Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
Yager01
üzenetére
Beadtam ma a derekam és megvettem a linkelt DeLonghi Dedica Metallics EC785-öt. Az imént próbáltam volna a very first csészét lefőzni, de sajnos erős arcraesés volt.
12g Tokiói Málna-kávét (Frei) öröltem le kb a legkisebb szemcsemérettel a Tchibo-s kézi örlőmön és ezt öntöttem bele az 1 személyes basket-be, majd tamping. Ezután nem csinált kb semmit a gép, miután megnyomtam az 1 (majd utána próbaként a duplás) adagos főzést. Kicsit berregett, majd csönd. Túl sokat rakhattam bele? Nagyon megtampeltem? Gondolom nem tudta átnyomni a kávérétegen a vízet. Innen ugye már nehéz nyerni, mert a kávé már átázott és ezután már csak disznólkodás jön... Próbáltam kivenni valamennyi kávét, majd újra, lazábban tampelni, így sem jött kb semmi, 1-2 cseppet leszámítva. Próbaként megint kivettem valamennyit, viszont szerintem ez meg már sok volt, mert már látszott a szűrő kiemelőfüle a kávérétegből...
Feladtam a szenvedést, holnap próbálom újra, mert már így is fél 6 volt kb, aludni meg valamikor kéne. Gondoltam megiszom azt a kevés lőrét, amit lefőzött. Hát, finoman szólva is kurva szar volt. Eszméletlen keserű volt a kávé.
Feltételezem valami tök basic dolgot keffentettem el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen switch-et vegyek?
- Háztartási gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Napelem
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Mr.Csizmás