Hirdetés
- Android szakmai topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ServerWorks
üzenetére
én néha rámegyek egy-egy PY GetUp-ra, az 50% és az tényleg megüt, nem hazudtolja meg a nevét

Most vettem 30% robival Velencei Gondolásokat, már nagyon régen járt nálam; nem az aszalt szilvás ízvilág nyilván, de testes, krémes, pici savasság is előkerül, vissza fogom építeni a napi / heti rutinba, nagyon hiányzott már egy olaszosabb coffee

Érezhetően jobban üt, pl a GetUp-tól tényleg rendesen levert a víz, itt ilyesmit nem éreztem
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
ServerWorks
üzenetére
Ráadásul a "nemspecialty" robi az nagyon durva tud lenni. Rossz is az íze és üt is. A specialty meg rohadt drága ahhoz képest, hogy egy vacak robuszta mindenhogyan.
-
iatti
aktív tag
válasz
ServerWorks
üzenetére
azok már combosak. én bírom a koffeint, ha dél körül dobok egy kávét 18g-ból, utána simán eldölök szunyálni. ez még okés 40% robival, www.kavegourmet.hu/GORIZIANA-CAFFE-AROMA-PIU-szemes-kave-500g de a piros 60% al már nekem is ütős volt.
-
kmarci25
veterán
válasz
ServerWorks
üzenetére
Én még régebben próbáltam, de nem hoznám vissza. Egyrészt ízre sem volt jó, földes, savanyú, másrészt szívdobogás, kis hideg veríték pár percig. Felpörget, de nem kellemesen.
10-20% oké, egy kis fűszeresség, de az is csak reggel, ha épp olyanom van. -
hyperspace
őstag
válasz
ServerWorks
üzenetére
Első korty után brummog a barna medve, ebben biztos vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mr.Csizmás