Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tomace91 #9533 üzenetére
Ok akkor keverem. És vacak ize van vagy sem?
Jézusom@ havonta kell cserélni a baciszaporulat miatt. Azt, hogy soha nem éred el arra értettem, hogy ez kv víz, kesernyés, nem finom. Én az alpesi hóleveket sem igazán szeretem (evian, volvic, szépemlékű norda), kv-ban sem, mert érzem a kesernyét. Ezek azért ilyenek, hogy ne bánCSák a gép belsejét korrózió szempontból. A magnéziumosnak sokkal barátságosabb íze van, cserébe nem olyan jó a bojlerben, mert kicsapódhat ilyen magnézium habként.
Szerencsére a robotban nincs bojlerLyézus 2 @ lehet, hogy először fel kell programoznod a gombokat (nyomva tartod csapolás közben és mikor elengeded, azt a mennyiséget megjegyzi). Vagy gyárilag a te ízlésedhez jóval hosszabb italra van programozva 🤷
-
válasz
Tomace91 #8634 üzenetére
A fagyasztó más tészta. Én ott se nyomok ki semmit, de a fagyasztásé a főszerep, a többi inkább helytakarékosság. Ellenben fagyasztásnál annál érdekesebb a szelep leragasztása (ha gyári tasakban raknád el), főleg, ha ilyen nofrost és hasonló nevű, légkeringetéses hűtőd van, mert az kiszippantja a gázokat a szelepen át. Meg így nem lesz hűtőszagú a cucc. Vákumbödönről engem senki sem fog meggyőzni, használtam, jó drága marhaságnak tartom. Ha sokat iszol azért, ha keveset azért. Ha keveset, akkor én maradnék az adagonként fagyasztásnál. De annál macerásabb hülyeség meg nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +2db táska
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest