- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
popp
aktív tag
Ha belegondolunk a téli gumi minimális többletköltséggel jár, ha hosszútávon gondolkodunk. Ezt a többletet tkp. az évenkénti kétszeri 1-2ezer forintos kerékcsere jelenti. Az igaz, hogy meg kell venni a téli szettet is, jó esetben külön felnivel és az egyszeri kiadást nézve drágának tűnhet. Viszont biztos kitart addig, amíg 2 nyári szettet elhasználsz. Szerintem ennyit megér a fokozott biztonság és szomorú hogy nem kötelező a téligumi használata kishazánkban.
-
-
KTU
addikt
-
george11
addikt
Mondtam, hogy neménvótam
Amúgy milyen 12-es venti? A lapát átmérője 12cm, vagy a keret? Ha a keret, akkor átlósan 12, vagy az élhosszúsága?
Amúgy, ha rám hallgatsz, akkor nem fúrod szét a házat(a számítógépházat meg főleg nem), hanem veszel egy tekercs kétoldalas ragasztót, és felteszed vele. A TESA elég jóféle, és "gumis" valami, így a rezgést is csillapítja. Akkorára vágos, amekkorára akarod, és nem fog leesni a venti sem, mert egy 2cm-es darab elbír kb 2-3 kiló súlyt.
-
-
mcs
veterán
A Gigához is csak szükséges dolgokat adnak.
Használati útmutatót, driver cd-t, és dvi->analóg monitor átalakítót.
Mondjuk ami meglepett, az az analóg monitorcsatlakozó, pedig a legtöbb kártyára már nem is tesznek. A 8600GT-n is két dvi volt, oszt szevasz.szerk.:bocsi a priviért, tök véletlenül mentem rá.
-
vikcsi
senior tag
Én is beírom már...
nekem asus 4670-es van, 5v-on megy a ventije...
szobában kb 25 fok van, vga 33fok körül mozog alapon, terhelve viszont 50felé kacsintgat, huzamosabb játék után 63-at is mutatott már max. a gpu-z...
viszont hangja nuku
nekem fölötte egy 900-on pörgő 12cm-es venti van...és csak elfelejtetem, de itt van: cuccaim, csemegézzetek...
mennyiségi kedvezmény még mindig van, merjetek nagyot alkudni... -
-
faragojof
őstag
Úgy tudom a kivel érdemesben akkor szoktak megjelenni, ha a prohardveren is hirdetsz... (vállvonogatósszmájli) Asszem... Persze azért köszi..
Valamelyik nap a "God"-al beszéltük ki ezt a bizniszelősmegköszönős dolgot (ha jól emlékszem
) Nem mondok semmit, akkor elmondtam a véleményem....
Jaj ez meg majdnem lemaradt: tényleg legyen már kivel érdemes dugni, de ha nem baj akkor csak lányok legyenek benne
-
Router
őstag
Ez lesz az utódja ha a mostanit már kinövöm csak még most drága és felesleges is nekem de nagyon beleőrültem az ITX rendszerbe. Semmi fölösleges sallang amit úgysem használnék ki, kicsi (régi barebone házban), halk, keveset fogyaszt és bármikor kikapom az asztal alól aztán már viszem is ahova akarom a hónom alatt. Nekem ez tökéletesen elég és az se elhanyagolható, hogy 70k körül kijött az egész bazár.
Cahser úrnak: Az említett ZOTAC GeForce 9300-ITX WiFi, X16-tal 40k körül kapható
-
Chaser
legenda
Ördögi avatarja van
Prescottom szerencsére nem volt...de láttam elég lapot szétnyílt kondikkal prescott proci mellett#33346 Kloss: Én is így vagyok vele
Hőtermelés, fogyasztás, a 2 meg szorosan összefügg. 4770-enben elcseszték a 2D üzemmódot, egy 4850 is kevesebbet kajálhat nála ha jól be van állítva, 3D fogyija az jó..ergo ha csak gamelsz a gépen megéri, ha nem sokat akkor 4830, mert 2D-ben kevesebbet eszik. Ahogy olvasgattam a gddr5 órajelét nem lehet visszavenni 4770-nél, mindig fullon van. Viszont a 4670 az minden tekintetben jó, teljesítmény/fogyasztás/ár... 2D-ben ehet szegínyke vagy 20W-ot, vagy annyit se. Loadon se többet 50-55-nél.
-
Chaser
legenda
Hol vennél ilyen lapot? 2x512kb a cache, de AMD más rendszerű mint az intelek, az kb annyi mint intelnél egy 2MB osztott cache-s proci...szóval az nem kevés, de nem ajánlom ezt a cuccot, "sajna" az intel nagyon elhúzott c2c még egy E2xxx proci is gyepálja az x2-ket csúnyán, és nem fogyasztanak többet...sőt. Egy E5200 kb annyit tud mint egy 6000+ x2, fele - vagy még kisebb fogyasztással-, nehogy később megbánd
Tuningban meg esélye sincs E5200 ellen x2-nek. Ráadásul árban is kb ugyanott lennél az AMD cuccal.
szerk: Jó procid van, eddig 2G-n járattad ugye, ha cserélsz g31 lapra ott több mint 600mhz-cel gyorsabban fog ketyegni a proci..egy ilyen lap és egy 2140 pl nagyon is olcsó -ez viszonylagos- és jó combo
-
Router
őstag
Én Chaser ajánlására vettem meg ezt nF 630i-vel. Nekem tökéletesen elég mindenre egy E5200-zal meg 2 giga rammal. Kis szardarab passzív borda van rajta de az is épp langyos. Nekem bejött nagyon hiába nem kezel DC DDR-t bár nem is csinálok a géppel olyat ahol látszana...
-
-
Chaser
legenda
Te bátttya', sztem nem fogod eladni
Feltételezem ebben a lapban szeretnéd használni az 5200-est, a manual szerint annak a lapnak egyik kiadásában se megy 45 nanos proci, az 5200 meg bizony az
#33320 vikcsi : Ha nem tetszik vegyél drágábban p35-öt
vagy állítsd a pcie frekit 110-re, úgy már 400 FSB-t tud a lap.
Aktív témák
- Politika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Energiaital topic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest