- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kix88
újonc
válasz
Menyus01 #193 üzenetére
Én írtam neki visszatérítés ügyben és egyelőre ott tart az ügy, hogy nekik sem válaszolt a kereskedő (milyen meglepő). Szóval ha nem érkezik érdemi válasz felőle akkor visa esetében 30, mastercard esetében 45. nap után a mi javunkra dől el az ügy és kapunk visszatérítést.
-
mop112
újonc
Nem tudok sajnos több részletet, szükszavúan ennyi infot sikerült kicsikarni, viszont ezek után beszélve a saját könyvelőmmel, azt mondta volt már precedens hasonló ügyeknél, hogy a nav vissza adta a raktárkészletet és a bolt folytathatta a tevékenységét... én is előre utalással fizettem a múlthéten...
-
BB9000
senior tag
Én "csak" 22 000 Ft körüli értékben rendeltem tőlük 21-én. Másnap, 22-én kaptam tőlük utoljára e-mailt. Abban a státusz mező:
"Visszaigazolva"
"Rendelése visszaigazolásra került, a termékek érkezése biztos!
A futárszolgálatnak való átadásról, vagy a személyes átvételről külön tájékoztatni fogjuk!"
Azóta semmi. Még reménykedek, hogy megkapom a megrendelt termékeket. A fizetés bankkártyával történt, a "Barion"-on keresztül, így ha mégsem kapom meg amit rendeltem, akkor a bankomnál fogok reklamálni. Kulcsszó: "nem teljesült szolgáltatás". Ez szokott működni, bár Barion-os vásárlással eddig nem volt reklamációm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest