- Hívószám-hamisítás
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
TA68
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1367 üzenetére
Auchanban vettük már jó régen. Ha jól emlékszem, valamilyen dijoni mustár volt benne.
-
válasz
Mr.Csizmás #1338 üzenetére
Jogos, Robert Krups - és 1846-ban alapították! Nem ma kezdték.
-
peestike
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #1231 üzenetére
Pálinkából azért én maradnék a legalább fél évet állottnál...
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #1233 üzenetére
Ja hogy kapszulás.
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #1231 üzenetére
Mi az a pattintós
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #1223 üzenetére
20% arabica és 80% robusta keverékéből készül
Szerintem itt inkább a cremara mentek rá. Vendéglátós. otthon nem fog kijönni az az íz amit vársz tőle. -
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #1138 üzenetére
Liszt, cukor, olaj, teherautóval mentem.
1 hónapig palacsintát eszünk.
Mind meghaltok nem lesz mit enni.Televágtam ma is a toitoit!
-
arcsin
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #1073 üzenetére
Mi is aldis sütikéket vettünk leggyakrabban. Ott van a karamell darabos meg a "sima", ami többször is akciós
-
looser
addikt
válasz
Mr.Csizmás #1055 üzenetére
Őszintén szólva a darálón (fokozatmentes) emlékeim szerint 2 állítás után rendben volt a dupla, a hőmérséklet maradt 92 fokon és szuper krémes olasz eszpresszó született, remek áron :-) Azért a másikat is érdemes lehet kipróbálni, cégesben nekünk kb. 1 hónap / 1kg, szóval tényleg kiváló :-)
Nekem a bordó Bellarom volt nagy meglepi, az nagyon ízlett. -
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #988 üzenetére
Mit finnyáskodsz!?
kisza25 maximum mozsárban, mert ez nem való őrlőbe.
Múltkor a haver hozta fel a Frei dohány kávéját, az is repült a kukába.
Bár a haver kikukázta. -
válasz
Mr.Csizmás #979 üzenetére
-
válasz
Mr.Csizmás #918 üzenetére
A fél kiskanalat simán ki tudod váltani, ha kipróbálsz egyszer egy közepes pörkölésű etióp kávét. Az pont olyan, mintha ennyi cukrot tennél bele.
-
Peterhappy
őstag
válasz
Mr.Csizmás #899 üzenetére
Mi is így nyomtuk anno a call centerben
Meg volt a varázsa annak a rendszernek. Sokkal jobban meg is becsültük a gépet, és általában a kávét, mint a mostani helyemen.. -
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #851 üzenetére
Régen mi is azt ittunk a feleségemmel.
Szarvasit jól megtömtük, cukorral, tejjel megkináltuk azt indulhatott a nap. -
Gibo
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #840 üzenetére
Fú, az intermezzo vhogy nem igazán jött be soha...akár csak a Dallmayr prodomo..
Szerintetek milyen hőmérsékletű vízzel a legjobb lefőzni a kv-t?
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #840 üzenetére
Ez barna nem is piros!
-
válasz
Mr.Csizmás #827 üzenetére
te sem vagy vasutas...
-
válasz
Mr.Csizmás #823 üzenetére
Mennyire érdemes az őrlést állítani? Kávé függő? Nekem 15 lépcsős. A manuálban kb. azt írták, hogy hagyjam úgy ahogy ők a gyárban belőtték (kb 7-8), illetve a legfinomabb 3 fokozattól esetleg befulladhat a gép... Van amúgy így is krémje a kávénak, nem tudom érdemes-e állítgatni
-
válasz
Mr.Csizmás #766 üzenetére
Megbánod hidd el.
Csak akkor vágj bele, ha van napi fölös fél órád és jó szívgyógyszered az idegre, mikor lefolyik a halom pénzen beszerzett cuccon az első mosogatólé.
Persze később jobb lesz. Kicsit még pénz meg tapasztalás kell bele és akkor már csak a napi fél óra tökörészés marad a tényleg finom kávé előtt.
-
peestike
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #758 üzenetére
+ milano és sicilia is annyi/kg. a milano automata gépben jó volt, sicilia már nagyon kokszosra van pörkölve.
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #758 üzenetére
Ez chilles cucc, otthon délután melóból hazaérve eljátszadozik vele az ember. Nem való a reggeli rohanás előtt, meg a többszemélyes kávék elkészítésére. Az ára miatt nem topik on, mert amúgy lehetne. Keresni kell egy 10 rugóba kerüli koppintást róla aztán kezdődhet a móka.
De mi itt azzal játszunk, hogy a lefőzött műanyag kapszulába hogyan tegyünk bele másfajta kávét 80Ft-ból. Egy 60 ezres félig divat, karos presszópréselő az egyértelműen a másik topik kategóriája. Ennél jobban már nem is lehetne. -
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #749 üzenetére
Zsolti-nak van mindig felújított, tuningolt stb.
Illetve ebay-en lehet kifogni jó áron.
Persze ehhez kell egy őrlő is + tamper stb.
Jól meggondoltad?Amúgy most ez a Flair Espresso a sláger.
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #747 üzenetére
Te tudod mire van szükséged, annyit megérhet.
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #745 üzenetére
Inkább egy használt Gaggia.
-
I02S3F
addikt
válasz
Mr.Csizmás #741 üzenetére
Inkább összegyűjtöm. Lesz pénzem, csak most le vagyok terhelve az egyetem miatt (költségtérítéses levelezős mérnökinfó)
-
I02S3F
addikt
válasz
Mr.Csizmás #734 üzenetére
Ez esetben milyen örlő lenne ajánlott például?
-
Gibo
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #722 üzenetére
Nem, ez nem Julius Meinl. Egy bécsi cég kávéja , bécsi pörköléssel/csomagolással. Nemrég jelentek meg (talán újra) a boltok polcain, ennek örömére bevezetés képpen féláron lehetett kapni (ha jól emlékszem a normál ára 8€/ 500gramm).
-
dugesz77
őstag
válasz
Mr.Csizmás #698 üzenetére
Hát igen pont az lenne a kapszulás lényege,hogy ne keljen töltögetni, tamperelni ,ragasztgatni . Arra van bőven jobb alternatíva ennél.
-
oszy
veterán
válasz
Mr.Csizmás #684 üzenetére
Nekem nem jött be a SB (Nespresso) kapszula.
-
kisza25
félisten
válasz
Mr.Csizmás #670 üzenetére
FPSTunker: mind meghalunk, a többiek meg megsebesülnek -
ghost364
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #618 üzenetére
Vettem én is Viva Styleba, előtte meg az Indiát ittam. Nagyon jó mindkettő, de talán nekem az India jobban bejött. Még selymesebb az íze, kevésbé savas, de talán túl édes. Az Uganda elég keserű, valószínüleg erősebben meg is van pörkölve, összességében karakteresebb íze van, viszont talán kicsit túl savanykás az utóíze.
Ennyi pénzért viszont akárhogy is nézzük, mindkettő ajándék. -
nyikszi
őstag
válasz
Mr.Csizmás #622 üzenetére
Kösz, akkor kipróbálom. Tegnap nézegettem, de végül csak nem vettem
-
nyikszi
őstag
válasz
Mr.Csizmás #618 üzenetére
Majd számolj be légy szíves, lehet kipróbálom.
-
nyikszi
őstag
válasz
Mr.Csizmás #611 üzenetére
Melóba menet beugrottam a Shopmark Intersparba és ott is volt, de csak egy db, mielőtt bárki nekilódulna. 2019.08.14-i a csomagolás dátuma, ennek fényében vegye bárki. Szóval Intersparban előfordulhat, voltam még szombaton egy másik sima Sparban, ott nem volt.
-
nyikszi
őstag
válasz
Mr.Csizmás #609 üzenetére
Remélem tényleg jó, mert kettőt is vettem
A Pacific Pin Up már nem fog kitartani karácsonyig, gondoltam megkóstoljuk ezt, ha bejön, akkor ez lesz a vendégseregnek, ha nem, akkor hagyunk annyi Pin Up-ot hogy elég legyen karácsonyra
-
nyikszi
őstag
válasz
Mr.Csizmás #604 üzenetére
"jól megtömködtem"
A csajokat is?
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #601 üzenetére
Akinek ez kell az igya.
De legalább van. -
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #426 üzenetére
Itt vehetsz zöld kávét: https://logout.hu/tema/kave_topic/hsz_87392-87392.html
-
grizlisandor
veterán
válasz
Mr.Csizmás #587 üzenetére
Ha egyszerre kávézik a banda, akkor akár nézhettek egy újabb Szarvasit.
Betegeskedik a cégnél az automata Saeco, lefojtja őrleménnyel saját magát. Hoztak ideiglenesen egy Szarvasit és ugyanazzal a kávéval etetve nekem jobban ízlik a kávé. Otthoni technikával készülttel nem összehasonlítható ez sem.
Ha nem, akkor automata vagy kapszulás vagy POD gép, mert ugye ezekkel mindig friss kávét lehet csinálni, mikor inni akar valaki.
-
válasz
Mr.Csizmás #587 üzenetére
A Philipsnek voltak most jó akciói,még kuponozni is lehetett-arra kellett volna lecsapni,pl. egy 2224/10-es gépre.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Mr.Csizmás #585 üzenetére
Irodába inkább én automatát néznék, vagy kapszulásat vagy POD gépet.
Mindenféle tuning nélkül melyik a jobb, passz. Sajnos DeLonghi ECP 31.21-ról nem találtam értékelhető véleményt a PH-s kávésberkekben, ellenben van pár Gaggia Viva tapasztalat.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Mr.Csizmás #581 üzenetére
Fentebb(katt) írtam, hogy elvileg = Saeco Poemia a gép, szerintem a DeLonghi-nák jobb. A kettő közül én Gaggiát(Saeco-t) választanám, mert ha megszünteted a nyomásfokozós kart + őrlővel állítólag jó dolgokat lehet főzni, a későbbiekben lehet még tovább tuningolni.
Vagy ha nem baj, hogy használt, egy felújított Gaggia Baby vagy kicsit többért egy Gaggia Classic(2015 előttit). -
Erdei88
veterán
válasz
Mr.Csizmás #534 üzenetére
Arabica/robusta arány esetén, minél nagyobb százaléban van a robusta annál lágyabb?
-
sepsi0
őstag
válasz
Mr.Csizmás #509 üzenetére
Ah ez ugyan az, mint amik nekem vannak, de legyen szerencsétek. A Szarvasinál kicsit jobb, de közelébe sem ér a DeLonghi-nak.
Pedig én aztán nem vagyok hardcore kávés.
Egyik csoda: HD8323/09
Másik csoda: HD8323/69 -
sepsi0
őstag
válasz
Mr.Csizmás #503 üzenetére
Szia!
Ilyet ne vegyetek. Nekem van ilyenből egy Philips és egy Saeco is (még a Tescoban vettem 10eft körül). Ezek után vettünk egy DeLonghi EC 680-at (18eft Tesco), na ez fényévekkel jobb az előzőknél.
Tegnap láttam az Alzán DeLonghi EC 685-öt 30eft körül, inkább ezt.
Ez volt tegnap 3xeft -
törölt tag
válasz
Vagy ez [link]
+ mehetnek a kuponok! -
törölt tag
válasz
Egy kutya mind, a Saeco gyártja.
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #501 üzenetére
Aki hozzá szokott a Szarvasi hoz annak fura lesz a karos produktuma.
Anyámnak is Szarvasija van, odaadtam neki az új Poemiat meg egy őrlőt de hiába. Nem ízlik neki, két éve ott áll a polcon. -
peestike
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #493 üzenetére
Hát igen, lehetne akár az is belőle.
Alin most vettem egy hario őrlőt, ami van az kukaérett. Remélem megjön rendben, sikerült belefutni ebbe az új csoda pickpack pontos postázásukba úgy néz ki. -
peestike
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #489 üzenetére
Ez szerintem is jó. Van még belőle 2 másik változat, na azok már nem ízlettek, pedig az egyik brazil. Ez az indiai ár/értékben klassz.
-
ghost364
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #484 üzenetére
Ilyet ittam én is kotyiban, tényleg nem rossz.
Most vettem egy Gaggia Viva Stylet, abba milyen kávé lenne ajánlható? Vettem egy csomag Omnia Espressot, kíváncsi leszek az milyen lesz (Gaggia Classicot használtam régebben, azzal eléggé ízlett). Illetve meg kell dícsérnem a készüléket, mert mivel egyelőre nincs darálóm, őrölt kávét kell vegyek, de ezzel is elég jól megbírkózik (ha jól vettem észr evan egy nyomásszabályozó szelep a karban). A Classicnál elég sokat lehetett játszani az örlemény finomságával, pl. a szimpla és a dupla szűkítőhöz is teljesen más kellett. -
nyikszi
őstag
válasz
Zöld szemes kávé. Soha nem ittam, nem tudom az árát, azt se tudom mire jó
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #467 üzenetére
Ráadásul 5,5 gramm a töltet! Vicc!
18 gramm alatt nincs kávé! -
válasz
Mr.Csizmás #443 üzenetére
Győrben vannak.
A BlueBird pörkölő van a Deák közelében. -
válasz
Ilyen robuszta tartalommal szerintem drága.
Tudom, hogy ez nem a másik topik és nem is hittéríteni jöttem, sőt anyagi érdekek sem hajtanak, de frissenpörkölt kávéból is van szerintem elfogadható árú termék és az a tapasztalatom, hogy minden kávékészítési módszerrel fényévekkel jobb minőséget kap az ember belőlük. Pl. itt és itt . Nyilván ezt úgy érdemes, hogy többen összeállni és akkor a postaköltség elenyésző. -
domerator
veterán
válasz
Mr.Csizmás #433 üzenetére
Nespresso kapszula visszagyűjtés?
-
válasz
-
válasz
250g 40-60-as arabica robusta keverékért? hmhm, sztem ez nem ér ennyit.
-
Lackki
őstag
válasz
kimboból volt vmi premium cucc, de az nem espresso volt hanem ilyen krémes cuccli, talán az egyik legjobb kávé volt amit ittam itthon (amit én csináltam)
-
Lackki
őstag
válasz
Mr.Csizmás #411 üzenetére
egy jó kuponnal egész jó áron elhozható
-
hfrici
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #393 üzenetére
Az Omnia baristával megegyezik a színe.
-
windlord
őstag
válasz
Mr.Csizmás #362 üzenetére
Es koxx:
Koszonom!
Akkor ami orlom van az kidobom es veszek egy ilyet.
A Hario markabol, akkor jo barmelyik ha jol ertem.Nah, lassan csak osszeall a kep
-
Taci
addikt
válasz
Mr.Csizmás #345 üzenetére
Köszi a tippet. Teszek egy próbát - Alzán meg hátha találok valami jó darálót most.
-
válasz
Mr.Csizmás #339 üzenetére
Amúgy megváltás egy tchibo-karaván-'bármilyenrommáégetett' kávé után.
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #336 üzenetére
Hát igen, valahogy így képzeltem.
-
válasz
Mr.Csizmás #331 üzenetére
Azt kell mondjam, hogy a starbucksnak ez a blond pörkölésű kávéja határozottan jó. Nyilván nem versenyez egy ligában a 15e/kg-os kávékkal.
-
válasz
Mr.Csizmás #311 üzenetére
Media Marktban is meg tudod mar venni egy ideje. -
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #309 üzenetére
Nem tudom hogy nyert az a kávé, én egyszer vettem.
Túl volt pörkölve, kicsapódott rajta az olaj, döglött volt.
Ment is a kukába.
Zacskós szemes ami BB az a Lavazza Oro. -
Lackki
őstag
válasz
Mr.Csizmás #308 üzenetére
szó nincs róla
Innen is rendelek elég sűrűn, ha vmi újra vágyom, de pl az egyik kedvencem itt sem túl drága...
[link] -
válasz
Mr.Csizmás #309 üzenetére
Emnyiert az avx-tol is kapsz friss porkolesu (nem doglott) kavet.
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #305 üzenetére
Min lepődtél meg?
-
Lackki
őstag
válasz
Mr.Csizmás #305 üzenetére
3-4ezer között kb 20 másik féle kv-t találni ázsiacenterben amit finomabbnak tartok...
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás #272 üzenetére
na közben megtaláltam
https://www.aldi.hu/hu/ajanlatok/ajanlatok-csuetoertoektol-20191017/reszletes-oldal/ps/p/tizio-caffe-espresso-2/
https://www.aldi.hu/hu/ajanlatok/ajanlatok-csuetoertoektol-20191017/reszletes-oldal/ps/p/douwe-egberts-omnia-kav/
https://www.aldi.hu/hu/ajanlatok/ajanlatok-csuetoertoektol-20191017/reszletes-oldal/ps/p/tchibo-family-vagy-family-espresso-1/
https://www.aldi.hu/hu/ajanlatok/ajanlatok-csuetoertoektol-20191017/reszletes-oldal/ps/p/amaroy-roastmaster-espresso/ -
peestike
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #272 üzenetére
Aldiban az amaroy kávét kerülni kell.
Fekete, piros, narancs csomagolás, mind borzasztó, nagy duzzogva talán a piros iható. -
válasz
Mr.Csizmás #262 üzenetére
-
válasz
Mr.Csizmás #258 üzenetére
Szerintem nem az ár miatt vágna ki, mert én is fillérb@szó vagyok és ilyenekre nem költök sokat, ezt tudja. Csak már most is sok helyet foglalnak a cuccaim.
Hogy érdemi dolgot is mondjak. Megjöttek pár napja a Podista kapszulák:A Double Shot tényleg erős. Ez az első, amire azt mondom, hogy beelőzte a Kazaar-t. Ízre is nagyon finom és a többi is. A 12-es és a 10-es is kellően erős. A karamelles kávé annyira nem jött be, a Nespresso Caramelito jobb.
A forró csokik (fenti sor) érdekes próbálkozás. 10 gramm por van egy kapszulába, amit lényegében kimos a gép (olyan mint az a kakaós gyerek szívószál). Annyira nem nagy szám, de rossznak sem mondanám. Kevés vízzel kell csinálni és felönteni tejjel.
A kávékapszulákon a leírás szerint először sima vízzel a gépet melegítsük fel, utána kinyit, bele a kapszula és jöhet a kávé. Alapvetően igazuk van. Kicsit jobb a kávé íze, de ezt gondolom már más is észrevette, mikor több kávét főz le egymás után.
A kapszulák postával és az első 20%-os kedvezménnyel 110 forint/darabra jött ki. Brexit elvileg okt. 31., addig ki lehet próbálni.Utána gondolom vége a mókának.
-
válasz
Mr.Csizmás #258 üzenetére
Várjámá.. most vettem 20 kapszulát. Majd utána...
-
TA68
őstag
válasz
Mr.Csizmás #237 üzenetére
A kapszulás sárga csikónak azért meglenne filingje.
-
válasz
Mr.Csizmás #237 üzenetére
Wazze...igazad van. Sárga tchibo kapszula nincs is! Nagy ötlet. Lesöpörnék vele a piacot!
-
válasz
Mr.Csizmás #235 üzenetére
Nekem is onnan van. Odaadom én is ha kell. Finomat főz. De drága bele a cumó.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #225 üzenetére
szemesben én már kóstoltam az onyx-et is és a forzá-t is
a forza napi fogyasztásban van, ha elfogy a kávé itthon és nincs pont rendelésben más, akkor ezt vesszük, stabilan jó, míg az onyx nem ízlik annyira -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #180 üzenetére
Beleolvastam a másik topikba, de a lelki békém érdekében az oldal felénél abbahagytam.
-
TA68
őstag
válasz
Mr.Csizmás #177 üzenetére
Oké, ha megkívánom szólok.
-
oszy
veterán
válasz
Mr.Csizmás #169 üzenetére
Akkor a pia megy?
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #169 üzenetére
Nem mondod, hogy azzal a dohány aromával kezelt szarral kevered a kávét?
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #166 üzenetére
a profik szerint így teszed tönkre a gépedet is, mert valami szar aromával kezeli a kávéját. az meg lerakódik a gépben.
-
oszy
veterán
válasz
Mr.Csizmás #162 üzenetére
A dohányzásnál nincs súlyosabb!
-
TA68
őstag
válasz
Mr.Csizmás #157 üzenetére
Igaz, ez nem csinál krémes kávét.
Szóba jöhet még egy darálós automata kávégép. Sok tud americanot is készíteni.
(2 dl vízhez szerintem a kapszulás verzió felejthető, ahhoz már két kapszulát kellene elhasználni, ami hosszú távon nem kifizetődő) -
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #157 üzenetére
Ez sima filteres kávé vagy tea főző.
Ki minek hívja, fentről zubog rá a forró víz az örleményre.
Hosszú kávét főzni biztos jó.Én inkább egy FrenchPresst vennék.
Bár ahhoz kell egy őrlő is. -
nyikszi
őstag
válasz
Mr.Csizmás #113 üzenetére
Nem is értem én se ezt a mellé darálást
Hova darál mellé? Én csak akkor szoktam takarítani ha kéri a vízkőmentesítést. Jól beáztatom az őrlőt akkor és kitakarítom A-Z-ig mindenét. Amúgy meg csak kívülről szoktam. A kávé őrlési finomsága meg nálunk középre van állítva és kb. 2 havonta veszünk 1 kg-os kávét. Bár volt, hogy sikerült olyan kávét venni, amit inkább hígítva ittunk és pont jött hozzánk egy kávé fan, aztán egyből meg is jegyezte, hogy vízízű
Upsz
-
anadroid
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #113 üzenetére
ESAM 04.110
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #115 üzenetére
Wiener extrával.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Mr.Csizmás #108 üzenetére
Gépfüggő menyi kávéval dolgozik. Szerintem sok lesz az, kolléga automata kávéfőzőket újít fel és árulja, szervizeli őket. Mesélt storykat, 6-8 g kávéből dolgoznak ezek a gépek általában. Azt mondta, hogy nem tud annyi 6 g-s gépet szerezni, mint amennyit a környékbeli kocsmák megvennének.
100 forintért a 6 g kávén átnyomott melegvíznél vajon milyen haszonkulcs van?
Más:
DolceGusto gépbe való kapszulákat honnan érdemes venni? -
anadroid
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #111 üzenetére
Inkább 1-2 hetente.
-
jansky1
senior tag
válasz
Nem nagyon vagyunk egyébként megelégedve a kávéfőzővel. Ez egy DELONGHI ESAM 3000 MAGNIFICA. Nem elég meleg amit főz, ráadásul szépen mellédarálgat. A kávé finom viszont, ezért nem cseréltük le.
Mellédarálásra van valakinek tippje, mit lehetne csinálni?
-
törölt tag
válasz
Megvárod míg kiszárad?
#DrBubo mivel kávét fogyasztasz itt a helyed.
Ez nem a vodoo topik, mint a másik. -
echterion
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #94 üzenetére
Nem hiszem, mert mi is ennyit iszunk naponta, és nálunk is ez a jellemző fogyás. Spar-os zöld kávét szoktunk venni, kb. 2-3 havonta (fél kilós asszem), néha beújítva egy-egy Frei kávéval.
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #91 üzenetére
Bazz, egy hónap 250g ?
Mi a feleségemmel 4-6 duplát nyomatunk otthon.
Ez 4-6x18 gramm.
Közel 3kg kávé / hónap. -
peestike
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #68 üzenetére
Anno az angol munkám során 8 hónap alatt egyet sem sikerült inni. Volt valami intant xar, aztán csak lestek, hogy 1 deci vízbe belenyomtam négyet, hogy valami közelítő értéket kapjak.
Aztán kivittem egy kotyogóst, meg 25 dekás téglákat... -
peestike
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #50 üzenetére
Nekik az ízlik, meglepő módon... Ha gyorsan iszom nekem is lemegy egyébként, mint a savanyú házipálesz.
Itt laptop van, így bill adott, de egér szigorúan kínai rendelés, rapoo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest