- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Egy meglehetősen banális kérdéssel fordulnék hozzátok, valószínűleg rosszul fogok használni kifejezéseket stb., szóval előre is elnézést kérnék.
Van egy nyomásfokozós Ufesa gépünk, amihez egy Graef 702-vel őrlöm a kávét.
Viszont a szűrőket és a hozzá kapott kart ki nem állhatom. A szűrőkosarakban folyamatosan megül a pangó víz, úgy kell kirázni/megvárni míg kifolyik magától.A karról nyilván pár hónap után letört a kis kallantyú, ami a kosarakat hivatott a helyükön tartani, amíg a zaccot kiszedem belőle, így eléggé macerás a folyamat. A másik probléma, hogy a karból kivettem a nyomásfokozó egy részét, de így sem egyenletesen folyik ki a kávé a két oldalon, ami nagyon zavaró.
Ahogy látom, nem én vagyok az egyetlen, aki szeretne másik kart hozzá, így szeretnék segítséget kérni. AVX-szen nézelődök, de nagyon nem értek a lovakhoz. Szeretnék egy (esetleg kettő) olyan kart, ami olyan mint a nagyképek fix szűrős karjai 1 illetve 2 kifolyóval. Hogy ne kelljen kapargatni a zaccot, ha nem ki lehessen ütni és ne kelljen cserélgetni a szűrőkosarakat.
Létezik megoldás erre egy ilyen kis géphez? Vagy esetleg tudnátok ajánlani alternatívát? Ha a kiütés nem megoldható és cserélni kell a szűrőket, akkor nyilván az is járható út, azon is gondolkoztam, hogy a kifolyó sem lényeges, egy bottomless-szel is jól meglennék.Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged