- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bazsi1987 #4027 üzenetére
másfeles is jó, legalábbis a tartósból.
De én 3,5-ös laktózmenteset iszom.
Ha krémet akarsz buborékos hab helyett, akkor fontos megpróbálkozni minél kevesebb (lehetőleg nulla) levegőt a tejbe ereszteni. Tehát úgy ügyeskedni a propellerrel, hogy az örvény ne szívja be szörcsögve a levegőt. Megoldható, de kell egy alapmennyiségű tej hozzá és úgy sem egyszerű. Ha megfelel a hab is, akkor nem szóltam
Hideg tejből elég nehéz (nem reménytelen), de a hőfokot nem kell túlgondolni. Ne forrjon fel semennyire, az a lényeg. -
törölt tag
válasz
Bazsi1987 #3843 üzenetére
Automatához én Brita kancsót használok legolcsóbb kompatibilis Tesco sajátmárkás AquaOptima szűrőbetéttel. Így nem kell szűrőpatron a gépbe és vízkőmentes marad a víztartály is. Viszont lerakódik a szénpor egy idő után, nem tudom okoz-e problémát a pumpában, átfolyásmérőben, talán majd tíz év múlva kiderül.
-
válasz
Bazsi1987 #3843 üzenetére
Nekem a Philipsbe beépített van, de a Jurához vettem Emagról desztillálót. Nem valami nagy márka ,( Home) 39 ezer forint volt, de nagyon szépen működik már 2-3 éve. Megtérül az ára elég hamar a vett deszt .vízhez nézve.
Ha jól emlékszem Lidl-ben is volt már kirakva, ott is ilyen árkategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest