Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
Silent77
üzenetére
Hú, kicsit összezavarodtam... Nem két év a szavatosság kávéra? Ha erre csak egy, akkor igen friss, ha kettő...akkor az már kicsit sok nekem :-) De benne lennék, ha tényleg ilyen friss. Akkor még egy ember? :-)
(#4710) pető bá': én most adtam el az Iberital Challenge-et, ez "végtelen" fokozatú (
) és bár hozzá képest a Vario-nak "csak" 200 fokozata van, de ezzel is szépen el lehet játszani. Szerintem ha van kedved és pénzed, vágj bele, de talán egy tárcsás őrlőre lenne érdemes rámenned. Nemrég volt 35e-ért egy Compak K6 a KVX-en, az elég jó vétel volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Mercedes topic
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Elektromos autók - motorok
- Honda topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) és bár hozzá képest a Vario-nak "csak" 200 fokozata van, de ezzel is szépen el lehet játszani. Szerintem ha van kedved és pénzed, vágj bele, de talán egy tárcsás őrlőre lenne érdemes rámenned. Nemrég volt 35e-ért egy Compak K6 a KVX-en, az elég jó vétel volt.
Mr.Csizmás