- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecke78
senior tag
válasz
tuzpenge
üzenetére
Igen megnéztem , és a ki lehet fogni alatt mit értesz , mert ha az allegroról rendelek onét 3 naposan csomagoltat kaptam , és itt ha nem akkor kidobtam 7 ezer forintot , máshogy gondolkozunk . Én nem szeretem a felesleges pénzszórást ...
Dalmayer kávéit ittam idág , szerintem nem szeretem az olasz izvilágot mármint ahogy rémlik a segafredo kávé sem nagyon izlett , igazábol az automata világ után , szeretnék sok fajtát kiprobálni , és megtalálni a számomra megfelelőt , a peruit se elsődlegessen a madarak miatt vettem , hanem az értékelése volt meggyöző . És nem is volt rosz az automatában ....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mr.Csizmás