- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
NyalokAA #465 üzenetére
Ugyanígy jártam én is, mármint amit az Emagról hittem, pláne azok után, hogy Debrecenben fizikai üzletükben is jártam.
Amúgy az is "érdekes" volt. Az üzletben rámutattam egy 120+ ezres monitorra, hogy akkor azt vinném, mire ők : hogy nem vihetem el, csak kifizethetem, és majd viszi futár, mert ez a bolti kiállítási darab és nem adják.
Deezután főleg megvoltam róla győződve, hogy ők is olyan bolt, mint mondjuk az Ipon vagy társai.Aztán múltkor egy gyanúsan olcsó SSD révén lettem felvilágosítva, hogy tuti hamis, mert boldog boldogtalan árulhat ott is bármit ...
-
válasz
NyalokAA #465 üzenetére
Igen, az emag.hu oldalon már rég nem csak eMAG / Extreme Digital forgalmaz, hanem sok más, többnyire külföldi székhelyű cég is, akik a felületért fizetnek az eMAG-nak, és akikkel probléma esetén általában nehezebb a kommunikáció, szóval meg kell gondolni, kitől és mit veszel ott. Drágább dolgot én is csak akkor veszek onnan, ha az eMAG forgalmazza is, ezektől a random román lengyel, stb cégektől meg inkább semmit, vagy esetleg olcsóbb cuccokat mint egy kínai rendelés esetében is, aminek nem sajnálom az árát, ha esetleg valami gebasz van utólag.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest