Hirdetés
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szente80 #1439 üzenetére
Azért az is előfordult már, hogy az AMD-nél tévesen adták meg a videokártyákhoz szükséges minimum táp teljesítményét. Pl. a HD5670-esnek minimum 400 wattosat ír, és a VGA-n nincs tápcsatlakozó, tehát egy Chieftec 450-essel simán mennie kellene. Ennek ellenére nekem sem minden esetben indult el. Számtech boltos haverom azt mondta, hogy megfigyeléseik alapján 550 watt alatt nem megbízható a kártya. Ahhoz képest, hogy nem is kell neki tápcsati, és csak 400 wattot írtak neki, állandóan bajom volt vele, pedig nem Mercury vagy Codegen, esetleg más noname táppal próbáltam. A haver elmondása szerint volt olyan nap, amikor egy nap 3 db 5670-est vittek nekik vissza, hogy nem mindig indul el. Én is elpasszoltam.
Ha egy kis kártyánál ez a helyzet, ki tudja, hogy egy 6870-esnél nem áll-e fönn ugyanez a szitu?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest