- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
valakinek akad eladó kártyafüggetlen telefon max 10k-ért? jó aksi fontos. ha van valakinek, privizzen.
Grande: én nem vettem volna meg... teszkó kategóriás gépnél a mobilom jobb képeket csinál. amúgy ezek a lowcost kisgépek annyira jók amennyibe kerülnek... haverom vett 50k-ért panasonic dmc-fz5-öst, miután azt használtam 1 hétig, akkor döntöttem úgy, hogy nem veszek 10-20-ért kisebbet. vaku nélkül csinál jobb képeket mint a kicsik vakuval, nem tart 5 másodpercig mire lement egy képet, sötétben is használható az lcd keresője. egyetlen negatívum vele hogy nem cserélhető az optikája, de hobbifotózásra bőven elég ami rajta van.
1szómint100, én ha veszek digigépet, az kb. az előbb említett kategória lesz, nem egy tecsós. esetleg egy nikon nemtomhirtelenmilyet néztem még, ami ~30k használtan és 12x optikai zoomos, de csak 5mpx, de ez alatt nem nagyon.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest