- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
aXXon
őstag
-
vikcsi
senior tag
Sony fejegységet lehet megvenném... de csak úgy magában, kocsi nélkül
valakinek van valami olcsó lapja meg procija?
szitu: meghalt egy p2-es gép lapja meg procija, és az helyett kellene vmi. jó lenne ha sd ramos meg agp-s volna, és tényleg minél olcsóbb. lehet p4-is ha olcsó, csak működjön...
priviben jöhetnek a jobbnál jobb ajánlatok... -
aXXon
őstag
Faszom bele verem, 8adjára próbálok egy rohadt aprót feladni, azt nem működik....
1991es Opel Vectra típusú személyautó eladó. Az autó kívül belül esztétikailag kifogásolható, a szervó olaj kicsit folyik (egy év alatt 5 litert töltögettem bele, literje olyan 1200 ft és az utolsó flakonból még van). A karosszéria a tavaly áprilisi műszakira fullosan meg lett csináltatva, de lefényezve NEM lett. Azóta csak a küszöböket kellene megcsiszolni géppel és lekenni alapozóval, mert egyéb helyeken még ennyi felületi rozsda sincsen. Az autóban van egy kevesebb mint egy éves Sony mp3as fejegység, elektromos ablak, elektromos tetőablak, kicsit magas az alapjárat, de ezzel mindig küzdöttem, ott egy kis felújítás szerintem nem ártana, a szerelő szerint max 10ezer forint, de én már nem akarok költeni rá,pláne, hogy az autó így is tökéletesen működőképes. Nem hagyott ott sehol még.
Más hirtelen nem jut eszembe, bárkinek bármi kérdése van, tegye fel,
szívesen válaszolok.Az ár természetesen alkuképes, azért írtam ki ennyit, mert ha kevesebbet írok, ingyen akarnák vinni a hiénák
Irányár : 180.000.- Ft
-
aXXon
őstag
Nem érdekel valakit egy ütött kopott 91es Opel Vectra?
-
Skica
őstag
-
Skica
őstag
Eladó!
Acer TravelMate 233X
-14.1" XGA TFT (1024x768)
-Mobile Intel Celeron 2GHz
-256MB DDR Ram
-20GB HDD
-DVD/CR-RW
-Lan 10/100
-56.6 modem
-1.44FlopyGyenge aksival, töltővel.
Árakat priviben kérek.
-
Esmein
nagyúr
3000+-os a64 s754
2x512/400 Infineon ramaty eladó
Msi 6600gt agp 128 bit, ugyanennyi megabájt eladó, hűtése brutális.
Ugyanitt trabant eladó.szerk.: a trabant mégsem eladó
-
fero02
nagyúr
válasz
alázógyík #16286 üzenetére
Értem.
Képet sajnos nem tudok csinálni, mert nincs mivel.
Azonban 2 lehetőség van: vagy a motor hullott be, vagy pedig vezérlő IC csere lesz. Délután rámérek majd és eldől.
-
gzoli2
tag
Eladó lett Asus 1950 pro vga kártya. 1 éves (az eddigi legjobb vga-m minden tekintetben)
Irányár: 14000 ft. -
Haart
addikt
Reggeli első, mert még nemlett kimondva
És mert megérdemlem
-
fero02
nagyúr
02
Jó8 for all!
-
God Vazzeg
veterán
Első!!!
-
Syde
tag
Sziasztok!
Kellene 2X 256MB DDR I. RAM kit, irodai gépbe.
Ellenébe adok KP-t vagy egy 512es modult (sajnos ezt nem bírja el)
üdv,
Syde -
fero02
nagyúr
válasz
alázógyík #16275 üzenetére
És kölcsön sem volt adva?
Lehet akkor halt meg és vitték el vhova "megszerelni", utána meg elfelejtettek szólni.
Igazából az az érdekes, h pont azokon a csavarokon látszik, h piszkálva volt, ami az optikát szabadítja fel. Illetve a forrasztási bibi is pont 3 olyan kábelnál van, amit le kell forrasztani ahhoz, h az optika tetején a takaró lemezt le tudd venni.
Érdekes véletlenek, nemde?
na bontom tovább a szerkezetet...
-
vikcsi
senior tag
válasz
DeltaPower #16273 üzenetére
ha gondolod elbizniszelhetjük az fsp-re, ha az 400w-os. egyébként 1db 12cm-es venti van rajta.
-
vikcsi
senior tag
válasz
DeltaPower #16269 üzenetére
vedd meg tőlem a 450w-os csífteket, arra nem kell várni
és akkor lehet tudok adni néhány csatlakozót... -
Ramius
őstag
-
fero02
nagyúr
válasz
DeltaPower #16269 üzenetére
Jóvan, majd szólsz ha eldöntötted mit akarsz.
Aztán ha lesz ilyen lomom, akkor átpasszolom.
-
DeltaPower
addikt
válasz
fero02 #16266 üzenetére
még nincs konkrét elképzelésem, de olyasmit tervezek, hogy a tápot meghosszabbítom 1-2 centivel, hogy beleférjen a csatlakozókat tartalmazó panel. elvileg minden csatlakozóhoz olyan aljzat kerül majd a tápba, amilyen a lapon/vga-n/egyéb eszközön van, egyedül a molexek tekintetében nem döntöttem még (túl nagy a lengő molex aljzat, esetleg ha döglött vinyóról, stb. volna 5-6db kisebb). jó lenne helyettük 4 tűs csati (alaplapi vagy vga), esetleg megfordult a fejemben az is, hogy canon dugót használok, de annak is nagy az aljzata. az is lehet, hogy az atx és a 4+4-es csatit rajta hagyom beharisnyázva, az mindig kell.a kábelekre pedig szar tápból kívánok műteni csatlakozókat.
de még nagyon terv szinten van a dolog. azt se tudom hogy a coolinket buheráljam szét, vagy várjam meg Chasertől az FSP-t, és azt belezzem ki -
fero02
nagyúr
válasz
DeltaPower #16261 üzenetére
4tűs van. Kérdés melyikre gondolsz.
Muti képet.
alázógyík: Ez a magnó honnan származik?
-
Haart
addikt
válasz
DeltaPower #16259 üzenetére
Természetesen nincs
Hova gondolsz ez még első szériás pci-e csatolóval ellátott
-
Haart
addikt
Nemműködő inno3d 6600 128mb eladó/cserélhető sörre
Műgyűjtők és vidkarit heggesztők előnyben! -
DeltaPower
addikt
-
alázógyík
addikt
De vicces kedvüek voltak az egybegyűltek?!?!
Én viszont annyira nem. Tönkrement az alaplapom. ABIT monnyon le. AB9 volt a sz@rhalmaz.
Nincs valakinek kicsipézé 775-ös deszkája, ami kezeli az 1066-os FSB-s procit? -
vikcsi
senior tag
válasz
Sperafico #16250 üzenetére
11e Ft, bontatlan.
DeltaPower: az mindenhol olcsóbb, és, hogy jobb e azt meg döntse el mindenki. meg az tudtommal passzív, ventit külön kell rá venni, zalmanhoz amit én adok van venti szabályzó is, meg hát full réz... node nem vitatkozok
ja és most néztem, lingvinben 8e a a zalman, én 6-ér adom... -
GrandeP
addikt
Megkérnék mindenkit h a következő linkre kattintva, ne hangosan röhögjön... ezek igenis h igényes és jó autók!
Több díjat is nyerhettek!
ui: ne üssetek!
-
Lazsa Boy
aktív tag
Eladó:
3000+ A64 939 Winchaster mag (2500MHz alapfesszen).Keresek:
512MB DDR400-as memóriát. -
vikcsi
senior tag
hali
6000Ft az annyi, még zsír új, nem volt kártyán, sima, nincs rajta semmi világító cucc, minden tartozék megvan hozzá, dobozában szépen becsomagolva
ja és ha valaki lemaradt volna, akkor ez egy ZALMAN VF 900CU, ami történetesen eladó... vagy beszámolnám jó kis ddr2-es ramokba... 2*1gb-ba...Sperafico: van egy 120gb-os sata samung új noti winyó ha érdekel...
-
Sperafico
aktív tag
Keresek 2,5" Notebook SATA winyót 160 vagy 250GB-osat, lehetőleg újat.
-
george11
addikt
katt-->
<-- katt valakinek?
-
Torry
addikt
Hi all!
Kellene nekem egy hálókártya. Lehetőleg minimális összegért -
george11
addikt
-
halfgod
tag
Bocsi a sok képért
-
halfgod
tag
Új 60Gb os Panasonic kamera, 50*-es optikai zoom,1hét garival , dobozában bontatlanul! Ára: 89.000HUF Több darab is van!
Legolcsóbb bolti ára: 131.000HUF!!!! -
Jodanovich
senior tag
Eladó egy Toshiba Portege M400 as noti akit esetleg érdekel írom a paramétereit!!!!
-
fero02
nagyúr
válasz
GrandeP #16230 üzenetére
Azért ha nem baj, az SMD-ket nem szeretném lefújni a panelről.
Szétszedés meglesz, de most szar az idő, így a kedvem sem vmi fényes.
Amúgy a gyári audio lemezt sem olvassa (pedig attól "alapabb" dolog nincs egy lejáccónak), sőt szerintem fel sem pörgeti. Firmet kereshetnél nekem.
-
GrandeP
addikt
válasz
fero02 #16229 üzenetére
Én ilyenkor elöször fogom a kis kompresszort és olyan 3-4000 psi-vel befújok nekije...
Aztán imádkozok, h maradjon épp alkatrésze... és ha túlélte akkor kap egy kis teszkós lézerfejtisztitó lemezt...
(ha van hozzá akkor még pluszba egy kis firmware fríssítést, már jó párat hoztam vissza a halálból így)
De van csomó olyan dolog, amit ha szétkapsz, majd utána össze szereled, megjavul, pedig semmit nem csináltál, csak szétszedted, majd újra össze raktad...
GrandeP szakmai segítségét olvashattátok..
-
george11
addikt
Nekem sincs semmim, és elmenni sem tudok érte, de a bankszámlámra át lehet utalni Fero pénzét.
-
alázógyík
addikt
válasz
fero02 #16223 üzenetére
Anyukám talán 1x kipróbálta, hogy tud olyat is.
De sose használta, mert akkor nem tud a vezetésre "koncentrálni".
Így ment vissza bele egy gyári kazettás, amin szintén csak a rádió része van használva.Ha nem lesz jó, akkor pedig ne hülyéskedj, küldd vissza nyugodtan. Most emiatt ne bukj el pénzt.
-
vikcsi
senior tag
na szóval valaki szeretne venni egy zalman vf 900 cu-t gyorsban? minden megvan és nem is volt használva.
még mnidig keresek 2*1gb ddr2 ramot!!!!!!!
-
george11
addikt
Álmosabb vagyok, mint egy ötödikes ... alvás
+ valahányadik -
vazzz
őstag
1
-
aXXon
őstag
válasz
alázógyík #16217 üzenetére
Ma hoztak volna egy szett 17-es Brock B1 felnit polírra, de lemonda a gyerek, mert valami lett a másik felnijével, így nem tudna mivel járni ... szerintem jövőhétnél előbb nem hozza.
Így most szabad vagyok, mint a madár minden nap 0-24-ig.
Csörögj rám, hogy mikor jó neked, és ennyi
Grande is jöhet minden mennyiségben -
alázógyík
addikt
-
vikcsi
senior tag
Valakit érdekel egy frankó kis ZALMAN vf 900 CU vga hűtő?
szép darab -
KTU
addikt
ELSŐ!!!!
-
alázógyík
addikt
Akit érdekelne, annak van egy jó árú, új alaplapom.
Albatron AM2-es, Int. Nvidia vga, Sata,.... 8880.- 1 év garral.
Inno3D 6600 GT 128MB DDR3 5000.-
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest