- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varázslóó
senior tag
válasz
Donki Hóte #602 üzenetére
ijjj feldobtad a napomat
-
KROK640
nagyúr
válasz
Donki Hóte #508 üzenetére
A #477-es postban pont ezt taglalgattam, bár nem jutottam addig mint te.
Gondolom úgy vele a NAV legyen csak minél több pénz a cég számláján. Hogy ezzel megkárosítunk pár gyanútlan vevőt is? Az nem szempont ... -
Omateee
tag
válasz
Ezt úgy hívják, hogy vagyonvisszaszerzés. Az éveken keresztül elcsalt adót próbalja minden eszközzel a hatóság visszaszerezni.
Teljesen megszokott eljárás, a zárolt számla folyamatosan képes tranzakciót fogadni, és amíg nem térül meg a megállapított elcsalt összeg, az oda érkező pénz a vagyonalap részét képezi. A kártalanítási sor elején mindig az állam szerepel lyen esetben, a vásárlók hátrébb vannak.
Tudom, hogy ez nem nyugtat meg senkit, akinek bentmaradt a pénze, de nem árt tisztában lenni a törvényekkel. Persze a remény hal meg utoljára, kívánom mindenkinek, hogy visszakapja a pénzét. -
phanzetomox
őstag
válasz
Ugyanerre gondoltam én is, és ez gyakorlatilag lopás.
Én is 27-én utaltam fogalmam sem volt, hogy közben már ez történik. Nem az lenne az első és legfontosabb, hogy az ügyfeleket értesítsék, hogy a bűncselekményt elkövető cég ne okozhasson több kárt?Mintha egy meghackelt ATM miatt letartoztatnának valakit, de az ATM-et azért kinthagynák, hogy a tudatlan ügyfelek kártyáit még továbbra is lehúzza és az a pénz meg megy az államkasszába. Tehát nem a csalást szüntették meg, hanem ők is részt vettek benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest