- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
NyalokAA #465 üzenetére
Ugyanígy jártam én is, mármint amit az Emagról hittem, pláne azok után, hogy Debrecenben fizikai üzletükben is jártam.
Amúgy az is "érdekes" volt. Az üzletben rámutattam egy 120+ ezres monitorra, hogy akkor azt vinném, mire ők : hogy nem vihetem el, csak kifizethetem, és majd viszi futár, mert ez a bolti kiállítási darab és nem adják.
Deezután főleg megvoltam róla győződve, hogy ők is olyan bolt, mint mondjuk az Ipon vagy társai.Aztán múltkor egy gyanúsan olcsó SSD révén lettem felvilágosítva, hogy tuti hamis, mert boldog boldogtalan árulhat ott is bármit ...
-
válasz
NyalokAA #465 üzenetére
Igen, az emag.hu oldalon már rég nem csak eMAG / Extreme Digital forgalmaz, hanem sok más, többnyire külföldi székhelyű cég is, akik a felületért fizetnek az eMAG-nak, és akikkel probléma esetén általában nehezebb a kommunikáció, szóval meg kell gondolni, kitől és mit veszel ott. Drágább dolgot én is csak akkor veszek onnan, ha az eMAG forgalmazza is, ezektől a random román lengyel, stb cégektől meg inkább semmit, vagy esetleg olcsóbb cuccokat mint egy kínai rendelés esetében is, aminek nem sajnálom az árát, ha esetleg valami gebasz van utólag.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- BIOS topic
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest