- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én mostanában saját pörköléssel szórakozok, változó eredménnyel, legutóbb sikerült első reccsenésig pörkölve alulpörkölni egy amúgy jó kis indonéz kávét, így csak gyümölcsös, virágos, fahéjas ízei vannak, crema alig, a kifőtt zaccpogácsa kb. fahéj színű, vicces. Kicsit tovább kéne vinni az első reccsenésen túlra, hogy megjelenjenek a karamellesebb, pörköltebb ízek, talán majd legközelebb. Kicsit hangos a pörkölőm, inkább vizuálisan tudom nyomon követni a folyamatot, a második reccsenést, ropogást nem hallani...
Maradék kávéval eljátszottam múltkor a füstölésig a fokozatokat, meg azt is hogy csak beöntöm a gépbe a zöld kávét és megnézem mi lesz belőle a beállított idő végén, hát nem sok jó, fele égett, fele zöld, ezt rázogatni, babusgatni kell (Imex CR-100). Csak ugye a fűtőszál se szereti ha rázogatják, ütögetik. Hát csak lágyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest