- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Van egy 1 éves Nespresso kapszulás kávéfőző gépen. Kotyogóst főzök, nekem drága a kapszula (Édesanyám vette nekem, ő fizette teljesen). A munkahelyemen két hasonló gép is 1,5 évet bírt ki, ezért márnem sok lehet benne. El fogadja ezt valaki ajándékba? Azt hiszem doboz/papír, minden megvan! Volt vízkőtelenítve egyszer. napi 1-2 kávét főztem vele 1 éveken keresztül. Vagy Szerintetek kukázzam?
-
I02S3F
addikt
Köszönöm a válaszokat!
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Az őrölt kávét most egy hermetikusan lezárható műanyag edényben tárolom. Figyelek rá, hogy csak a kiszedéséig legyen nyitva a fedele. Van ennél jobb mód a tárolására? Egyenlőre nem szeretnék örlőt venni.
-
I02S3F
addikt
válasz
Mr.Csizmás #741 üzenetére
Inkább összegyűjtöm. Lesz pénzem, csak most le vagyok terhelve az egyetem miatt (költségtérítéses levelezős mérnökinfó)
-
I02S3F
addikt
válasz
grizlisandor #737 üzenetére
Sajnos ezeket nem engedhetem meg magamnak. Szerintem az lesz, hogy néha iszok egy kávét valami minőségi helyen!
-
I02S3F
addikt
válasz
Mr.Csizmás #734 üzenetére
Ez esetben milyen örlő lenne ajánlott például?
-
I02S3F
addikt
"gondolom egyelőre őrlőt nem tervezel venni" - Nos lehet rossz sorrendet állítok fel, de előbb vennék örlőt 4eft-ért, mint azt a bialetti brikkát. Nem azért, mert ne ismerném el a minőséget, hanem azért, mert árérzékeny vagyok.
Elraktároztam az infókat! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
-
I02S3F
addikt
Ahogy néztem az említett weboldalakat, azért találok megfelelő árú kávét. Azt szeretném még kérdezni tőletek, hogy ha sima kotyogóson főzöm a kávét, akkor az nagyon mellényúlás?
Igazából sem sokat költeni, sem sokat foglalkozni vele nem akarok. De, ha van egyszerű és nem túl drága módja a kotyogós főzővel készített kávénál jobbat csinálni, akkor csupa fül vagyok!
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! 2-3 eft körül ajánlanátok kávé boltot (250gr körül vásárolnék)? A lényeg, hogy ne a szokványos Spar, Tesco, Auchan-ban elérhető fajtájú legyen.
-
I02S3F
addikt
válasz
#89309696 #716 üzenetére
Nem találtam tea topicot. Én sem vesződök szálassal, mert jobb, de uncsi mindig bíbelődni vele. Most - munkatársam tanácsára - vettem Twinings English Breakfast-ot. Érezhető a különbség egy Sir Mortonhoz képest, de nekem előbbi is és utóbbi is jó. Inkább változatosan szeretek fogyasztani (különböző márkákat, típusokat). A Lipton fekete tea még a kedvenc. Ha ezeket megunom, akkor gyümölcs tea. A gyógynövényes teák jók, de azokat ritkán fogyasztom. Szeretem még a zöldet.
Kávékból igyekszem nem inni kétszer ugyanazt a típust.
Ezek elkészítésébe nem mennék bele, mert abban nem vagyok túl igényes, gondos.
-
I02S3F
addikt
válasz
#89309696 #712 üzenetére
"A teafőzést is sokan elrontják ezzel, meg azzal, hogy elkezdik a kanállal nyomkodni a tealeveleket, teafiltert, hogy jobban ázzon." - Munkatársam hülyének néz, de én betartom a dobozra írt áztatási időt, mert annál több idő múlva, ha ki veszem a fekete tea filtert, akkor keserű lesz. Persze a 200ml - 1 filter arányt nem tartom be.
@Ance (710) -"Van aki a hosszú kávén jobban érzi a kávé ízét. " - Pont ezt szeretem a hosszú kávéban! Ezért részesítem előnyben. Időnként cukor nélkül is megiszom, de többnyire cukorral szeretem.
Az eszpresszó meg attól függ! Attól, hogy adott helyen mennyi vizet tesznek bele.Milyen franchise-oknál ajánlanátok, hogy ott igyak kávét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged