- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
én a vizszürő kancsokkal feladtam... 3.ikat vettem mert egy 13 ezres pest megyei kivárosban lehetetlen a beszerzése a betéteknek.
először megvettem a britát, drága, de csak az volt.. rá fél évre már nem volt az itteni kis "kajás" tescoban.
na nem adom fel, láttam gyárt már a tesco is, király megvesszük. na kb 1 évig lehetett a tescoshoz kapni betétet aztán megszüntették!!
már itt morogtam anyáztam, de aztán láttam a pepcoban kancsót. megvettem azt a fajtát amibe a keskeny,"magas" henger alakú szűrő való. na vajon mi lett egy év mulva? igen már azt a fajtát az itteni pepcoban nem látom csak a hosszú ovál szűrőt...
tényleg a jó édes .. na jo.. de vicc nem?
ja brita már megint van a tescoban , majd őrizgetem a kancsót évekig nem? persze hogy kuka lett.. most vehetek újat?de a brita szerintem rohadt drága....
mondjuk a tesco árulja a kancsót, de betétéet nem. a webáruház is irja hogy már nem gyártják a betétet. wtf? akkor mit tegyek bele?egyébként nem rossz csapvizzel sem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Autós topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest