- TKSTAR TK905
- iPhone topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
-
OTee
aktív tag
A korábbi hsz-ban benne volt a válasz, csak a hozzávaló driverrel megy.
Anno nekem is volt ilyen bajom, az enyémen pl. SB220 volt a chipre írva, és másik driverrel nem ment.
Ami esetleg alternatíva: KX ( ha jó emléxeem rá) néven futott 1 alternatív driver amivel ment, de nekem az nem volt 100s.
A tuti a hozzávaló driver.
A gyári CD-n leolvasható a chip száma, neten én sem találtam.OTee
-
faragojof
őstag
Ha jól tudom a kresz időnként hagy kiskaput. És valóban nem kell semmit magyarázni. Mindenki a saját szemszögéből látja a dolgokat, és a kompromisszumra, saját hibájának belátására nem képes. Ez azért látszott a hozzászólásokon is. De így van ez jól, ezért mindenki egyéniség. Ha mindenki egyforma lenne, ki lenne az etalon??!
Ééééén?!
-
GrandeP
addikt
Maradjunk annyiban h van pro és kontra.... általában mindig a másik a bu*i!
Sose te, még csak véletlenül se.... az egész úgy kezdődött h a kocsog vissza ütött...
ÉS ez alapszabály...Amúgy a ződ kabinos, sárga dobozos Daf-ost meg messziről kerüljétek el, mert az ha jönnek vele szembe, még rá is gyorsít! Meg simán lebüntet az útról, ha 75 km/h alatt vagy.
ÉS mi a helyzet az elektronyos biciklissel... általam csak susogó halálnak hívott kamikázékkal?!
-
God Vazzeg
veterán
Nemtudom, én most egy peug 206-al járok, ami hasonló mint a szutyuki, de nem tolnak le, és engednek is előzni
Előtte mikor a BMW volt, akkor volt mindenki rázihálva ha előztem, nem tudtam úgy menni 20km-t hogy ne izomkodjon valaki! Még "kalapos" skoda 120gl tulaj is volt aki versenyzett bazze
-
God Vazzeg
veterán
De milyen egyenrangúság, ha valaki nagyobb autóval előz te meg rossz szándékot feltételezel egyből és nem engeded előzni, mert rágyorsítasz?
A kresz is kimondja hogy segíteni kell az előzést bakker, te magyarul nem tudsz vezetni, nem vagy tisztában a szabályokkal, akármennyire tökösnek is képzeled magad. Ez olyan mint a gyorshajtás, ott se tartod be a kreszt, és baleset lehet belőle..
-
Steve1979
aktív tag
A vezetés arról szól, amit tapasztalsz, ha kimész a forgalomba. Egyetértek az általad lent írtakkal elméletben, de a valóságban egy Suzukis, Corsa-s stb és egy A8-as között sosem lesz egyenrangúság az utakon. Ezen persze még lehet filozofálni pro és kontra, hogy miért nem, de ez attól sajnos nem változik (valószínű te is így gondolnád, ha A8-asod lenne
)
------------
Más.
Keresek álló házat nem túl drágán jó állapotban. pü -
Kloss
őstag
Szerintem Steve1979 arra gondolt, hogy a kisebb autóval rendelkezőeknél többször fordul elő az a jelenség, hogy ő megmutatja a béemvésnek meg másnak is, hogy simán legyorsulja, meg ő is tud 100 felett is előzni.
A nyáron kirándultunk a Balatonnál, én mentem legelöl, kb 80-90 között kényelmesen, mögöttem jött több autó, senki se akart előzni, pedig szemből szinte nem is volt forgalom.
Mi is nézelődtünk inkább, aztán pont mikor jött szemből egy autó, egy kisköcsög bevágott elém egy Matizzal, de alig fért be és a virsli gumijain még vagy 200m-en keresztül imbolygott. Ezután biztos meséli a haveroknak, hogy egy egész sort megelőzött simán, csak az ilyenek arra nem gondolnak, hogy egy hajszálon múlik az, hogy nem dobja meg a könnyű autóját egy gödör vagy széllökés.
Aki sokat van az utakon, az tud mesélni bőven, autótól függetlenül vannak hülyék. Mind1 hogy kicsi vagy nagy autó van alatta, ha kis autóval közlekedik, akkor az ilyennek komplexusa lesz tőle, ha meg vesz egy nagyot, akkor mindenki lassú tetű és álljon félre ha "Ő" jön... Mivel nem a Suzuki és nem a BMW vezet és dönt hanem az ember.Ja és ezen kívül vannak a FIAT-osok akik azt hiszik autóban ülnek... khmm
-
Steve1979
aktív tag
Ugyan ne légy ilyen szerény
Röviden max. támogatom, hogy mindenki az útviszonyoknak és a saját autója képességeinek megfelelően hajtson. Szerintem "egy suzukis" (de sorolhatnám a típusokat) ne akarja megmutatni, h milyen keményfa@ú csávó, milyen jól tud sávot váltani, kigyorsulni stb... A nagyautós meg kultúráltan, szabályosan "alázzon", HA már ez minden vágya néhány elvetemültnek. Mert úgyis lehet. Asszem ebben minden benne van.
A "hova ennél gyorsabb autó" záró mondatodat nem tudtam értelmezni/nem értek vele egyet.
Szerencsére van tere/volt tere a fejlődésnek, de biztos érted mire gondolok, hisz lehet kicsit elfogult vagy, de nem vagy primitív... -
God Vazzeg
veterán
Ez a "le akar tolni az útról" relatív, lehet hogy csak azért nyomja nkei mert jobban megy az autója? Azért tud olyan előzésbe is belemenni amibe te úgy látod hogy meredek, de neki nem, mert MEGY az autó.. Na ilyenkor fasza mikor a szuzukis kötsög nyomja neki, és nem enged maga elé, te meg old meg a helyzetet. Mert ugye arra senki se számol hogy majd izomból gyorsízani kezd az, akit épp előzök. Nekem ebből már volt többször problémám, a BMW kihozta az emberekből az állatot, gyakran voltam meredek szituba az ilyen fa/zparaszt viselkedés miatt
-
faragojof
őstag
8 milla felett már azt is elvárják, hogy olvass a gondolataikban. Ezért nem kell indexelni... És ha valami sz@rt csinál, akkor is meg van győződve az igazáról. Nem is tudom melyik autós topikban olvastam, hogy arról beszéltek mekkora csemegék a szuzisok, mert mind versenyezni akarnak. Hmmm... Én úgy látom, hogy pozíciót védenek, ne furakodjanak be eléjük a nagyautós emberkék. Egyszerűen elvárják, hogy egy szuzukis akkor is előnyt adjon, ha egyébként nyilvánvalóan nem tud sávot váltani.
Személyes vélemény, igen szuzukim van, igen vezettem már más autót is. -
-
GrandeP
addikt
A gokart pályán te voltál már ?
AZ egyenest még a kis szar 4 lóerős gépekkel is pár mp alatt lenyomod...
Még meg se húzta a csutkát a xxx lóerős gépen, de már két kézzel kell fékeznie....
Egyébként, az már nem közterület, és ott nyugodtan csinálhatja felőlem, nincs abban semmi rossz, nem egy a petőfi sándor utca, sőrutca...
-
GrandeP
addikt
Gondolom megdicsérték páran... mit mondjak rá?
Csináltak egy 5-6 perces videót is a csókának, lágy zene, 1-2 kép, majd 4-5 percen keresztül driftelget, igaz h zárt pályán, de akkoris....
Olaj a tűzre, sztem...
ÉS itt jegyezném meg, ha magharagszik rám valaki, ha sem.... iwiw falon rengeteg ismim búcsúzik tőle, kérdeztem egyiket, akiről tudom h tuti h nem ismerhette... Ismerted?
Válasz a nem volt, csak azért búcsúzott tőle ő is, mert milyen menő már h mindenki búcsúzkodik...
Szóval ez már elment egy fajta morbid , feltűnési viszketegségbe.... már olyanok is "siratják" akik még csak nem is látták...
ui: jah meg most már lopott volt a moci meg, meg ittas volt, meg izé, meg hozé.... miért kell ezt?
-
GrandeP
addikt
Csak az benne a szívás, h neki ettől se több, se kevesebb nem lesz a fizetése...
Legalábbis a szemembe ezt a hazudta az egyik...
AMúgy ha már annyira szerelgetnek, akkor bassanak fel egy időmérőt is mellé, ami visszaszámol a pirosig... mint a többi ilyan szar forgalmas helyen is szokás a nagy világban...
-
gabe_
őstag
Nálam is így volt, hogy amikor lejárt az 1év hűségszerződés, a következő hónapban már a hűségszerződés nélküli árat számlázták. Amikor bementem, nekem be kellett fizetni a megkezdett hónapot időarányosan a magasabb áron, és utána aláírtam egy újabb évet. (Vagy értelemszerűen lemondhattam volna, lényeg, hogy addig a napig, amikor bemégy lemondani, rendezni kell a számlát.)
A 10-15ezret nemtudom, hogy mire érted, másfél vagy 2hónap tartozásod van? A legegyszerűbb, ha bemégy, megállapítják, hogy mennyit kell befizetned, ott a pénztárnál rendezed és lemondod. Vagy emigrálsz... -
GrandeP
addikt
HA lejár a hűség a szerződés tovább él, csak már a hűségidő nélkül, határozatlan árat fizettetik, általában dupla annyit mint elötte...
A le/felmondáshoz pedig tisztának kell lenned, tehát nem maradhat kiifizetetlen csekk a neveden... addig megy tovább a számlázás , és a szolgáltatás is...
Viszont tudsz kérni szüneteltetést , a normál fizetés kb fele, a fenmaradó összeget meg megkérheted részletre, ha befizettél 20 %-ot...
-
vikcsi
senior tag
Én mindig natixosokra bíztam a melót, nem mondom, hogy olcsó, de jól megcsinálták mindig, ha apriliád van, akkor csak ők
Enyémen csak nagyobb munkákat csináltak, fékeket mindig én piszkáltam, gondolom neked karbis van, azért mondod a motorbeállítást, ahhoz elég egy karbi tisztítás
Hja, tavaly 4e Ft-os óradíjuk volt... -
GrandeP
addikt
Lehet, sőt biztos....
De mivel nekem ez jó, így én jelenleg nem tudom árnyoldalát nézni.... Így nem is bonyolódnék bele....
Habár a pug 99-es, szóval nem sokára 12 éves lesz....
Szar az egész wazze, lecserélem egy A5-re vagy egy A8-ra....
Még annyit h én már évekkel ezelött kitöröltem volna a 2 üteműeket is a nyilvántartásból, akármennyire is a kispénzűek autója is... ha nem tud egy akármilyen szabványnak megfelelő autót fenntartani akkor minek neki autó?!
-
mcs
veterán
Tudom én.
Eddigi tapasztalataim alapján rendkívül ostoba, mert egyrészt drága, másrészt olyan alap dolgot nem tudnak, mint pl. egy magnó lejátszási sebességének állítása. Látnád a régi Panasonic walkmanemet, hogy mit műveltek vele.Egyetlen potméter tekergetése helyett ilyen, meg olyan vezetéket forrasztottak be, ráadásul egy randa fekete ragasztóval rá is fogatták a panelra.
A Technics deckünkel is elidőztek egy olyan hiba miatt, ami kb. egyetlen órájukba került volna, és nem 3 hétbe. Idióták.Mondjuk nem tudom, milyen emberek kerültek oda azóta, mert régen történtek ezek a bakik.
-
Router
őstag
Bartucc jól mondja, már most is van meló csak a leddel mivel egy elég egyedi Step-Up convertert kell neki építenem (feszültségövelős áramgenerátor) + majd a beépítés. A miértje egyszerű: sokat járok bringával olyan helyen ahol nincsen közvilágítás és elkel a nagy fényerő nameg ha az autósok elvakíthatnak mindenféle lelkiismeretfudralás nélkül fényszóróval / xenonnal akkor én is megtehetem
(bár pont ezért kellene a projektoros lámpatest mert akkor nem szanaszéjjel világít hanem egy sávba (ha jól van beállítva)
-
vikcsi
senior tag
Ha megtudod a választ, akkor priviben megírhatnád
Csajoméknál volt ilyen, explorerben nem volt hang, winamp szólt. mozilla fel és lőn hang. annyira nem folytam bele, mivel így megoldódott, de azért kiwi lennékoh és az eladó cuccaim
-
KTU
addikt
-
Jodanovich
senior tag
fibernet rt nekem családi + HBO csomagom van a kábel tv jük a nettel ellentétbe jó...
Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Gamer PC
- AMD Ryzen 5 7600 dobozos
- Vivobook S14 Flip TP3402VA 2-in-1 14 FHD+ IPS kihajt érintői3-1315U 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest