- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Magisk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Tomace91 #9533 üzenetére
Ok akkor keverem. És vacak ize van vagy sem?
Jézusom@ havonta kell cserélni a baciszaporulat miatt. Azt, hogy soha nem éred el arra értettem, hogy ez kv víz, kesernyés, nem finom. Én az alpesi hóleveket sem igazán szeretem (evian, volvic, szépemlékű norda), kv-ban sem, mert érzem a kesernyét. Ezek azért ilyenek, hogy ne bánCSák a gép belsejét korrózió szempontból. A magnéziumosnak sokkal barátságosabb íze van, cserébe nem olyan jó a bojlerben, mert kicsapódhat ilyen magnézium habként.
Szerencsére a robotban nincs bojlerLyézus 2 @ lehet, hogy először fel kell programoznod a gombokat (nyomva tartod csapolás közben és mikor elengeded, azt a mennyiséget megjegyzi). Vagy gyárilag a te ízlésedhez jóval hosszabb italra van programozva 🤷
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Tomace91 #8634 üzenetére
A fagyasztó más tészta. Én ott se nyomok ki semmit, de a fagyasztásé a főszerep, a többi inkább helytakarékosság. Ellenben fagyasztásnál annál érdekesebb a szelep leragasztása (ha gyári tasakban raknád el), főleg, ha ilyen nofrost és hasonló nevű, légkeringetéses hűtőd van, mert az kiszippantja a gázokat a szelepen át. Meg így nem lesz hűtőszagú a cucc. Vákumbödönről engem senki sem fog meggyőzni, használtam, jó drága marhaságnak tartom. Ha sokat iszol azért, ha keveset azért. Ha keveset, akkor én maradnék az adagonként fagyasztásnál. De annál macerásabb hülyeség meg nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest