhány napja kapom a képen látható hibakódokat felváltva, számtalanszor telepítettem már újra, portalanítottam a ram slotokat is. Kétszer is futtattam memtest86+t, semmiféle hibát nem talált egyik alkalommal sem. Eleinte a gép csak boot közben, a "windows indítása" felirat közben indult újra, mostmár működés közben is megadja magát a rendszer időközönként. Többfajta oprendszert is kipróbáltam, kétlem hogy azzal lenne a gond, driverekre gyanakodtam először, hogy talán a gyári cd-kről feltelepülőkkel van gond, ezért netről leszedtem őket, egy ideig megintcsak jó volt, pár óra elteltével pedig újra kékhalálok sorát kaptam.
Kérlek segítsetek

na meg... win7 ultimate 64bites rendszer, athlon 64 x2 5000+ cpu, 4giga ram(ugyanaz a típus, gyártó stb dual channel technologival), asrock n68c-s ucc alap, gt220 1Giga videókártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Xbox tulajok OFF topicja
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Projektor topic
- Yettel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Hisense LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- CORSAIR K100 AIR
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest