- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Bocsi ha szentségtörés az "igazi kávékhoz" képest,de kis segítséget szeretnék kérni Nescafé ügyben mert már megőrülök.

Vásároltunk nemrégiben Nescafe Gold azonnal oldodó kávét. Nekem korábban a Gold Espressot sikerült beszerezni, amit 75ml vízben kell elkészíteni 2 TEÁSkanálnyi kávéval. Nagyon finom is a maga nemében,jók az arányok így. A sima Goldnál már KÁVÉSkanálnyit ír, viszont magyarul nem ír víz mennyiséget, de más nyelven írja a 150ml-et. Ma megcsináltam 150ml vízzel 2kávéskanálnyi kávéval és hát kb semmi íze nem volt, rátettem egy TEÁskanálnyival többet úgy meg már kellemetlen, szó szerint szörnyű íze volt. Mégis mi ennek a jó elkészítési módja?
Mert elsőre nem volt íze, többet rakva meg már rossz volt. Az espresso pedig nagyon finom így nem gondolom,hogy ez ennyire rossz lenne. 
Köszönöm előre is!

Szép estét.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mr.Csizmás