- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Bazsi1987 #4027 üzenetére
másfeles is jó, legalábbis a tartósból.
De én 3,5-ös laktózmenteset iszom.
Ha krémet akarsz buborékos hab helyett, akkor fontos megpróbálkozni minél kevesebb (lehetőleg nulla) levegőt a tejbe ereszteni. Tehát úgy ügyeskedni a propellerrel, hogy az örvény ne szívja be szörcsögve a levegőt. Megoldható, de kell egy alapmennyiségű tej hozzá és úgy sem egyszerű. Ha megfelel a hab is, akkor nem szóltam
Hideg tejből elég nehéz (nem reménytelen), de a hőfokot nem kell túlgondolni. Ne forrjon fel semennyire, az a lényeg. -
törölt tag
válasz
Bazsi1987 #3843 üzenetére
Automatához én Brita kancsót használok legolcsóbb kompatibilis Tesco sajátmárkás AquaOptima szűrőbetéttel. Így nem kell szűrőpatron a gépbe és vízkőmentes marad a víztartály is. Viszont lerakódik a szénpor egy idő után, nem tudom okoz-e problémát a pumpában, átfolyásmérőben, talán majd tíz év múlva kiderül.
-
válasz
Bazsi1987 #3843 üzenetére
Nekem a Philipsbe beépített van, de a Jurához vettem Emagról desztillálót. Nem valami nagy márka ,( Home) 39 ezer forint volt, de nagyon szépen működik már 2-3 éve. Megtérül az ára elég hamar a vett deszt .vízhez nézve.
Ha jól emlékszem Lidl-ben is volt már kirakva, ott is ilyen árkategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest