Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Amilyen ma a forint, sajnos ez meglátszik azon, mit lehet egyáltalán ajánlani 100 rugó alatt; nem sokat. Pl. sokat bizonyított beugró Dedica, egy jobb karral és szűrővel, mert a gyári gyász. Hófehérke és HiBrew csodák újak, a fene tud megbízható értékelést róluk. Nyilván a specifikációk az árukhoz jók, aztán ennyi a biztos összesen.
Egyébként meg átlag automatánál szinte minden jobb, a kotyogós konkrétan sokkal. Ott azzal kell barátkozni, hogy más az íz esztétika. Vagyis nem presszó.
Én inkább vennék egy levegőt és alap flair (neo), esetleg kicsit 100 felett egy nyomásmérős verzió (classic). Tejre számos lehetőség van a pár ezres teszkó frencspressztől a nyolcvanezres Nanofoamer Pro2-ig. -
Jamby18
senior tag
Valami hasonló választ vártam.
Közben most nézem el is írtam az árát mert nem 28e hanem 19.990Ft-ért már lehet venni.
Sőt 2 személyes nekem bőven elég lenne. [link]
Egyébként sima Indesit elektromos tűzhelyünk van. Meg gondolom a fülére kell vigyázni hogy meg ne olvadjon inkább a fűtőszál szélére kell tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Napelem
- Építő/felújító topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BMW topik
- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest