Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alabástrom #136357 üzenetére
"Fantasztikus konstrukció a Robot, minden elismerésem az alkotóinak, akik ennyi egyedi, kreatív és szuper ötletet belepakoltak (...)"
egy régi faema gép elég pofátlan másolása. jó lett, de ez nem lesz egy jól öregedő mondat.
-
válasz
Alultöltheted, persze, csak egy 25g 58mm kosár arra lett tervezve, hogy a névleges térfogattal töltsd - lyukak száma, merete, kosár alakja.
Nem tudom mennyiben tér el maga a design, de a Robot kosara a gyári ajánlás alapján is 12-20g [szerk.: sosem próbáltam 16 alatt, szóval ez lehet barokkos túlzás lefele irányban] tehát egy normál 58-as kosárnál jóval nagyobb tartományban ajánlott (és ugye itt mindig térfogatról van szó végső soron, tehát kávétól függően ez még változó).
A nem egyenes fal is emlékeim ennek köszönhető a Robotnál - ezzel maradt jól használható kisebb és nagyobb töltettel is.De persze értem amit írsz, én őszintén örülnék ha lenne variáció a témára, szívesen megnéznék egy egyenes falú, akár kisebb tartományban ajánlott (16-18g) kosarat is, vagy HE vonalon valamit.. Ha máshol nem is, de youtubeon mindenképp
-
ribarszki
őstag
válasz
Neked... nekem pedig előny, hogy nem kell kosarakkal baszkolódni. Nincs ez a jajjj most HE kosarat teszek be, most simát, de kilróbánám a 3.-at is.. köszi a nagy gépnél éppen elég. Számomra ez pont előny, hogy nem indult be a kosárbuzulás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest