Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Egy meglehetősen banális kérdéssel fordulnék hozzátok, valószínűleg rosszul fogok használni kifejezéseket stb., szóval előre is elnézést kérnék.
Van egy nyomásfokozós Ufesa gépünk, amihez egy Graef 702-vel őrlöm a kávét.
Viszont a szűrőket és a hozzá kapott kart ki nem állhatom. A szűrőkosarakban folyamatosan megül a pangó víz, úgy kell kirázni/megvárni míg kifolyik magától.A karról nyilván pár hónap után letört a kis kallantyú, ami a kosarakat hivatott a helyükön tartani, amíg a zaccot kiszedem belőle, így eléggé macerás a folyamat. A másik probléma, hogy a karból kivettem a nyomásfokozó egy részét, de így sem egyenletesen folyik ki a kávé a két oldalon, ami nagyon zavaró.
Ahogy látom, nem én vagyok az egyetlen, aki szeretne másik kart hozzá, így szeretnék segítséget kérni. AVX-szen nézelődök, de nagyon nem értek a lovakhoz. Szeretnék egy (esetleg kettő) olyan kart, ami olyan mint a nagyképek fix szűrős karjai 1 illetve 2 kifolyóval. Hogy ne kelljen kapargatni a zaccot, ha nem ki lehessen ütni és ne kelljen cserélgetni a szűrőkosarakat.
Létezik megoldás erre egy ilyen kis géphez? Vagy esetleg tudnátok ajánlani alternatívát? Ha a kiütés nem megoldható és cserélni kell a szűrőket, akkor nyilván az is járható út, azon is gondolkoztam, hogy a kifolyó sem lényeges, egy bottomless-szel is jól meglennék.Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest