Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Bazsi1987 #4027 üzenetére
másfeles is jó, legalábbis a tartósból.
De én 3,5-ös laktózmenteset iszom.
Ha krémet akarsz buborékos hab helyett, akkor fontos megpróbálkozni minél kevesebb (lehetőleg nulla) levegőt a tejbe ereszteni. Tehát úgy ügyeskedni a propellerrel, hogy az örvény ne szívja be szörcsögve a levegőt. Megoldható, de kell egy alapmennyiségű tej hozzá és úgy sem egyszerű. Ha megfelel a hab is, akkor nem szóltam
Hideg tejből elég nehéz (nem reménytelen), de a hőfokot nem kell túlgondolni. Ne forrjon fel semennyire, az a lényeg. -
törölt tag
válasz
Bazsi1987 #3843 üzenetére
Automatához én Brita kancsót használok legolcsóbb kompatibilis Tesco sajátmárkás AquaOptima szűrőbetéttel. Így nem kell szűrőpatron a gépbe és vízkőmentes marad a víztartály is. Viszont lerakódik a szénpor egy idő után, nem tudom okoz-e problémát a pumpában, átfolyásmérőben, talán majd tíz év múlva kiderül.
-
válasz
Bazsi1987 #3843 üzenetére
Nekem a Philipsbe beépített van, de a Jurához vettem Emagról desztillálót. Nem valami nagy márka ,( Home) 39 ezer forint volt, de nagyon szépen működik már 2-3 éve. Megtérül az ára elég hamar a vett deszt .vízhez nézve.
Ha jól emlékszem Lidl-ben is volt már kirakva, ott is ilyen árkategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest