- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Latency
senior tag
-
poffsoft
veterán
válasz
george11 #49315 üzenetére
leűhecc!
meg eeeeeeeeeeeeeeesőőőőő!!!Amúgy meg a nagyonokos beszólásokat várnám, mert van még mit tanulnom:
Ja, nem az alaplapom halt meg mégsemnem, hanem egy xfile áldozata lettem... The truth is out there I knownÉs a Dzsordzsok nem azok aminek láccanak
-
GrandeP
addikt
válasz
george11 #49213 üzenetére
Tessék csak nézni ezekről lenne szó....
Felületén, inkább cicakarcok, meg itt-ott házi "matracs" nyoma. viszont a belseje szinte mindnek ilyen...
Ja és még se 19-es, csak 18-as... rosszul emlékeztem..Szerk: egyébként eladó ám... gumik ajándékba... mert azok inkább csak dísznek valóak...
Kb mind így néz ki....
-
gabe_
őstag
válasz
george11 #49170 üzenetére
(több lóerő->nagyobb sebesség->nagyobb fékút).
A nyugdíjas vezetési stílus alatt azt értem, hogy, pl. lámpánál nem padlógázzal indulok, kanyarban sem kűdöm neki, nem állok bele mások seggébe, és ha messziről látom, hogy piros van, akkor már nem nyomom a gázt. Szóval nem hozom ki az autóból a maximumot (még azt a kicsit sem ami benne rejtőzik).
Elismerem, a fékút akkor a legjobb, ha az adott évszaknak megfelelő gumik vannak a gépen, és így elgondolkodva, a 4évszakos se nyáron, se télen nem ideális.Valószínűleg nyárit fogok venni, mert akkor használom többet az autót.
-
-
bartucc
addikt
válasz
george11 #48854 üzenetére
Valahogy nekem se az igazi
Ez van srácok meg kő' szokni.Magam építeném az erkőt, egyenlőre megy bele TDA 2030, aztán meghallgatom, később esetleg egy lm1875-re csere. (nem tart semmiből se). Hangfalat is vagy építem, vagy szerzek valami egyszerűt. Nem lesz high-end (
), de szeretnék alkotni, ezért vágok bele, meg nem éri igazán. (bár ha vennék akkor is Genius sztereót, abba is TDA van szóval, mind1 is.)
Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest