- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szeptemberben érkezik az Ulefone Armor 29 Pro széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deer76
aktív tag
Sziasztok!
Örülök ennek a topiknak, mert a másik már átváltott "Kávégépek mélyvíz" topikba.
Nekem kotyogóim vannak, egy 1 személyes és 3 személyes kínai alu, egy 4 személyes Bialetti Kitty acél és egy 2 személyes Brikka. Melléjük egy Graef CM70 örlő (702 elődje) meg french press.
A french presszel mostanában tejhabot készítek cappuccinohoz. Nagyon gyorsan lehet vele készíteni, csak még próbálom kitapasztalni, mert néha túl kemény lesz.
Akinek van rozsdamentes acél kotyogója, az észrevette-e, hogy azonos őrlésfinomságnál hígabb kávét készít, mint az alu? Valamivel finomabbra kell őrölnöm a kávét, hogy ne legyen hígabb, persze vigyázni kell, mert különben nehezen folyik ki és az is vacak lötty lesz.Kávék közül legtöbbször a Kapuczínerből rendelek, de MM-ben szoktam AVX-et is venni vagy boltból a Lavazza D'Oro szemes vált be.
Szerintem kotyogósban remekül működik a Barazil Santos, ha szépen közepesre pörkölték, akkor jó kávé készül belőle. Kedvencem még az Indian Monsooned Malabar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Lightyear - befektetési app
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest