- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Tesztpadon a One UI 8.5
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
én a vizszürő kancsokkal feladtam... 3.ikat vettem mert egy 13 ezres pest megyei kivárosban lehetetlen a beszerzése a betéteknek.
először megvettem a britát, drága, de csak az volt.. rá fél évre már nem volt az itteni kis "kajás" tescoban.
na nem adom fel, láttam gyárt már a tesco is, király megvesszük. na kb 1 évig lehetett a tescoshoz kapni betétet aztán megszüntették!!
már itt morogtam anyáztam, de aztán láttam a pepcoban kancsót. megvettem azt a fajtát amibe a keskeny,"magas" henger alakú szűrő való. na vajon mi lett egy év mulva? igen már azt a fajtát az itteni pepcoban nem látom csak a hosszú ovál szűrőt...
tényleg a jó édes .. na jo.. de vicc nem?
ja brita már megint van a tescoban , majd őrizgetem a kancsót évekig nem? persze hogy kuka lett.. most vehetek újat?de a brita szerintem rohadt drága....
mondjuk a tesco árulja a kancsót, de betétéet nem. a webáruház is irja hogy már nem gyártják a betétet. wtf? akkor mit tegyek bele?egyébként nem rossz csapvizzel sem..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- VGA kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- Plazma TV topic
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest