Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
Üdv,
akinek tchibo kapszulás gépe van, annak szívesen odaadom ezt:caffe crema. az előbb vettem, mert azt hittem ez is jó a nespresso gépbe, de nem :d
átvehető, a kmety györgy utcában, bp.
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
Cafe Brill elektromos kávéfőzővel főzzük a munkahelyemen a kávét, e héten Tchibo Espresso Milano Style kávéval.
Te kávéfőzőgéppel készíted a kávéd?nos, rákerestem, hát, egyszer meghívhatnál egy kávéra
-
brownus
veterán
na jóvan
természetesen valami ehhez hasonlóval nem vetekedhet -> csak gyorsan gugliztam egyet
ha lenne rá pénzem rááldoznék ha nem is ennyit, de 100k körül simán. nagyon élvezném reggelente.. -
brownus
veterán
először is ezt: kocka kávé készlet, rohadt jól néz ki, kellene.itt rendelhető
a hétvégén vettem etióp, már nem emlékszem a nevére, de közepes erősségűre pörkölt kávét. (ha érdekel valakit, akkor este megnézem...) a hölgynek mondtam, hogy kotyogósom van, belevaló kávét adjon, esetleg elláthat trükkökkel amivel még finomabbá tehetném a kávémat:
előzőleg felforralt vizet töltsek a kotyogóba, és sokkal finomabb, lágyabb ízt kapunk, és tényleg!
próbáljátok ki
-
brownus
veterán
válasz
Nicky Nygaro
üzenetére
lehet, hogy már (meg)égett a gumitömítés, vagy sok a zacc a szűrő alján. takarítsd ki hátha jobb lesz
-
brownus
veterán
próbálta már vki ezt az újfajta kávéfőzőt amibe kávé párnát kell helyezni?
[link] ha igen milyen? -
brownus
veterán
válasz
T. Almeida
üzenetére
ha sokat iszol a kálciumot vonja ki a szervezetedből
-
brownus
veterán
válasz
T. Almeida
üzenetére
csak főzőtt vagy csurgatott kávét igyál* ne ilyen instant szarokat!! az ilyen neszcafék ártalmasak, rákkeltőek, tele vannak tartosító szerrel,stb...
*vagy pl. az ikeában lehet kapni olyan kávé csináló alkalmatosságot, hogy bele teszed az őrőlt kávét, öntesz rá forralt vizet, állni hagyod és lenyomod a zaccot az aljára és már ihatod is. viszont akkor ehhez ilyen típusú kávét kell venned amit nem főzni kell csak forrázni! ez: [link]
én szoktam natúr főzős kávéval is, és jó íze van, semmi gond
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
válasz
T. Almeida
üzenetére
így van, napi 1-2 erősebb kávé nem gond, én már függő vagyok, imádom az izét és az illatát
most hétvégén volt egerben kávégaléria a dobótéren, a legnagyobb kávé márkák forgalmazói állítottak ki, de ami érdekes(ebb) volt az ez: [link] , gyümölcs kávé; nagyon finom volt, fűszeres.
pl: a skandinávok, főleg a svédek és a finnek nagy kávé fogyasztók (világ viszonylatban!), de ők ilyen gyenge löttyöket isznak csak. napi 5-6ot kábé. a mi jó fajta kotyogós kávénkból innának ennyit az már baj lenne
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

természetesen valami ehhez hasonlóval nem vetekedhet ->