- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Egy meglehetősen banális kérdéssel fordulnék hozzátok, valószínűleg rosszul fogok használni kifejezéseket stb., szóval előre is elnézést kérnék.
Van egy nyomásfokozós Ufesa gépünk, amihez egy Graef 702-vel őrlöm a kávét.
Viszont a szűrőket és a hozzá kapott kart ki nem állhatom. A szűrőkosarakban folyamatosan megül a pangó víz, úgy kell kirázni/megvárni míg kifolyik magától.A karról nyilván pár hónap után letört a kis kallantyú, ami a kosarakat hivatott a helyükön tartani, amíg a zaccot kiszedem belőle, így eléggé macerás a folyamat. A másik probléma, hogy a karból kivettem a nyomásfokozó egy részét, de így sem egyenletesen folyik ki a kávé a két oldalon, ami nagyon zavaró.
Ahogy látom, nem én vagyok az egyetlen, aki szeretne másik kart hozzá, így szeretnék segítséget kérni. AVX-szen nézelődök, de nagyon nem értek a lovakhoz. Szeretnék egy (esetleg kettő) olyan kart, ami olyan mint a nagyképek fix szűrős karjai 1 illetve 2 kifolyóval. Hogy ne kelljen kapargatni a zaccot, ha nem ki lehessen ütni és ne kelljen cserélgetni a szűrőkosarakat.
Létezik megoldás erre egy ilyen kis géphez? Vagy esetleg tudnátok ajánlani alternatívát? Ha a kiütés nem megoldható és cserélni kell a szűrőket, akkor nyilván az is járható út, azon is gondolkoztam, hogy a kifolyó sem lényeges, egy bottomless-szel is jól meglennék.Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fujifilm X
- One mobilszolgáltatások
- Öt hibát korrigál a GeForce driver gyorsjavítása
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- További aktív témák...
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Studiologic SL88 Studio MIDI billentyűzet
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest