- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jól van, majd referálsz. Összefoglalásképp:
A víz többé-kevésbé ott fog maradni a kosárban, mert nincs szelep a gépeden, ami leszívná a csapolás végén. A nem nyomásfokozós szűrő ebben azért segíteni fog, HA jól sikerül belőni.
Ehhez pár dolog segítség
-friss és jó minőségű, plusz nem a polcon kibontva tárolt kv, (a Graef presszó tartománya elég szűk, ugye kb. két klikk le-fel; de megoldható.)
-alapos előkészítés: szűrőben az esetleges kis kv rögöcskék kipusztítása, keress rá a WDT tool kifejezésre és csinálj magadnak dugó+minél vékonyabb varrótű kombiból. A családod majd hülyének néz, de ignoráld őket. Egyenletes, nem csámpás és nem húszszor igazgatott tamperelés: ez trükkösebb, mint amilyennek hangzik, de szerencsére nem kvantumfizika.szerk.: Ja, ha a brutál nyomásod szét akarja tolni a pogácsát, egy masszívabb fehér szalvétából vághatsz a szűrő tetejére egy passzoló korongot (igen, minden alkalommal) és úgy rakd fel a kart. Kicsit védi, kicsit segíti a jobb vízterítést. Mondhatnék rendes aeropress papírt, de annak nagyon más a mérete és azt is vagdalni kellene valószínűleg.
-
Mivel aprópénz, így akár. Nagyot nem buksz..
Illúzióid azért ne legyenek; ennyiért a minőség is pont olyan lesz. Vigyázz a karral, mert könnyen törik a gagyi öntvény. Illetve a gépedre kicsit overkill a pucérkodás, de legalább látszani fog a lefolyáson ha nem jó a kv előkészítésTampert mindenképp szerezz be, ha eddig nem volt. Rendeset, ne azt a műanyag fost amit a géphez adnak. Minél vastagabb talppal.
-
-
Hasonló nagytudású gépem van. Kicseréltem a hozzá kapott nyomásfokozós szűrőt (nem a kart) egy lukacsosra, jóval finomabbra őrlöm a kv-t és sokkal jobban összenyomom (gagyi tamperrel). Szerintem ahhoz képest tök finom ami kijön a gépből
Intenzívebb, sokkal több íz jön így elő... Tök más a cremája mint nyomásfokozóssal, sötétebb de kevesebb.
-
Nem a dizájn érdekes, hanem a bajonett zár pontos méretezése. Ha szerencséd van és a géped egy rebrandelt tömegcikk (saeco, vagy delonghi pl) és meg is találod az eredetit, akkor jó eséllyel lesz rá alis kar. Akár avx is, de ott valóban azt kapod meg, amit sokan vesznek legalább elvben.
-
Hát, amennyiben nem marketing hülyeség a 20 bar pumpa, ott nem nagyon fogsz tudni mit csinálni; lebontja a falat is. Még nyomásfokozóssal karban lehet tartani, mert ugye nem engedi át. De sima szűrőbe lukat üt szerintem. Azért latyakos a pogácsa, mert nincs benne visszaszelep, ami lerántaná a feles vizet a csapolás végén. Plusz a nagy nyomás szétcseszi az egészet. Ebből nagyot varázsolni nem tudom érdemes-e...
Ha nincs rendes tampered, azt vegyél.Konkrétan a szűrőtartó nem tudom én sem milyen fajta, így nehéz rá venni másikat. Itthon meg pláne; alin próbálkoznék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +2db táska
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged