- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
Aktív témák
-
KTU
addikt
-
george11
addikt
-
NoLF
veterán
válasz
DeltaPower #17691 üzenetére
3 napot biztos bír, amúgy kívül elég lehasznált. 5?
-
vikcsi
senior tag
válasz
DeltaPower #17691 üzenetére
pedig gyorsan megcsinálják
amúgy asus p5n-e SLI lap eladó majd 3 év garos.
vagy p5b-re esetleg giga p35-ös lapra cserélném értéke.-vel -
Kloss
őstag
válasz
God Vazzeg #17693 üzenetére
Ment az áradat
-
Kloss
őstag
Eladó ez az Asus alaplap: P5LD2 SE
Tavaly novemberi, doboz minden megvan hozzá. -
vikcsi
senior tag
válasz
DeltaPower #17661 üzenetére
sonyericsson k508i van eladó, akksi kb 3 napot bírt, max 4-et, de sokat smseztem rajta. független, viszonylag jó állapotú, töltőd csak rosszat tudok adni hozzá, joystictot cserélni kell... ennek függvényében 5-ért odaadom
másik 5-ért simán beszerzed/megcsináltatod a hibáit -
NoLF
veterán
válasz
6100?
-
aXXon
őstag
Ezt most találtam, hátha érdekel valakit BT headszet
-
tibibi
őstag
akkor jó maradok
mehet a torrent -
tibibi
őstag
ha rácsatlakozok valakinek a wifi hálójára észreveszi?
-
luci
aktív tag
válasz
george11 #17653 üzenetére
Ha már szop@s ...Lecseréltettem végre az olajat ,de nem ott ahol elkurták a csavart hanem a belső szegedin ...épp nem néztem oda csak utánna látom hogy fél pillanat alatt lekapta azt a szétkurt "csavart"
- na de beszoptam 4 k val mert nem ott vettem az olajat -"ha nállunk veszi a csere ingyenes ! -.
-
pigatt
őstag
válasz
DeltaPower #17673 üzenetére
Még semmit, előbb elkell passzolnom.
Amúgy Striker II formula, E8400, OCZ Reaper 2x2g 1066 lesz helyette. -
pigatt
őstag
válasz
DeltaPower #17671 üzenetére
60k
Akár már ma ellehet vinni. Ha neked nem kell akkor nincs valami ismerősöd aki megvenné?
-
pigatt
őstag
válasz
DeltaPower #17669 üzenetére
De igen!!! A VGA marad egyenlőre! A többi cuccomat meg vedd meg!!!
-
fero02
nagyúr
válasz
DeltaPower #17666 üzenetére
Most nézem, h min. 2k hozzá egy akku. Gondolom akkor így már tárgytalan is lett.
-
pigatt
őstag
Asus M2N32-SLi Deluxe WiFi
Athlon64 X2 6400+ BE + AC Freezer64 Pro
Corsair 2x1GB ddr2 800 kit XMS2 (4-4-4-12)A fenti alkatrészek mindegyike hibátlan állapotú és garanciális.
A részletekkel keressetek privátban. -
fero02
nagyúr
válasz
3310?
-
CuKoR
senior tag
válasz
Jodanovich #17660 üzenetére
[OFF]Nekem meg motorblokk.....
Milyen vinyó (pata sata mama gatya....)
Milyen ram, Edo - sd DDr 1 2 3 4 56 66[/OFF]Szval ennyi erővel azt is mondhattad volna hogy kell neked vmi... de hogy mi az titok...
-
DeltaPower
addikt
még mindig keresek független v. trémobilos telefont olcsón (max 10k)! akinek van, privizzen!
-
Jodanovich
senior tag
kéne nekem noti winyó 160 tól felfelé....
mobil processor T7200 tól felfelé
noti ram 2*1 vagy 2*2 giga -
CuKoR
senior tag
Na ez ám a pofátlanság : [link]
-
george11
addikt
Ha valaki megy pestre a közeljövőben, és el tudna hozni nekem 4 felnit (egy jégbehűtött maláj k@rváért cserébe) az jelezzen már pls
-
Ramius
őstag
Itten van a beígért kép.
-
GrandeP
addikt
Reggelt!
Georgi bácsi.... elektrotechnikailag ott vagy-e a szeren?
Xenon cucc beszereléssel hogy állsz?
-
Kloss
őstag
2.
Azt nem tudja valaki, hogy hol kapok laptopra ékezetes matricát?
Köszi -
george11
addikt
1
-
KTU
addikt
olcsó de jó tápot keresek P3 500Mhz gépbe
300w codegen vagy hasonló, 1hét garival -
Chaser
legenda
válasz
God Vazzeg #17630 üzenetére
Hátha még bevisznek garázdaságért ráadásnak
Van egy eladó GB 7100gs-em passzív, 4 pixel, 2 vertex, 64bit/64mb, 10-11 hó papíros garral a pálmába, számla nincs meg, de érdeklődésemre azt mondták, esetleges gond esetén anélkül is érvényesíthető a gar. Doboz, install cd, manual megvan. 3k
Egy extraszuoer codegen 6224 RD házikó, annyi gixer van vele, hogy a fenti légnyílást az előző tulaj meghackelte, hogy beférjen egy spéci venti, magyarul gányul kivágta, és csinált a ház oldalán egy kb 8-10 centis karcot, 1ébként gyári állapotú a cucc, 1 hónapot volt használva, akit érdekel majd kap képet, 3k szintén
-
fero02
nagyúr
válasz
Na jó van baze, de ha Te elkezdesz "ugatni" az erős csontozatoddal, akkor sztem az eladót qrvául nem fogja érdekelni, h szar a gép vagy csak ár akarod b@szni.
De ha vki odaáll a 70 kilójával esetleg ráadásul még elő is adja magát, akkor nem biztos az ügy hasonló kimenetele.Ez a szerény meglátásom.
-
CuKoR
senior tag
válasz
Nincs Vinyód?
-
Router
őstag
Szasztok!
Adott egy P3 noti amiben kuka a cd olvasó (másikat nem tudok szerezni bele) Xp-t kéne rá telepíteni valahogy USB-ről vagy a saját winyójáról. Valakinek valami ötlete van erre?
-
kalapos
tag
USB-s, külső hangkártya eladó. Ára: 2500 Huf. (jól szól, driver nélkül megy)
-
CuKoR
senior tag
SOS ben kellene nekem 1 db maxtor vinyó!!
Diamond max 16, a lényeg hogy az elektronikán a következő sorszám legyen: A6FRB
Akinek van szóljon!!!
-
george11
addikt
válasz
DeltaPower #17621 üzenetére
Nemtok
A Fuji-k körül is szétnézhetsz, mert pl a 8500 és a 9600-as sorozat elég meggyőző ám(bár ezek drágák). -
Jodanovich
senior tag
válasz
DeltaPower #17625 üzenetére
-
DeltaPower
addikt
válasz
Jodanovich #17624 üzenetére
okés, esetleg ha megunom a fényképezést, elcserélem autóra, lakásra, stb
-
Jodanovich
senior tag
válasz
DeltaPower #17623 üzenetére
azt mingyá gondoltam volna h fasza gyerek lennék ha kapnál töllem 1 eos t
igérem ha megnyerem a lottót kapsz egyet -
DeltaPower
addikt
válasz
Jodanovich #17622 üzenetére
azért, hogy évente 1-2 ballagáson, nyaraláson, bulin viszonylag normális képeket tudjak csinálni, nem kell 1 miskás gép
de ha veszel nekem egyet, nem haragszom meg
-
Jodanovich
senior tag
válasz
DeltaPower #17619 üzenetére
ne szarozzál már ilyen hobbi gépekkel... vegyél 1 mikié valami fajin eos t
-
george11
addikt
válasz
DeltaPower #17617 üzenetére
Az jóféle gép
-
DeltaPower
addikt
válasz
Jodanovich #17618 üzenetére
kösz hogy szóltál, gagyi frames oldal... itt a jó link
-
Jodanovich
senior tag
válasz
DeltaPower #17617 üzenetére
szar a link
-
DeltaPower
addikt
válasz
GrandeP #17616 üzenetére
ahogy most utánanéztem, ez volt a másik jelöltem digigép ügyben: Canon Powershot S1 3mp, 10x zoom.
-
GrandeP
addikt
Na egy kis teszkó beszámoló....
3 napon belül csak akkor köteles visszavenni, ha
1, bontatlan ...
2, minőségi kifogás (törött stb)Úgy kb 20 percet vártam a "szakira".... aki első körben majdnem lehülyézett, h biztos nem tudtam beállitani... na itt átmentem tegező viszonyba...
Utána fényképezett egyet (memokari nem volt benne, belső memó nincs neki, tehát érelme nem volt) és mondja h hát milyen szép a képe... ja mondom 1 cm-es kijelzőn?!
Mondom kössük már rá egy gépre... hozza a notit, bedugja, az xp ugye mondja h majd csak újra indítás után lesz jó... bumm nyomott egy kövér resetet...
Majd ugye megint kapcsolná be a notit, az meg gondolom a fényképezőről akart bootolni... (nem akartam előadást tartani a bios beállításokról, így csak röhögtem)
Na 8-10 resetet csak úgy simán ellőttünk... majd megegyeztünk egy olyanban h levásárolhatom a pénzt.... de azért megjegyezték h mit várok el 5 megapixeles géptől, mutattam nekik egy n95-ös nokia képét..... döbbenet volt :De kibasztam velük, mert vettem egy vízforralót az asszonynak, 1490 ft-os értékben a különbözetet meg visszakaptam...
Ennyi...
Más: Teszkó körforgóba be borult egy sörös kamion... (amstel, ha jól láttam)
Én is szeretem az ingyen dolgokat, de az ami ott ment az valami fenomenális volt...
A sok büdös paraszt (nincs rá szebb szó) megállt ott ahol még talán el tudtunk volna menni... (szóval az út közepére) és elkezdte szedegetni az ép üvegeket.. (rendőr persze nem szólt érte) és ezt nem 1 ember játszótta el!
ÉS ami még furcsa volt, egyik se volt indián!!! -
Jodanovich
senior tag
volna egy vatta új, bontatlan ilyen notim eladó
specifikációk itt annyiban tér el a dolog h TL 52 es proci 2 giga ram.... akit érdekel írjon, továbbiakat pü ben
-
pigatt
őstag
Asus M2N32-SLi Deluxe WiFi
Athlon64 X2 6400+ BE + AC Freezer64 Pro
Corsair 2x1GB ddr2 800 kit XMS2 (4-4-4-12)60k-ért vihető minden garanciális!
-
Chaser
legenda
válasz
God Vazzeg #17606 üzenetére
Nekem nem kell bemutatni, de ha a jogszabály szerint nincs mért ugatnom, akkor nem teszem. Nekem szerencsére nem volt ilyen gondom még tecsóval se, legutóbb egy széket vettünk, amiből "pár" alkatrész hiányzott, készletük már nem volt, szó nélkül adták vissza a pénzt. A másik oldala az, ha nem akarnak ügyfelet és negatív reklámot, akkor nem is kell velük ugatni, mert úgyis visszaveszik a cuccot.
#17607 Haart: Jánoska26 árult 350-es THA-t 3.5k-ért, meg lehet van még neki 400-as 60HLN, ez utóbbi azt hiszem jobb választás, 4.5k-ért árulta, kicsit gyengébb mint a PNF, de legalább rövidebbek a kanócai
én ezért adtam el a PNF-emet. Ha meg hangos lenne a venti, átkötöd 5V-ra és már nem is az
szerk: licitre vágta, 3k-ért lehet vinni villámáron itt
, Kecsóra le tudja küldeni
-
Haart
addikt
FSP 350-es tápot aki tud olcsón az szóljon!
Thx -
Chaser
legenda
válasz
GrandeP #17600 üzenetére
Netes vásárlásnál 8 nap van, és bármilyen indokkal vissza kell vegyék. Személyes vásárlásnál tudtommal már csak akkor él a visszavételi gari, ha meghótt, 1ébként nem, max levásárolhatod. Ahogy elmondtad, nem felel meg a feltüntetett tech. értékeknek, ilyenkor is vissza kell adniuk a pénzt, csak ezt ugye bizonyítani kell, szóval fogyvédelem, aztán majd ők jól megmondják.
-
george11
addikt
válasz
DeltaPower #17598 üzenetére
Pedig az FZ5 sem egy matyó hímzés ...
Amúgy lehet kapni hozzá tele, nagylátószögű, makró és mindenféle feltéteket, szűrőket
Így csinálhatsz belőle akár 20X zoomot is, de állvány nélkül úgyse bírod kitartani, mert bemozdul
Aktív témák
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- HP EliteDesk 800 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest