- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kínai tech-túra összefoglaló
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nem hinném, hogy feltennék pár honlapjukra ha hazugság lenne. Itt nézd meg. Ki kell nyitni az összetevőket [link]
De legyen egyszerű matematikai számítás. Egy robusta kávé 2,4-2,7 % koffeint tartalmaz [link] 5,5 gramm (mert annyi egy kapszula, nem 5) az 5500 mg, ami akkor 132-148 mg koffeint jelent.
FPSTunker: egyre gondoltunk. Osztottam, szoroztam. Persze nem matematikus vagyok, lehet benne nagy hiba, ami romba dönti az elméletet és kikiálthatjuk a nespresso-t hazugnak. A starbucks.os problémád nem értem. Abban nem 5,5 gramm kv van? Nekem úgy tűnik annyi.
-
Sima melegített tejbe lett benyomva a kávé. Ez lehet a félrevezető. Majd nyomok csak kv-t átlátszó pohárba. Szerintem is nehéz lesz rávenni az embereket. Csak az ilyen lükék fogják megvenni, mint én. Külföldön nem hiszem, hogy számít. 79 euro volt a gép és elvileg kapok 40 euro utalványt. Az ott nem pénz és k8dobja a régit (a magyar meg összeszedi és itthon eladja
).Mr. Csizmás: azért arra kíváncsi lennék, hogy a kilós darált kávéd aromaszelepes, alumíniummal bélelt, kívül műanyagburkolatú csomagját melyik kávégyártó gyüjti vissza? A jobb minőségű, amit a munkahelyen iszunk, van vagy 20 deka egy ilyen csomagolás. Szóval ezt talán hagyjuk, vagy meséld el azt hova viszed leadni?

Dugesz77: nem is kell töltögetni. Az csak egy plusz lehetőség.
-
törölt tag
-
Pedig a Dolce Gusto(katt)-nak is van.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

).

Bár az nem ennyire nagy spórolás, de spórolás.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mr.Csizmás