Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Huawei FreeBuds Pro - egy igazi csúcsmodell
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deer76
aktív tag
Sziasztok!
Örülök ennek a topiknak, mert a másik már átváltott "Kávégépek mélyvíz" topikba.
Nekem kotyogóim vannak, egy 1 személyes és 3 személyes kínai alu, egy 4 személyes Bialetti Kitty acél és egy 2 személyes Brikka. Melléjük egy Graef CM70 örlő (702 elődje) meg french press.
A french presszel mostanában tejhabot készítek cappuccinohoz. Nagyon gyorsan lehet vele készíteni, csak még próbálom kitapasztalni, mert néha túl kemény lesz.
Akinek van rozsdamentes acél kotyogója, az észrevette-e, hogy azonos őrlésfinomságnál hígabb kávét készít, mint az alu? Valamivel finomabbra kell őrölnöm a kávét, hogy ne legyen hígabb, persze vigyázni kell, mert különben nehezen folyik ki és az is vacak lötty lesz.Kávék közül legtöbbször a Kapuczínerből rendelek, de MM-ben szoktam AVX-et is venni vagy boltból a Lavazza D'Oro szemes vált be.
Szerintem kotyogósban remekül működik a Barazil Santos, ha szépen közepesre pörkölték, akkor jó kávé készül belőle. Kedvencem még az Indian Monsooned Malabar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mr.Csizmás